Yeğenine hazirladigim hediyeleri vermelimiyim sizce?

Huzunhuzunnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2018
497
197
33
40
Gel gitleri çok olan bir adamdi.Son zamanlarda sikintili gunler gecirdi ailesel olarak.iş anlaminda.Yaninda olmaya calistim hep.Ama o yine ayrilik sinyalleri verdi bana hep.Uzaklasti , direk bir sey soylemedi ama aramadi gunlerce msj atmadi ben aradim ben sordum ben attim ama nereye kadar baltim belliki adam istemiyor bende durmam gereken yerde durdum 1 hafta oldu bende aramiyorum hic sesi yok.Premature bir yeğeni oldu çok kafaya takiyordu 2 aydir hastanede yatiyor bende onun icin hediyeler hazirladim orgü fln yaptim paylastimda onunla bitmis halini falan filan bir kaç kiyafet falan alisveriste yaptim.iş yerine gidip kendisine vermek istiyorum sizce ne dusunur sonucta o bebek icin sevgiyle hazirlanmis seyler iliskimiz yurumedi beni terk etti diye vermemezlik yapmak istemiyorum ama verincede hala onun pesinde oldugumu falanmi dusunur belkide bu davranisim hoşuna gitmez ne onemi var diyeceksiniz belki ama sevgim hala bitmedigi icin dusuncelerini onemsoyorum kizlar benide anlayin lutfen.Gorusmemeye devam edecem sadece bebek icin hazirladigim seyleri vermek istedim diyip verip cikacam.

Gel gitleri çok olan bir adamdi.Son zamanlarda sikintili gunler gecirdi ailesel olarak.iş anlaminda.Yaninda olmaya calistim hep.Ama o yine ayrilik sinyalleri verdi bana hep.Uzaklasti , direk bir sey soylemedi ama aramadi gunlerce msj atmadi ben aradim ben sordum ben attim ama nereye kadar baltim belliki adam istemiyor bende durmam gereken yerde durdum 1 hafta oldu bende aramiyorum hic sesi yok.Premature bir yeğeni oldu çok kafaya takiyordu 2 aydir hastanede yatiyor bende onun icin hediyeler hazirladim orgü fln yaptim paylastimda onunla bitmis halini falan filan bir kaç kiyafet falan alisveriste yaptim.iş yerine gidip kendisine vermek istiyorum sizce ne dusunur sonucta o bebek icin sevgiyle hazirlanmis seyler iliskimiz yurumedi beni terk etti diye vermemezlik yapmak istemiyorum ama verincede hala onun pesinde oldugumu falanmi dusunur belkide bu davranisim hoşuna gitmez ne onemi var diyeceksiniz belki ama sevgim hala bitmedigi icin dusuncelerini onemsoyorum kizlar benide anlayin lutfen.Gorusmemeye devam edecem sadece bebek icin hazirladigim seyleri vermek istedim diyip verip cikacam.
Verme canim senin niyetin cok guzel ama o farkli dusunebilir bence seni terk eden adama bu yaklasim gereksiz

Gerek yok bu tur seylere.
Size hıcbır acıklama yapmadan zerre saygı duymadan susarak ılıskıyı bıtırmıs adam.

Bebege sevgiyle alınmıs seyler olabilir elinizdekıler ama, kapalı defteri acmaya CALISMAK gıbı bir hareket olacak verirseniz.
Bu da size hıcbır zaman saygı duymayacagı, anlamına gelecek.

Dusunsenıze, bırını artık sevmiyor ama ayrılmaya gotunuzde yemiyor. Cesaretsiz asalak biseydiniz. Yegen de bahaneniz.
O kısı de artık onune bakıyor derken gelip hediye veriyor size. Ne dusunursunuz?

Ne gurursuz demez mısınız.
Ben derim
Özellikle ılıskı bitsin diye sessiz lige gomulup bıttı demeye tenezzül etmedıgım biriyse.
Bır parcada acırım o kısıye.

Bence ver. Kendisine ver hatta. Çünkü belli ki konuyu kapattım desende içinde bir ümit var. Bunu yapmazsan kesinlikle bir zaman sonra başka bir şey yapacaksın. Konu sıcakken ver ve tavrından seni istemediğiyle yüzleş. Anca o zaman mantığına yatabilir. Aksi halde kalbin hep ümit besleyecek. Bir an önce içindeki acabadan kurtulmaya bak. Hem de kendine yeni yol aç.

bence de ver..sonucta o çocuk icin hazirlamissin. dedigin gibi bir arkadasina verebilirsin ya da kargo ile gonderebilirsin. bence yuz yuze gorusme. yuz yuze gorusmek iyilesme senin surecine zarar verebilir o nedenle yapmasan daha iyi bence.

bence de ver..sonucta o çocuk icin hazirlamissin. dedigin gibi bir arkadasina verebilirsin ya da kargo ile gonderebilirsin. bence yuz yuze gorusme. yuz yuze gorusmek iyilesme senin surecine zarar verebilir o nedenle yapmasan daha iyi bence.
Kargo dusundum bende ama arkadaslarin yorumlarinida okudukca fikrim degişmeyede başladi sanki.

Back
X