sanirim yurtdisinda yasiyorsunuz? yegeniniz icin gercekten cok kötü bir durum ama bence bukadar bencil, kendini düsünen, karaktersiz bir insandan kurtuldugu icin sevinsin..
ne yazikki yurtdisindaki türk erkekleri muhafazakarliga cok önem veriyor kendileri her istedigini yapiyor sonrada bakire kiz istiyorlar böyle bir sacma düsünce icerisindeler
bencede bir uzamana danismak iyi fikir ama yurtdisindaki bir uzman bu konuda nekadar yardim edebilir bilemem sonucta bizim kültürümüzü fazla tanimiyorlar..
siz ne olursa olsun yegeninizin yaninda ona destek , yardimci olun sonucta birtek size anlatmis bu konuyu size güvenmis...Ölüm haric herseyin bir caresi vardir bunuda unutmayin.. allah yardimciniz olsun
Icimdekileri okudunuz gercekten. Bende kendi capimda destek olmaya calisiyorum ona biraz zaman gecsin burayi okutmayi düsünüyorum dogru olur herhalde.
Operasyon konusunda ne düsünüyorsunuz ben karsiyim o da pek istekli degil ama biraz arastirma yaptim kimi adamlar basta kabul edip sonra hep yüzlerine vuruyorlarmis veyahut keske diktirseydinde bilmeseydim diyorlarmis ki bunlar egitimli adamlar, cahili düsünemiyorum bile.
Allahi hasa kandirmak birde kul hakkina girmek gibi birsey evlendigin adama yalan söylemekte...
Nasil altindan kalkariz bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?