aaahh ahhh evlenmeden ne cesaret hele de inançlı bir kızmıs,bilmiyormu günah olduğunu
diktirmek bence cok daha byük bir günah
kuzeniniz de cok üzmesin ucunda ölüm yok, bulur birini,güzelce anlatın destek olun
ben evlilik öncesi ilişkiye son derece karsısıyım ama madem yaptı bir hata, yapıssın yakasına namusunu temizle desin,hem yapıcak hemde sorumluluğunu kabul etmeyecek,sopalıkmıs adam
aaahh ahhh evlenmeden ne cesaret hele de inançlı bir kızmıs,bilmiyormu günah olduğunu
diktirmek bence cok daha byük bir günah
kuzeniniz de cok üzmesin ucunda ölüm yok, bulur birini,güzelce anlatın destek olun
ben evlilik öncesi ilişkiye son derece karsısıyım ama madem yaptı bir hata, yapıssın yakasına namusunu temizle desin,hem yapıcak hemde sorumluluğunu kabul etmeyecek,sopalıkmıs adam
Ya Allah aşkına ne diyorsunuz siz?
"Namusunu temizlesin" mantığıyla evlendirilen kadınların kaçı şiddet görüyor, kaçı öldürülüyor, kaçı tımarhanelik oluyor, kaçının hayatı kararıyor haberiniz var mı sizin?
Böyle bir hayvan namusunu temizleyecek te ne olacak? Sizin kızınız olsa, verir misiniz böyle bir pisliğe? Yani öyle bir yorum yapyorsunuz ki, Türkiye bu zihniyetten ötürü bir adım ilerleyemiyor..
Namus iki bacak arasında değildir...
İnsan beyin zarını korusun yeter ki..
Benim kızım 4 ay önce vefat etti
Benim kızım olsaydı da bunun icin asla aglatmazdim
Ama bu kızcağız ağlıyor demek ki korkuyor
Tekrar diyorum evlensin demedim
Ama bu çocuk da is bitip bu kadar rahat kenara çıkamaz
Nasıl kiz üzülüyorsa çocuk da bedelini ödeyecek , o kadar kolay degil erkek diye hayat
Benim kızım 4 ay önce vefat etti
Benim kızım olsaydı da bunun icin asla aglatmazdim
Ama bu kızcağız ağlıyor demek ki korkuyor
Tekrar diyorum evlensin demedim
Ama bu çocuk da is bitip bu kadar rahat kenara çıkamaz
Nasıl kiz üzülüyorsa çocuk da bedelini ödeyecek , o kadar kolay degil erkek diye hayat
o vicdansız da bulur bi yerden birinin günahını almış yeğeniniz için tek çare bunu unutmak bahsedilen operasyonda bir defaya mahsus olan ilişki için başarılı oluyor diye biliyorum
yanlış anlamayın sadece bilgi vermek istedim hayat ve insanlar o kadar zalim ki yapmayın kimseyi kandırmayın diyemeyeceğim ki zaten gerçeği söyleyince o kandırmak istemediğiniz insanlarda acımasızlaşıyor aşağılıyor bence tövbe edip yaptırın derim ya da sözü güvenilir bir hocaya danışın bu konuda...
Seevgicankurt hem beğeniyorsunuz yazdığımı hem eleştiriyorsunuz ilginç
Dediklerimden bunları çıkartmanız ilginç
Ben evlilik oncesi iliskiye karşıyım bu suc mü
Gitsin o adamla evlendin yazmismiyim da nerden uydurdunuz
Namus temizlemek sadece nikahla olmaz
Yazılacak cok şey var ama yazmıyorum laflarımı çarpıtır tartışma konusu çıkarmaya calismayin
öncelikle basiniz sagolsun Allah sabir versin.
Ben teyze olarak konustum tehtid ettim oda kendi rizasi vardi ortaya cikarsa rezil ederim onu dedi zorlami yaptim vs. vs.vs ben kalkip bu adama ne diyeyim? Biz karadenizliyiz ve muhafazakariz namus sakaya gelmez mazallah aile icinde ortaya ciksa hem yegenimin hayati mahvolur hemde ailenin basina kötü seyler gelir ne bileyim o eski damat bozuntusunu vurmaya kalkar sülaleden biri olmuyan seyler degil bunlar bizim millette!
Kizcagiz yasadiklarini zorla yasamamis sevmis güvenmis ve evlilik yolunda gidiyorlardi bilemezdi böyle olacagini!Simdi cok pismanama neye yarar o adamin böyle yari yolda birakip asagilamasini kaldiramiyor. birde bunun ahiret ve ilerki evlilik durumu var.
25 yasinda piril piril bi genc kiz tüm zorluklara ragmen okudu is sahibi oldu cok sevilen iyi bir insan benim yegenim. Ama bilmiyor neyapacagini bundan gayri! Acaba operasyon olayimmi? olmicaksam ben ne diycem nasil güvenecegim artik bundan sonra karsimdakine diye paraliyor kendini.Karsisindaki onun hakkinda ne düsünür. Zaten darbe yedi birkere yoksa oda bilmiyormu ayibi günahi! Ama askta günah olmaz diyorlar eskiler isin dini boyutuda var tabiki.
Nasil yol göstrersem sasirdim ama hep yanindayim destek oluyorum yanliz birakmiyorum
Bundan sonra muhattap olmam zaten yegenimde görüsmiyor kiza düs yakamdan teyzen en bastan beri biliyordu degilmi basima belami olucaksin corapmi öreceksiniz demis.Yok ben mevkiligim durumumuz almanya gibi biryerde iyi, pesimi birakmamak icin bunu kullanma demis. Nasil bir insan bu kizlik diktirmek icin para teklif etmis maksat icini rahatlatmak sorumluluktan kacmak.Yegenim kabul etmemis tabi ogün bugündür görüsmüyor.
Terbiyesiz adamda utanma arlanma olsa 4 senelik sevdigini bi kalemde silermi üstüne helalim dedigi kizi yüzüstü birakirmi yavrucagin canini böyle yakti? Ah bu devirde kimseye güvenilmiyor.Herseyi düsünürdüm ama o serefsizin yegenime bunu yapacagini asla.Disardan nekadarda güzel birbirini seven bir cift olarak bakiyorduk.Hep nur yüzlü yegenim layigini buldu onu seven sayan biriyle evlenecek diye sükredip sevinirken ne hallere düstük!
Yegenimi anlattigim gibi kendi psikologa gitti ama alman psikolog icini pek rahatlatamiyor normal 25 yasinda cinsel iliski yasamak diyor hakli aslinda,simdi antidepresan ilac verdi kiza simdi istemesede caresizlikten kullaniyor.
Ona bu konuyu okutacagim belki vereceginiz abla kardes tavsiyeleri mantikli düsünmesini icinin rahatlamasini saglar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?