Yeğenimi Kaybettim....

ALLAHIM YARABBİM COK UZULDUM COK ANA BABASINA SIZLERE SABIRLAR VERSIN EMINIM KI ANNESINI BABASINI CENNTE KARSILAYACAK YAVRUM KUZUM

Allah sabır versin başınız sagolsun bende yigenlerimi çok seviyorum canımız onlar bizim insanim içine ateş dusmezmi..
Çok zordur 😞

Merhaba....
13 gün oldu yavrum gideli. Daha 5 yasinda hayat doluydu. Kırıkkale de yaşıyordu abimler 1 senedir. Tekrar Ankaraya dönmeleri gerekti yengem 8 aylık hamileydi . Bir hafta olmuştu evlerini tutali . Kansız şerefsiz ev sahibinin sadece ocak aboneliği varmış kombi kaçakmis. 1 hafta içinde zehirlenmiş en son 7 ekimde melek oldu yavrum . Kardeşini sevinçle bekliyordu adını kıyafetlerini odasını her şeyini hazırladı ve gitti onun gittiği gün kardeşi geldi . Solunum yetersizliği nedeniyle acil sezeryan oldu....
İs çıkışı bir akşam abim aradı ağlıyordu karısı ve baldızı hastanedeymis o da denizimin yanındaymış bana karısının yanına gitmemi söyledi. Hala yüreği işte çekti bir şekilde evladımin yanına gittim . Gittiğimde kimse yoktu doktorlar basiniz sagolsun dediğinde dünyam yıkıldı yavrumun cansız bedenine sarıldım yalvardım ama gitmişti artık.
İçim yanıyor bugüne kadar dert ettiğim hiç bir şeyin anlamı kalmadı hatta dertleri gectim hayat anlamını yitirdi . Nasıl baş edecegim bilmiyorum anne babası kadar olamam evet ama benimde yüreğime ateş düştü.....
Ahhh boğazım düğümlendi ne denir nasıl teselli edilir böyle bişey :( :( Allah sabırlar versin :dua: :dua: :dua: :dua: :dua:

ben olayı anlamadım ki :(((
doğalgaz zehirlenmesi mi
evde sadece 5 yasındaki cocuk mu varmış

ben olayı anlamadım ki :KK43:((
doğalgaz zehirlenmesi mi
evde sadece 5 yasındaki cocuk mu varmış
evi tutalı 1 hafta olmuş
belki kombiyi yeni yakmışlardır, kombi kaçakmış- herhalde bacası filan nizami değildi

Abisinin eşi solunum yetersizliği nedeniyle acil sezeryan oldu, baldızı da hastanedeymiş filan dediğine göre evde kadınlar da varmış demek onların hayatını kurtarmışlar.

Başınız sağolsun ölüm acısı çok zor ama hayat daha acımasız bir şekilde yaşamaya devam ettiriyor isyan etmeyin sabırlı olun yavrusu ailesine şefaatçi olacak inşallah

Allahım günahsız Melek. Çok çok üzüldüm. Rabbim size sabırlar versin, dayanma gücü versin inşallah 🙏🏻

Çok üzüldüm 😔
Başınız sağolsun,Allah sabır versin 🙏
Mekanı cennet olsun 🤲
Nasıl bir ihmal bu,içim parçalandı 😔

Okurken o anneyi, babayı düşündüm, bir çocukları diğerinin öldüğü gün dünyaya geliyor, belki de aynı saatlerde. Her yıl nasıl doğumgünü kutlayacaklar, gözümün önüne o geldi, içim parçalandı bu nasıl bir acı…

Allah bundan büyük acı yaşatmasın sizlere, minik melek de huzur içinde uyusun. Sebep olanlardan tazminatınızı alıp küçük bebeğe huzurla yaşayacağı bir ev alın. O ev sahibi ayrıca hapislerde çürümeli!

rabbım eyüp peygamberin sabrını versin anne babasına size ,

çok üzüldüm yaaa ,allah bildiği gibi yapsın o evsahibini

O kadar iyi anlıyorum ki acınızı😔 Daha 3 aylıktı yeğenimi kaybettiğimiz de, dediğiniz gibi anne babanın acısı gibi olmaz belki ama insanın yaşadığı her şey anlamsız boş geliyor😔 Ağlayarak okudum yazınızı..Rabbim hepinize büyük sabırlar versin..Biz abimi ayakta tutmak için hep dirayetli davranmaya çalıştık..O kadar dağıldılar ki ikisi de😔 Şimdi başka evladı var Allah’a şükür ama halen acısını o kadar derinden hissediyorum ki, kim bilir anne baba içinde ne yaşıyor diye düşünüyorum bazen😢 Rabbim hepinize sabır versin, hayatınız boyu hiç büyümeyecek bir melek seviceksiniz😔

Merhaba....
13 gün oldu yavrum gideli. Daha 5 yasinda hayat doluydu. Kırıkkale de yaşıyordu abimler 1 senedir. Tekrar Ankaraya dönmeleri gerekti yengem 8 aylık hamileydi . Bir hafta olmuştu evlerini tutali . Kansız şerefsiz ev sahibinin sadece ocak aboneliği varmış kombi kaçakmis. 1 hafta içinde zehirlenmiş en son 7 ekimde melek oldu yavrum . Kardeşini sevinçle bekliyordu adını kıyafetlerini odasını her şeyini hazırladı ve gitti onun gittiği gün kardeşi geldi . Solunum yetersizliği nedeniyle acil sezeryan oldu....
İs çıkışı bir akşam abim aradı ağlıyordu karısı ve baldızı hastanedeymis o da denizimin yanındaymış bana karısının yanına gitmemi söyledi. Hala yüreği işte çekti bir şekilde evladımin yanına gittim . Gittiğimde kimse yoktu doktorlar basiniz sagolsun dediğinde dünyam yıkıldı yavrumun cansız bedenine sarıldım yalvardım ama gitmişti artık.
İçim yanıyor bugüne kadar dert ettiğim hiç bir şeyin anlamı kalmadı hatta dertleri gectim hayat anlamını yitirdi . Nasıl baş edecegim bilmiyorum anne babası kadar olamam evet ama benimde yüreğime ateş düştü.....
Basın sağolsun

başınız sağolsun çok üzüldüm o ev sahibini mahkemeye verin peşini bırakmayın bu yaptığı büyük suç. tam olarak nasıl olmuş peki sadece çocuk mu zehirlenmiş evdeki diğerleri etkilenmemiş mi

başınız sağolsun çok üzüldüm o ev sahibini mahkemeye verin peşini bırakmayın bu yaptığı büyük suç. tam olarak nasıl olmuş peki sadece çocuk mu zehirlenmiş evdeki diğerleri etkilenmemiş mi
Hepsi zehirlenmiş teyzesi komaya girmişti yeğenimin benim yengem kusmuş bildiğiniz zifiri siyah kusmuk vardı oturdukları odada yegenimde çığlık atıp yere düşmüş saat 2 de olmuş 4 buçukta farkedilmis gündüz.

Back
X