Aliye diyince aklıma sadece dizi geliyorMerhaba hanımlar, ablam gibi gördüğüm bir kuzenimin kızı olacak. Kendisi de eşi de yeni moda anlamsız isimleri hiç sevmiyorlar. Aliye düşünüyorlar. Kuzenim buraya da sormamı istedi. Sizce nasıl bir isim?
Teşekkür ederiz. Anlamı "yüksek, yüce" demek.İçlerine sindiyse neden olmasın bence gayet hoş bi isim anlamını bilmiyorum
Anlamı "yüksek, yüce" demek.Aliye diyince aklıma sadece dizi geliyoranlamını bilmiyorum o konuda yorum yapamam ama daha güzel bi isim bulurlar bence.
İşte Alya gibi yeni moda isimleri sevmiyorlarAlya da aliyeyle aynı anlamda yüce demek hem daha modern alya koyun bence
Neyini beğenmediniz mesela? Söylenişi mi güzel gelmediHem eski hem daha güzel isimler bulurlar bence. Aliye güzel değil.
Neyini beğenmediniz mesela? Söylenişi mi güzel gelmediYeni moda isimlerden olmayan ,anlamlı daha güzel isimler bulunabilir bence ..
Neyini beğenmediniz mesela? Söylenişi mi güzel gelmediBencede daha güzel bir isim bulabilirler...Ben koymazdim Aliye ismini..
Evet söylenişi güzel değil ..Eski olması değil sorun çok eski olup çok güzel olan isimler var ama ben bu ismi sevmiyorum ..Neyini beğenmediniz mesela? Söylenişi mi güzel gelmedi
Gelecek icin isimlerde dalga konusu olmamali anlam bilmezler cocuklar..Teşekkür ederiz. Anlamı "yüksek, yüce" demek.
Dalga geçilecek bir isim olduğunu düşünmüyorum. Sizce öyle mi?Gelecek icin isimlerde dalga konusu olmamali anlam bilmezler cocuklar..
Suan ki cocuklar cok farkli yapabilirler herkes mina alya sence?Dalga geçilecek bir isim olduğunu düşünmüyorum. Sizce öyle mi?
Çocuğunun adını yeni moda isimlerden koymayan anne babalar yandı o zamanSuan ki cocuklar cok farkli yapabilirler herkes mina alya sence?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?