Yeğenlerinden nefret eden amca

Kayınvalidenin yazlığında görüşüyoruz yılda bir kaç kere. Çocuklar çok seviyor yazlığı. Gitmek istemiyorum ama çocuklar çok istiyor.
Gitmeyin valla. Alın çocukları başka yere gidin. Calismiyorsaniz 3 ay yazlık tutun öyle gidin. Bence çok dişinizi de cikaramamissiniz. Yani bu işi Eşinizin üzerinden halletmeye çalışıyorsunuz ama olmaz. Eşiniz kardeşi ama üzerine düşeni yapmıyor.

Bir de demiş ki küçükken beni doverlerdi. Küçükken tacize ugrasa demek çocukları taciz edecek. Cok hasta insanlarmis. KV de manyak anladigim kadariyla

Çocuklarınızdan uzak tutun o psikopatı.bir araya gelmemeye çalışın. Hiç kimsenin bir çocuğun psikolojisini bozmaya hakkı yok. Abisi de zamanında ona böyle davrandı diye çocuklarınıza bunları yapma hakkına sahip olduğunu mu düşünüyor. Hasta ruhlu bir psikopat o adam.

Nedemek amcasi cocuga hakaret edip vurmasi.
Yaygara cikar vuramaz.izinverme.baktin devam ediyor saka yapiyorum diyerek.ensesine bir tokat patlat senin gibi saka yapiyorum de dengesize.

Ben böyle bir durumda eşime bırakmam konuşmayı, doğduğuna pişman ederim. Büyük olaylar çıkabilir, çıkarsa çıksın. O küçücük çocuk sizin korunmanıza muhtaç, evladımı bir manyak amcadan koruyamayacaksam ben neyim saksı mı? Dilini korkak alıştırma, adam çocuğuna hem fiziksel hem duygusal şiddet uyguluyor, bazı şeyleri göze alman lazım.

+1

O amcayı yerin dibine sokup sokup çıkarmak için, oğluna çirkin laf söyleyen ağzını yırtmak için, ensesine yüzüne tokat attığı elini kırmak için neyi bekliyorsun? Oğlunun daha fazla şiddet görmesini mi?

Çocuğun bir süre sonra bu davranışları normalleştirip ya sosyopat sadist biri olacak ya da hiçbir şeye itiraz edemeyen yitip gitmiş silik biri... Öyle amca olmaz olsun, "Bu benim tarzım" dediği an tarzına başlaman lazımdı it oğlu it herifin.

Çocuğunuzu ezdirmeyin ya, 40 yaşında adamın oyuncağı değil ya çocuk bu çocuk... Ruhunda ne derin yaralar açılıyor o yavrunun yazıktır ya.

Nedemek amcasi cocuga hakaret edip vurmasi.
Yaygara cikar vuramaz.izinverme.baktin devam ediyor saka yapiyorum diyerek.ensesine bir tokat patlat senin gibi saka yapiyorum de dengesize.

Esiniz cok dovmus heralde zamaninda intikam mi aliyor ne? Ben de 19 yasinda falan sandim. 39 yasinda koca adamin yaptigi islere bak.
Gorusmeyin bence. Cocuklari hele yalniz birakmayin onunla. Psikopat midir nedir?

annem beni doğurmadı ama o büyüttü. dolayısıyla anne tarafıyla kan bağım yok. dayım çocukken sizin amcanın yaptığı gibi sadece bir kere yaptı bana. arkası gelmedi, çünkü annem izin vermedi. yemek yerken elim bardağa çarpmıştı ve ayran masaya dökülmüştü. 6 yaşlarında falandım. dayım kalktı bir sürü laf etti. annem benim kızıma laf edenin kim olursa olsun dilini kökünden koparırım diye tersledi. dayım kız kardeşim kendi öz yeğeni ona da mesafeli. bazı insanlar haset ve merhametsiz oluyor. eşinin devreye girmesini beklemeden en başta haddini bildermen gerekiyordu. geç kalmış sayılmazsın. polemiğe açık olmayacak şekilde net ve sert bir şekilde uyar bence.

Konuştum bu sabah,

Defaaten seninle konuşulduğu halde, halen oğluma karşı davranışlarında bir değişiklik yok. Bir gece öncesinde omzunu sıkıp taciz ediyorsun ertesi gün ensesine patlatıyorsun. Çocuğa ettiğin hakaretleri saymıyorum bile . (Bilimum salak, gerizekalı vb.) Lütfen artık çoçuklarıma 'gestapo' gibi davranmaktan vazgeç. Bilmem farkında mısın ama çocuklarımla iletişimin emir kiplerinden öteye geçmiyor. Kimse bizim çocuklarımızı sevmek zorunda değil ama kimse onlara fiziksel ya da sözel olarak şiddet uygulayamaz. Geçen yıl bize İstanbul a geldiğinde çocuğa yemek yerken 'sana bi vururum beynin tavana yapışır' dediğinde benim annem şok oldu. Üstelik çocuğun tek suçu yavaş yemek yemek idi. O gece annem polis çağırmayı bile düşündü ve ben onu bir şekilde ikna edip vazgeçirdim. DAvranışlarının tuhaflığının ayırdına varmanı istiyorum. Evet annenin oğluma karşı aşırı düşkünlüğünü ona annesi gibi davranmasını ben de yadırgıyorum ama bunun böyle olmasında çocuğun bir suçu yok. O yüzden eğer ki annnenin torunlarına ilgisini kıskanıyorsan , öfkenin nensnesi yeğenlerin olmamalı. Bunu annenle çözmelisin bizi ilgilendirmez. Çocuklarla bir problemin varsa da bu senin kişisel sorunundur istersen profesyonel yardım alırsın. Son olarak söylüyorum" çocuklarıma hakaret aşağılamada bulunma! Vücut dokunulmazlıklarına saygı göster.!" Çünkü onlarında izzet-i nefisleri ve karakterleri var. Ben yaşadığım müddetçe buna izin vermeyeceğim.

Bir kere daha olursa polise ifade verirsin dedim.

Konuştum bu sabah,

Defaaten seninle konuşulduğu halde, halen oğluma karşı davranışlarında bir değişiklik yok. Bir gece öncesinde omzunu sıkıp taciz ediyorsun ertesi gün ensesine patlatıyorsun. Çocuğa ettiğin hakaretleri saymıyorum bile . (Bilimum salak, gerizekalı vb.) Lütfen artık çoçuklarıma 'gestapo' gibi davranmaktan vazgeç. Bilmem farkında mısın ama çocuklarımla iletişimin emir kiplerinden öteye geçmiyor. Kimse bizim çocuklarımızı sevmek zorunda değil ama kimse onlara fiziksel ya da sözel olarak şiddet uygulayamaz. Geçen yıl bize İstanbul a geldiğinde çocuğa yemek yerken 'sana bi vururum beynin tavana yapışır' dediğinde benim annem şok oldu. Üstelik çocuğun tek suçu yavaş yemek yemek idi. O gece annem polis çağırmayı bile düşündü ve ben onu bir şekilde ikna edip vazgeçirdim. DAvranışlarının tuhaflığının ayırdına varmanı istiyorum. Evet annenin oğluma karşı aşırı düşkünlüğünü ona annesi gibi davranmasını ben de yadırgıyorum ama bunun böyle olmasında çocuğun bir suçu yok. O yüzden eğer ki annnenin torunlarına ilgisini kıskanıyorsan , öfkenin nensnesi yeğenlerin olmamalı. Bunu annenle çözmelisin bizi ilgilendirmez. Çocuklarla bir problemin varsa da bu senin kişisel sorunundur istersen profesyonel yardım alırsın. Son olarak söylüyorum" çocuklarıma hakaret aşağılamada bulunma! Vücut dokunulmazlıklarına saygı göster.!" Çünkü onlarında izzet-i nefisleri ve karakterleri var. Ben yaşadığım müddetçe buna izin vermeyeceğim.

Bir kere daha olursa polise ifade verirsin dedim.

Ben hala yaptığının karşılığını bulduğunu düşünmüyorum. Yanına kar kaldı. Bu da çocuğunuza iyi bir mesaj vermiyor. "Birini fiziksel ve psikolojik olarak ezip sadece kibar kibar birkaç nasihatla yırtabilirsin" mesajı veriyor. Ya birçok arkadaşın dediği gibi kıyameti koparıp yerin dibine sokacaktınız ya da benim dediğim gibi sakin sakin gidip hakkında şikayette bulunacaktınız. Bu son tepkiniz taa İstanbul'da sizin evde dediği lafa verilecek tepkiydi. İşe yarasa bile adalet yerini bulmadı. Çocukların adalet duygusu zedelendi. Umarım adam gidip daha da büyük tehditler savurmaz. Onunla çocuklarınızı hiç yalnız bırakmayın lütfen.

Cocugum yok ama okurken kendi cocugum varmis da ona yapilmis gibi sinirlendim. Asla yanina birakmayin. Agzina edin. Cocugun icin kavga etmeyeceksin de baska kim icin edeceksin?

Allah korusun çocuğu istismar falan etmiş olmasın? Babaannesinin kulağına fısıldadı diye neden kızsın ki? Bana kalırsa siz iki çocuğunuzu da bir pedagoga götürün ve kaygılarınızı anlatın, iyice emin olun derim.

Bunun haricinde elbette o manyakla bir araya gelmeyin.

Selamlar hanımlar.Bizim biri 8 diğeri 7 yaşında iki çocuğumuz var. Gayet normal öyle şımarık filan olmayan sıradan çocuklar.

Çocuklarımın amcası özellikle oğlumdan hazzetmiyor. Sürekli gerizekalı,dallama, aptal, kodummu oturturum, bi vurursam beynim tavana yapışır şeklinde konuşuyor bununla. Önceleri hadi tarzı böyledir filan diye ses etmiyordum ama son zamanlarda vurmaya da başladı. Geçerken ensesine patlatıyor filan. Bu arada çocukların tek suçu da yemeği yavaş yemeleri bir de kanepede uzanmaları filan.

Artık gerçekten sinir olmaya başladım. Neden vuruyorsun çocuklara ne yaptı sana bunlar dedim. Noolcak abimde beni dövüyordu çocukken filan gibisinden bişeyler geveledi. Eşimle konuştum o da ben onunla konuşurum dedi. Sonra konuşmuş bu. Güzelce anlatmış telefonda (şehir dışında yaşadığı için tlf. etmiş, ama yılda dört beş defa görüşüyoruz ailece) sen onların amcasısın yaklaşımın yanlış vb. flan demiş. O da şaka yapıyorum vb. demiş. Herneyse bir kaç hafta sonra görüştüğümüzde Bu oğlumun omzunu sıkmış omzu kıpkırmızı geldi çocuk ama nasıl ağlıyor. Neden yaptı dedim? Babannemin kulağına bişey söylemiştim. Sonra beni yolda yalnız yakaladı ve ne söyledin babanene? diye omzumu acıttı dedi. Sinirden ellerim titredi ben konuşsam kavga çıkacak hemen gene eşime söyledim o tekrar konuşmuş yaa abartıyo kaykaydan düşmesin diye tuttum ondan oldu demiş. Neyse ertesi gün de oğlanı gene ylnız gördüğünde "ispiyoncu pislik, bittin sen oğlum" demiş. Çocuk anne ispiyoncu ne demek diye geldi yanıma, korkmuş tabii. Bu ne şimdi? Söz konusu amca 39 yaşında.

Dırdır yaptığımı ve çok büyüttüğü söylüyor eşim şimdi de. Sinirden ağlıyorum şu an. Kendisi horul horul uyuyor. Ben bu adamı ne yapayım ailesine sahip çıkamayan baba namzeti. Sabah o adamla da konusucam olmazsa savcılığa polise başvurucam. Yeter artık dayanamıyorum.

vallahi cok sakinmissn...benim evladima biri bunu yapcak canina okurum..esinle tekrar konus isin ciddiyetini ciddi ciddi anlat egerki ustune duseni yapmazsan ben cok kotu seyler yaparim sorumlusuda sen olur de...bizim mikrop amca aklima geldi suan oyle sinirlendimki...kizimin daha kirki cikmamisti aptal amcasi disardsn gelmis parmagini bebegin agzina veriyordu uyardim utardim uyardim yine anlamadi bebegim enferksiyon kapmis sabaha kadar atesten uyuyamadi babasinin umrunda bile degil rkenden hastaneye goturdum kisin ortasinda buzlu suyla yikamak zorunda kasldim evladim mosmor kesiliyordu soguktan ve attigi cigliklar bir omur hafizamdan silinmez..aksam gec saat hastaneden ciktik eve geldik kimsenin umrunda bile degiliz oylede perisan olmustukki...esim surekli babasinin ve kardesinin pesinden kosmaktan bizi hic umursamiyordu bile ona en cok ihtiyacimiz oldugu donemde onlarin pedindeydi eve cok gec gelir erkenden cikardi..kizimin hastalanmasida iyice beni
cildirrtti babasinin evinin camlarini assagi indirdim..az bile yapmisim ah diyorum hayattlarinin dersini versydim defalarca yuvamizi yikmazlardi..

indirdim

vallahi cok sakinmissn...benim evladima biri bunu yapcak canina okurum..esinle tekrar konus isin ciddiyetini ciddi ciddi anlat egerki ustune duseni yapmazsan ben cok kotu seyler yaparim sorumlusuda sen olur de...bizim mikrop amca aklima geldi suan oyle sinirlendimki...kizimin daha kirki cikmamisti aptal amcasi disardsn gelmis parmagini bebegin agzina veriyordu uyardim utardim uyardim yine anlamadi bebegim enferksiyon kapmis sabaha kadar atesten uyuyamadi babasinin umrunda bile degil rkenden hastaneye goturdum kisin ortasinda buzlu suyla yikamak zorunda kasldim evladim mosmor kesiliyordu soguktan ve attigi cigliklar bir omur hafizamdan silinmez..aksam gec saat hastaneden ciktik eve geldik kimsenin umrunda bile degiliz oylede perisan olmustukki...esim surekli babasinin ve kardesinin pesinden kosmaktan bizi hic umursamiyordu bile ona en cok ihtiyacimiz oldugu donemde onlarin pedindeydi eve cok gec gelir erkenden cikardi..kizimin hastalanmasida iyice beni
cildirrtti babasinin evinin camlarini assagi indirdim..az bile yapmisim ah diyorum hayattlarinin dersini versydim defalarca yuvamizi yikmazlardi..
indirdim
Iyi yapmışsın ellerin dert görmesin.

Bütün algılarım açık, avını yakalamaya hazır atmaca gibi üzerindeyim artık. Pazartesi dönüyoruz. Pazartesiye kadar tek bir şeye yeltenirse parçalarını yerden toplarlar. O derece doldum.:KK62:

Dediklerinize ne cevap verdi? Ciddiye aldı mı?

Nefret ediyorum şu argo konuşan insanlardan. Keşke o lafları ağzına tıkasaydın.
Kimse senin çocuğuna dokunamaz. Çocuklarına da böyle anlat. Kimsenin size dokunmasına izin vermeyin de. Ne hakkı var ya. Senin kocan onu dövmüş o da senin çocukları dövüyor, bu böyle zincirleme devam eder. Nasıl bir cehalet yarabbim.
Kocanın rahatlığına da pes diyorum.

Back
X