Yegenlerinizin yada cocuklarinizin komik halleri.... :)

LoVe_GuL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
523
1
96
İsveç
Kizlar biraz gulelim istedim, yegenlerinizin yada cocuklarinizin komik hallerini paylasalim nedersiniz??
kac gundur aklimda böyle bi konu acmak vardi :) benim 3,5 bucuk yasinda dunyalar tatlisi bi yegenim var... Masallahi var yegenimin nerden ögreniyor o sözleri halen aklim almis deyil :53: cingibi masallah evde herkesi parmaginda oynatiyo:60::60:
eger sizlerinde varsa tatli halleri buyrun paylasalim kizlar....

umarim guzel vakit geciririz... :)

Son düzenleme:
Benim de 4 yaşında yeğenim var soytarının teki

ters konuşur hep,sabahsa akşam oldu der,sıcaksa soğuk bu ağzım yandı der,dolaptan süt çıkarır ısınsın demez de soğusun bu der:1:
kelimelerin,harflerin yerini değişir,saklanbaç demez,kaslanbaç der,serkan diyemez kersan der

bi de pepee gibi halay çeker horon teper güldürüp durur bizi sıpa :))) daha çok şey var ama aklıma gelenler bunlar..

bir tane aklima geldi kizlar gecen seneydi ailecek buyuk bi magazaya gittik geziyoruz yegenim dedeye cok duskundur, onun elini tutup gezmek ister hep neyse ben elbiselere bakiyorum, yegenimde söyle bi huy var yaninda olan insanlari hep eller, yada popusuna vurur:52: o ara ben elbiselere bakiyorum birden yanima geldi yegenim benim elimi tutup cekistiriyor illa buraya gel diye neyse yanimizda 1,90 boyunda bi adam duruyor.... sen git adamin popusuna vur, adamin poposuna vurdugu gibi dedesinin yanina gitti, adam arkasini döndu bana bi yuksektten asagi bakiyor kaslarini catip :53: bende kafami yukari kaldirip biseyde diyemiyorum, o ara elimi nasil kaldirmissam yigenime isaret ediyorum o yaptti diye öyle kipkirmizi oldum ki:52:

Benim de 4 yaşında yeğenim var soytarının teki

ters konuşur hep,sabahsa akşam oldu der,sıcaksa soğuk bu ağzım yandı der,dolaptan süt çıkarır ısınsın demez de soğusun bu der:1:
kelimelerin,harflerin yerini değişir,saklanbaç demez,kaslanbaç der,serkan diyemez kersan der

bi de pepee gibi halay çeker horon teper güldürüp durur bizi sıpa :))) daha çok şey var ama aklıma gelenler bunlar..

cok sekermis yegenin Allah bagislasin.... yerim ben onun konusmasini:9: benimki de pepeeye bayiliyor hergun izler, hatta hic bikmadan benide yanina otutturur beraber izleyelim diye:52: pepenin arkadaslarinin isimlerini bana tek tek söyler canim yegenim benim

4 yaşında halamın torunu var...
Tam bi fırlama...
Bacakları çıplak görmesin...
Gelip eller uff yavyuuya bak ne düzel bacaklayın vaay der...
Alışveriş yaparkende etek deneyen bayanların yanına gidip bacaklaya bak fıştık fıştık yaparmış...Birde yaşıtı kızları öpmek istemesi var bu ufaklığın gel kız bi kere öpeyim demeside çabası :53:
Büyüyünce sapık olmasa bari :1:

bitane daha aklima geldi yegenimle bir gun kapinin önunde bahcede oynuyoruz, bitane kadin geciyordu köpeginle beraber kadina bi selam veresi var görmeniz lazim heeeeey diye bi bagiriyo:52: kadin sagina bakiyor, soluna bakiyor kimse yok bizim ufakligi görmedi tabi biz agaclarin icinde oynuyoruz bi daha bagirdi heyyy diye kadin yine sag, sol yaptti yine görmedi sonra basladi hizli adimlarla yurumeye sanirim kokrttu:53: bakttim bizimki yine bagiriyo sus diyorum susmuyor ufaklik agzini hafiftten kapatiyorum yok anam bunun susacagi yok sonra kadina dogru pesinden gidiyor:53:

Son düzenleme:
4 yaşında halamın torunu var...
Tam bi fırlama...
Bacakları çıplak görmesin...
Gelip eller uff yavyuuya bak ne düzel bacaklayın vaay der...
Alışveriş yaparkende etek deneyen bayanların yanına gidip bacaklaya bak fıştık fıştık yaparmış...Birde yaşıtı kızları öpmek istemesi var bu ufaklığın gel kız bi kere öpeyim demeside çabası :53:
Büyüyünce sapık olmasa bari :1:

benim yegenim de firlamanin önde gideni hizina yetisemiyoruz:9: sapik dedinde aklima geldi birgun dedesiyle alisveris yapmaya gitmisller, arabayi park ediyor babam bizimki kizlara cok duskun heleki buyuk kizlara, kucuk kizlar sarmiyor bunu, camdan bakiyormus kadinin biri geciyo, hemen dedeye demiski dede su kadini eve göturup tik tikkkk yapalim tabii dede sok icinde:53: oraciktta adam gulme krizine giriyo:9: eve geldiklerinde, zar zor anlatti gulmektten babam:60::60: simdiden capkin olmus, buyunce kimbilir kac kizin gönlunu yakacak simdiden korkmaya basladim:52:

Son düzenleme:
Güzel bir konu olmuş. Benimde aklıma gelirse yazarım.

Yalnız dikkatimi çekti artık çevremizdeki birçok ufaklığın komik halleri batı kökenli, aile kavramını yıkmaya elverişli, oyunlar, filmler, diziler, eğitimlerden etkilenmiş haller oluyor..
Çocuk çocuk gibi değil ve birçok büyük bu tehlikenin farkına varmıyor.
''Aman çocuk işte ne olacak ki'' gözüyle bakılıyor.
Sonra bir bakıyorsun kreşteyken, ilkokuldayken kız arkadaştan, aşktan söz eder oluyor.
Eskilerde lisedeyken yavaş yavaş idrak ediliyordu bu muhabbetler.

Bir çocuk bacaktan, ilişkiden söz edebilir haldeyse zor durumdayı demektir.

Özellikle erkek çocuklarına gösterilen bu musamaha ilerde büyük sorunlara neden olabiliyor.
Negatif ayrımcılık bu olsa gerek.

4 yaşında kuzenim var her düğünde gelinlik giymek istiyor çeşit çeşit gelinlikler aldırmış ve en sonunda kendide bıktı ve beklenen cevap gelir ben çok evlendim daha evlenmem :9::9:

bir gün annesine kızdığı anda isyanları oynuyor bizim küçük prenses ve annesinin karnına vururak anne beni neden doğrudun diye bağırmaya başlıyor :9::9:

o kadar çok bilmişliği var ki aklıma geldikçe yazarım artık :8:

evet yaa küçük erkek çocukları çok cingöz oluyor geçen gün alışveriş merkezinde erkek arkadaşımla yürürken karşı yönde babasının elinden tutmuş 5-6 yaşlarındaki erkek çocuğu elimi bi tuttu bırakmıyorda nasıl tuttu anlamadım bile bide karşı taraftan geliyor yaa gittiği yöne doğru benide çekiyor :9::9: babası özür diledi ama çocuk neticede:9::9::9:

4 yaşındaki yeğenim geçen hafta okullar (kreşe gidiyor kendisi) açılmasına rağmen 2 kere idarelik olmuş:53:..Birinde arkadaşıyla su savaşı yapmış.İkincisinde öğretmeniyle tartışmış..

Ablamda aynı okulda öğretmen..Ablama anne öğretmen bana tavır yapıyor diyormuş :27:

arkadaşıyla su savaşını kim başlattı tam bir muamma ama tek dediği Alinin hoşuna gidiyordu :)

Son düzenleme:
benim yegenim de firlamanin önde gideni hizina yetisemiyoruz:9: sapik dedinde aklima geldi birgun dedesiyle alisveris yapmaya gitmisller, arabayi park ediyor babam bizimki kizlara cok duskun heleki buyuk kizlara, kucuk kizlar sarmiyor bunu, camdan bakiyormus kadinin biri geciyo, hemen dedeye demiski dede su kadini eve göturup tik tikkkk yapalim tabii dede sok icinde:53: oraciktta adam gulme krizine giriyo:9: eve geldiklerinde, zar zor anlatti gulmektten babam:60::60: simdiden capkin olmus, buyunce kimbilir kac kizin gönlunu yakacak simdiden korkmaya basladim:52:

Yanlış anlamanızı istemem ama bu hiçte normal gelmedi bana.
3,5 yaşında olduğundan bahsediyorsunuz.
Bu söyledikleri gerçekten boyunu aşmış bence.
Siz onun sevimliliğine verip gülüp geçiyorsunuz belki ama o yaşta bir
çocuk böyle birşeyi nasıl bilebilir ve söyleyebilir ki.
Bu konuda daha tedbirli davranmalısınız bence.

çok güzel bir konu olmuş:1: bir bomba da benim kuzenimden gelsin :))

gece dışarı çıkmıştık biraz ıssız bir yerden geçiyoruz o sırada birden üstümüzden kuşlar geçti bende korktum bunlar yarasa heralde falan dedim dayıma öyle baya bir yarasa muhabbeti yaptık neyse konu kapandı yola devam ediyoruz biraz zaman sonra kuzenimden soru ''yaramasalar yine gelir mi?'' :37: yarasa kelimesini ilk defa duymuş sıpam aklında nasıl bir kodlamışsa o kuşun adı artık yaramasa :1:

Yanlış anlamanızı istemem ama bu hiçte normal gelmedi bana.
3,5 yaşında olduğundan bahsediyorsunuz.
Bu söyledikleri gerçekten boyunu aşmış bence.
Siz onun sevimliliğine verip gülüp geçiyorsunuz belki ama o yaşta bir
çocuk böyle birşeyi nasıl bilebilir ve söyleyebilir ki.
Bu konuda daha tedbirli davranmalısınız bence.

yok canim ne yanlis anliyacam biliyorum normal seyler deyil bunlar... :34:
dedigim gibi 3,5 yasinda cin gibi masallah nerden nasil ögreniyor hayret ediyoruz, evde hepimizin agzi acik kaliyor, ayrica coktta zeki masallah
2,5 yasindan beri krese gidiyor, ögretmeni diyor cok akilli, okulda oynuyo, muzik calinca kendi kendine dans ediyormus cok hareketli bi cocuk diyor, sanki diyor karsimizda bi kucuk cocuk yoktta ayni buyuk erkekler gibi hareket ediyo... okulda sessiz sadasiz kuzu gibi ama eve gelince, evi alt ust ediiyo:52:
yanlizca bizim ufaklik bunlari dedeye karsi yapiyor dedesini cok seviyor, dedeside onu cok seviyor sanki kanka gibiler :9: babam nereye giderse onuda yanina göturuyo, alismis dedeyle gezmeye... ama babasina karsi böyle hareketler yapmiyo utandigi icin....

canım benim posta kutun dolu bayramdan önce mesaj attım dolu olduğu için almadın tabiki.....buradan ulaşayım dedim
:)

canım benim posta kutun dolu bayramdan önce mesaj attım dolu olduğu için almadın tabiki.....buradan ulaşayım dedim
:)

merhaba canim benim söyledigin iyi oldu, hayir almadim mesaj... evt, dolmusttur hic bakmiyorum mesaj kutuma aceba dolmusmu diye...
aslinda bi yandan kiyamiyorum mesajlari silmeye, napacam simdi silmesem mesaj gelmez :(
neyse bitanem görusuruz kendine iyi bak.... yarin cevap yazabilirim okursam:8:

2,5 yaşına girecek bir yeğenim var erkek..her haline bitiyorum sıpanın:31:

geçenlerde babasının arabasına bindi,oturdu şoför koltuğuna önce lambaları yaktı sonra radyoyu açışı vardı
ondan mutlusu yoktur herhalde..arabaya bu arada " gın gın " diyoruz...gın gın da gın gın..:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

benimde 4 yaşında kızım var, geçende anne ben büyünce ne olayım diye soruyo.bende öncelikle mutlu bi insan, iyi insan, küçüğüne sevgili, büyüğüne saygılı ol ..gerisi olur dedimm..kızımdan cevapppp amann anne boşver bunları ben doktor olayım :))))

benim büyükoğlan geçenlerde okul gezisi için pamukkaleye gitti anlatıyor bize şöyle güzeldi böyle güzeldi diye küçük oğlumda dinliyor tabi sonra büyüğü dediki anne kadının biri yüzüyordu hemde çırılçıplak gördük turisti küçük oğlumdan şok cevap abi sende s...... k.... seydin ya kadını :53::53::53::53:biz eşimle böyle kaldık tabiii

Back
X