Yeğenlerinden nefret eden amca

Konuştum bu sabah,

Defaaten seninle konuşulduğu halde, halen oğluma karşı davranışlarında bir değişiklik yok. Bir gece öncesinde omzunu sıkıp taciz ediyorsun ertesi gün ensesine patlatıyorsun. Çocuğa ettiğin hakaretleri saymıyorum bile . (Bilimum salak, gerizekalı vb.) Lütfen artık çoçuklarıma 'gestapo' gibi davranmaktan vazgeç. Bilmem farkında mısın ama çocuklarımla iletişimin emir kiplerinden öteye geçmiyor. Kimse bizim çocuklarımızı sevmek zorunda değil ama kimse onlara fiziksel ya da sözel olarak şiddet uygulayamaz. Geçen yıl bize İstanbul a geldiğinde çocuğa yemek yerken 'sana bi vururum beynin tavana yapışır' dediğinde benim annem şok oldu. Üstelik çocuğun tek suçu yavaş yemek yemek idi. O gece annem polis çağırmayı bile düşündü ve ben onu bir şekilde ikna edip vazgeçirdim. DAvranışlarının tuhaflığının ayırdına varmanı istiyorum. Evet annenin oğluma karşı aşırı düşkünlüğünü ona annesi gibi davranmasını ben de yadırgıyorum ama bunun böyle olmasında çocuğun bir suçu yok. O yüzden eğer ki annnenin torunlarına ilgisini kıskanıyorsan , öfkenin nensnesi yeğenlerin olmamalı. Bunu annenle çözmelisin bizi ilgilendirmez. Çocuklarla bir problemin varsa da bu senin kişisel sorunundur istersen profesyonel yardım alırsın. Son olarak söylüyorum" çocuklarıma hakaret aşağılamada bulunma! Vücut dokunulmazlıklarına saygı göster.!" Çünkü onlarında izzet-i nefisleri ve karakterleri var. Ben yaşadığım müddetçe buna izin vermeyeceğim.

Bir kere daha olursa polise ifade verirsin dedim.

anlattığınız gibi bir adam en fazla bir iki gün kendini tutar, çok kibar konuşmuşsunuz.. sizin şu aşamadan sonra yapacağınız bu olayların zerresi olsa kıyameti kopartmak asla ve asla amca ile çocuğun bir an bile aynı ortamda bulunmamasını sağlamak.. gerekirse görüşmeyeceksiniz...

Peygamber sabrı varmıs sizde de.

Benim uc yasindaki yegenimi 'simarik sıpa' diye azarlayan ama sozde sevdigini soyleyen kadina(enistemin uzaktan akrabasiymis) haddini oyle guzel bildirdim ki, o az önce sıpa dedigi 3 yasindaki cocuktan özür dilemek zorunda kaldi !Yegenimin gozumun icine o anki bakışını asla unutmam.

Cocugunuz korundugunu,guvende oldugunu hissetmeli,daha o yasta asagilanip,siddete maruz kalip savunulmazsa ilerde ozguven problemi yasamamasi mucize olur maalesef.

Valla o amca müsvettesine bir tane sağlam patlatt ayy nolcak abii benimde selamlama şeklim bu oldu dee ne manyakmış yaa ben burda sinir oldum.Bir kez dedin eşine iki dedin demekki konuyu senin devralma zamanın gelmiş karısı varsa karısına söyle bak kötü olacka diye yoksa eğer de direkt yüüzne söyle eşekk kadar adam öyle sevmemi olurmuş.Hödükk ya resmen ifrit oldum.

Sende nebicim annesin yahu.
Vurmak korkutmak nedemek.
Babayı arayana kadar, haddini
Bildiremiyomusun ruh hastasinin

Konuştum bu sabah,

Defaaten seninle konuşulduğu halde, halen oğluma karşı davranışlarında bir değişiklik yok. Bir gece öncesinde omzunu sıkıp taciz ediyorsun ertesi gün ensesine patlatıyorsun. Çocuğa ettiğin hakaretleri saymıyorum bile . (Bilimum salak, gerizekalı vb.) Lütfen artık çoçuklarıma 'gestapo' gibi davranmaktan vazgeç. Bilmem farkında mısın ama çocuklarımla iletişimin emir kiplerinden öteye geçmiyor. Kimse bizim çocuklarımızı sevmek zorunda değil ama kimse onlara fiziksel ya da sözel olarak şiddet uygulayamaz. Geçen yıl bize İstanbul a geldiğinde çocuğa yemek yerken 'sana bi vururum beynin tavana yapışır' dediğinde benim annem şok oldu. Üstelik çocuğun tek suçu yavaş yemek yemek idi. O gece annem polis çağırmayı bile düşündü ve ben onu bir şekilde ikna edip vazgeçirdim. DAvranışlarının tuhaflığının ayırdına varmanı istiyorum. Evet annenin oğluma karşı aşırı düşkünlüğünü ona annesi gibi davranmasını ben de yadırgıyorum ama bunun böyle olmasında çocuğun bir suçu yok. O yüzden eğer ki annnenin torunlarına ilgisini kıskanıyorsan , öfkenin nensnesi yeğenlerin olmamalı. Bunu annenle çözmelisin bizi ilgilendirmez. Çocuklarla bir problemin varsa da bu senin kişisel sorunundur istersen profesyonel yardım alırsın. Son olarak söylüyorum" çocuklarıma hakaret aşağılamada bulunma! Vücut dokunulmazlıklarına saygı göster.!" Çünkü onlarında izzet-i nefisleri ve karakterleri var. Ben yaşadığım müddetçe buna izin vermeyeceğim.

Herif fiziksel siddet uyguluyor, hakaret ediyor, tehdit ediyor siz hala "vucut dokunulmazliklarina saygi goster" :işsiz:

Cocuklari sahipsiz bulup yaptiklarina devam etmesi bosuna degilmis.

Sakın bu amcayla çocuklarınızı yalnız bırakmayın.Çocuklarınız büyüse bile babaanneye de yalnız göndermeyin.Amcaları gelir filan ne olacağı belli olmaz Allah korusun.

Konuştum bu sabah,

Bence çok açık,doğru ve medenice bir konuşma yapmışsın.Aileye anlatıp seni haksız çıkaracağı,abartıyor dedirteceği bir fevrilik yapmamışsın çok iyi olmuş.Elbette insanın içinden yedi ceddine sövüp ağzını burnunu kırmak geliyor o ayrı.
Kesinlikle çocuklarınla o yaratığı yalnız bırakma.Allah bütün evlatları korusun.Eşin de bir daha bu konu açıldığında abartıyorsun filan derse sor bakalım ona göre şiddetin hangi mertebesinde müdahale etmek gerekiyormuş çocuğa kezzap atıldığında mı tecavüz ederken basıldığında mı?

Back
X