Yeğenim İngiliz bir kızla evleniyor

Mutlu olsunlar da gerisi önemli değil ama o kadar evlenemeyen kızımız var ülkede, gönül yerli bir kızla evlenmesini isterdi yeğenimin ama nasip buymus demek ki :KK48:
İngiltere dede evlenmeyen çok kız var öyle düşünme
Umarım iyi bir insan çıkar ve çok mutlu olurlar
Yeğeniniz hayal kırıklığına uğramaz canım

Biz yermedik Mune diğer ülke kadınlarını
Sadece olumsuz özelliklerini söyledik
Ama bizi yerin dibine sokup onları yücelten yorumları görüyorsun böyle olunca insan dayanamıyor.kendi milletini bu kadar eleştiren gömen başka bir millet var mı acaba dünyada?
Yok ben yorumları görmedim, konu sahibesinin içeriğini okuyup gelebilecek yorumları tahmin ettim, tahminim tutmuş:)
Konular hep bu hale geliyor, içerikle yorumlar birbirini tutmuyor bir zaman sonra.

Biz yermedik Mune diğer ülke kadınlarını
Sadece olumsuz özelliklerini söyledik
Ama bizi yerin dibine sokup onları yücelten yorumları görüyorsun böyle olunca insan dayanamıyor.kendi milletini bu kadar eleştiren gömen başka bir millet var mı acaba dünyada?
cok elit ve modern oluyorlar ondan oyle. Mesela oylama yapilsa dense ki rusya ingiltere yonetsin mi bundan sonra diye eminim onlardan yana oy kullanirlar.

Ne de olsa bizi biz yapan adetlerimiz gibi sacma sapan seylere sahip degiller

Bir kere donuna kadar size aldırmayacak olduğu için bile yabancı gelin derim.. bohçalar, kınalar, saçma sapan adetler olmayacak kafalar da rahat olacaktır.. kuzenlerim yabancılarla evli ve hepsi de çok mutlu.. şu forumda bile yabancı gelin virali zibilyon konu var, en iyisini yapmış yeğeniniz..

Hanımlar,
gerçekten konu sapmasın, yabancı biriyle evliliğin avantaj ve dezavantajları sorulmuş.
Konu sahibesi bir dezavantajı var mıdır bilemem, yabancı gelinimiz var, en azından ben şimdiye kadar bir olumsuzluk sezmedim, eşiyle çocuğuyla yaşamak dışında bir kaygısı yok.

cok elit ve modern oluyorlar ondan oyle. Mesela oylama yapilsa dense ki rusya ingiltere yonetsin mi bundan sonra diye eminim onlardan yana oy kullanirlar.

Ne de olsa bizi biz yapan adetlerimiz gibi sacma sapan seylere sahip degiller
Ben bunu neye benzetiyorum biliyor musun istikal savaşında İngiliz himayesine girmek isteyen insanlara
Bizim kötü özelliklerimiz olabilir .kaprisli olabiliriz nazlı olabiliriz evet belki çok kıskancız çocuklarımıza çok düşkünüz .ama Türk kızını paragöz olarak göstermek kimsenin haddine değil.dğnyadaki çoğu kadın paraya maddiyata bakar rahat yaşamak ister bu genel bir sorun sorunsa.
Bir de biz ne istiyoruz Allahaşkına 3-5 bilezik zaten çoğu kadın onlarla borç ödüyor düpünden sonra burda kaç tane konu oluyor böyle .
İçimizde kötü örnekler var tabiki ama Türk kadını dünyada emsali görülmemiş bir duruşla İstiklal Savaşında önemli bir rol oynamıştır.bu nedenle Atatürk Türk kadınına değer verir ve hak ettiğimiz seçme seçilme hakkını bir çok Avrupa ülkesinden önce bize tanıdı.
Muzaffer Türk kadınını aşağılamak kimsenin haddine değil burda.
Sen kendini Türk olarak hissetmiyorsan o senin sorunun.burdakiler için yazmıyorum genel bu yazdıklarım Avrupa’da Amerika da yaşamak seni Avrupalı yapmaz maalesef üzgünüm sadece hain bir Türk yapar o kadar.

Bir kere donuna kadar size aldırmayacak olduğu için bile yabancı gelin derim.. bohçalar, kınalar, saçma sapan adetler olmayacak kafalar da rahat olacaktır.. kuzenlerim yabancılarla evli ve hepsi de çok mutlu.. şu forumda bile yabancı gelin virali zibilyon konu var, en iyisini yapmış yeğeniniz..
Senin Türklerle sorunun ne
Cidden merak ediyorum
Kimse donuna kadar aldırmıyor burda
Sen nerde yaşıyorsun
Hep Türk düşmanlıpı yorumların
Sen Türk değil misin
Komik olma

Benim bir tanidigimin gelini danimarkaliydi ben bu kadar saygili bir insan gormedim gercekten cok iyiydi bizdeki on yargilar olmayacagindan iyi olur bence

Back
X