yem olduğunu hissediyorum

teknikerim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2012
455
1
26
Ankara
merhabalar herkese inanın dün sabahtan beri bogazıma bişiy düğümlendi ağlamak ağlamak boşaltmak istiyorum içimi.1 yıllık evliyim eşimin memleketi olması sebebiyle ankaraya geldim.3 yıl çalıştığım şirkette devam ederken ankara şubesine geçtim 1 yıldır da buradayım.fakat buraya ilk geldiğimden beri ofiste herkezin dedikodusunu yapan çokca yalanını yakaladığımız herşeyi kendine malzeme yapan yaş bunalımında herkesi canından bezdirmiş bir kadın var.1 yıldır dayanıyorum inanın yazarken hala elim ayağım titriyor.ağlamak istiyorum hoşuna gidecek zayıflık sayacak sevinndirmek istemiyorum yutkunuyorum.herşeyine katlamaya çalıştım yeri geldi şikayet ettim yeri geldi laf soktum alta kalmak ezilmek hakkımı yedirmek bana göre degil.yine çalışan bir arkadaşıma iftira atıp gönderdi kadın evli çocuğu vardı.sonunda dün yaptığıyla resmen cinnet geçirdim benim işimi yapabilmem için sisteme tanımlaması gereken bilgiler vardı mail attım tanımla diye sen kendi kendine iş üretiyosun senin işin degil patronla konuş yazmış cevap yazdım yine edebiyat geri geliyo sürekli işimi görmüyo patronu yakaladım dedim böyle yapıyo bana işimi göremiyorum dedim konuşurum bankaya gidii gelim dedi tamam dedim.onu beklerken mail yazmış bana bir daha yazma işim gücüm var mail kutumu doldurma falan amacın ne falan işte o noktada ben cinnet saatıne girdim cevap yazdım şuursuz seyler söylüyorsun işimi yapmaya çalışıyorum dedim yerinde konuşmaya başaldı bende bir anda başladım aklıma geleni söyledim.en çokta salak ve edepsizsin dedim onları hatırlıyorum.patrona şikayete gitti 1,5 saat görüştüler kahkahalarla dışarı çıktı patron beni çağırmasını bekledim çağırmadı.işim hala görülmemiş duruyor kız akşam sevgilisini kapıya dikmiş beni korkutacak :D etkilemedim eşime anlattım dayanamadım morali bozuldu sabah işe bıraktı.paatron sanırım beni buna yem ediyor 5. yılıma girdim bu şirkete emek veriyorum kendi işim gibi sahiplendim kimseye kötülük düşünmem tam mutlu olacam derken bu pisliğe ve patronuma nasıl davranmalıyım bilmiyorum aslında işi bırakmak istiyorum evimi dibinden tuttum ulaşımım kolay fikirlerinizi bekliyorum kızlar acilenn..

Son düzenleme:
zor durumdasınız orası kesin. inanın ben olsam o kadının saçını başını yolmuş eline vermiştim. sabırlısınız maşallah.. öyle bir çıkış yapın ki ona neyin ne oldugunu anlasın. size yaptıgı her seyi sizde ona yapın. patronunuzla görüşün anlatın durumu. işten çıkma imkanınız varsa da çıkın bence. psikolojinizi bozan bir yerde çalışmak zor

işten çıkmak istiyorum ama eşim böyle rahat evin dibinde iş bulamassın pire içi yorgan yakma o gitsin diyo..bildigin gibi degil akıl alamz edepsiz k ş r yanii uğraşılmaz kimseyle konuşamıyorum ofiste utancımdann herkez bize bakıyo o gülüyoo..

Siz gerekeni yapmışsınız.. İşin neden yürümediğiyle ilgili bir şikayet gelemez.. Gelirse patronunuza söylersiniz size söylemiştim diye...
Neden kendinizi harab ediyorsunuz ki (: Relax... Umursamayın, dikkate almayın...Yokmuş gibi davranın...

haklısın rahat olmam lazım herkez az çok biliyo beni zaten ama dedim ya edebi olan utanıyo şu anda bile kıpkırmızıyım sinirim gecmedi gecmiyor...elimde değil

haklısın rahat olmam lazım herkez az çok biliyo beni zaten ama dedim ya edebi olan utanıyo şu anda bile kıpkırmızıyım sinirim gecmedi gecmiyor...elimde değil

İlllaa sataşmak için birşey bulduu yani
Zorr bir durum ama patron sana birşey demediğine göre halen
Olumsuz bir şey yoktur diye düşünüyorum
Sabrınızı koruyun bence
Bırakın kendii pisliğinde düşüncelerinde boğulsun
Durumdanda haberdar edin bizi.

sataşıyo ve sonunda yüze çıkıyo galiba ben yalaka olamıyom yoksa benide sever patron diye düşünüyorum bide gögüsü açık badi giymiyom:D

bu bayanla hergün muhattap olmak zorunda kalıyormusun?
birde hergün görüyormusunuz birbirinizi?

Kadınla patron arasında bir şey var mı?

Ya da kadın patronun odasına işveyle cilveyle,
yapacagını yapmış, adamı sizin suçlu oldugunuza ikna etmiş.

Bir an öyle düşündüm niyeyse.
:26:

Fazla muhattap olmamaya çalışsanız...

malisef hergün görmek zorundayım tam karşımda oturuyo bende bilmiyorum patronla napıyodaa benden ırak olsun sonuçta benim işimi begenmeyen adam coktan kapıya koyar dimi çağırmadı ona takıldım ben adam yerine koymadı galiba..

Bence patronla açık açık konuşun. Hatta konu başlığını açıkça ortaya atın. Durum böyle böyle. İşinizi yapamadığınızı ve sizin bu durumda olmanıza neden izin verdiğini sorun. Cidden... Açık açık konuşmaktan başka çare var mı?

ah bacım ah vallahı aynı seylerı bende yadasım 3 bucuk yıl cektım maası ıyı dıye bırakamamıstım ozamanlar nısanlıydım esım artık konusa konusa bıraktırdı bana
evlılık arefesı dıye bıraz daha sabredım dıyordum yanına bır tane daha cadalozu ıse aldılar 2 de omrumu yedıler 1 numaraya oyle beddua ettımkı cocugu olmuyormus hala yapmak ıstemezdım canımdan bezdırdı dıgerının uzerıne yurudum cıkacagım gun bana saldırmasını bekledım ılk vuran herzaman hatalıdır dıye bekledım gerı cektı kendını ben ondan ırı ıdım ama hala verıpte elıme yolsam dıyom ıkısını ısten falan nefret ettım ya o denlı ne zamankı ısı bıraktım bır daha arkama bıle bakmadım o sırkettekı ardaslarımla bıle uzun yıllar gorusmedım hepsı bılıyordu susuyordu

akıl saglıgını dusunuyorsan bırak derım baska yerde baska bır ıs bulursun lanet olsun onlarada verdıklerı parayada

ewt en çokta ona uyuzum sadece öküz gibi bakıyolarr hiç destek olan yok bize bulaşmasın diye olsun bir gün onlarada sokar iğnesini bekliyorum dün kadir gecesiydi öyle dua ettim ki ALLAH(C.C)büyüktür.

ewt en çokta ona uyuzum sadece öküz gibi bakıyolarr hiç destek olan yok bize bulaşmasın diye olsun bir gün onlarada sokar iğnesini bekliyorum dün kadir gecesiydi öyle dua ettim ki ALLAH(C.C)büyüktür.

ya sen orada arkadasım falan varda deme sana tavsıyem o kız ıcın yapacagım yorumu en ıyı arkadasına bıle yapma ben yaptım ne oldu cadaloz kızla oturuyoruz bısey dedım ıyı aradasım yanlıs anladı zannettı cadolozu kayırıyorum lafın sonu daha bıtmedı bılıyormusun o sana bunu bunu dıyor o an herseyden nefret ettım sana arkadasım dedım ıcımı doktum cadolozda dedıkı bana donup bıde buna arkadasım dıyıp gezıyorsun ben senın yerınde olsam yuzune bakmam dedı o gun cadoloz bunları duydugu halde bana bısey yapmadı sasırırım hala ama

sonuc olarak kendıne hafıften hafıften ıs bak derım sana bana bunu kendı aıle sırketınde akrabalarım patronken yaptılar yanı o kadar dedım soyledım bı cıkarmadılar ısten benden oldular sonra cok aradılar onlarla bıle konusmuyorum cıldım bozuldu saglıgımdan oldum bıde ustune cılt tedavısı gordum stres yuzume vurdu dıye daha kac sene gectı bu duzeldı yuzum

sağlıgının bozulmasına üzüldümm şükür düzelmiş kimseyle doğru düzgün konuşmuyorum bişiy desemde kulağına gidince rahatsız olacağı şeyleri diyorum mahsus bilsin diye ama ben güçlüyümdür mücadele edecem bu pislige yenilmiycem istemeyen adam beni çalıştırmaz atar diye düşünüyorum biraz daha analiz edeyim zaman ne gösterecek zaten kıstı kuyruğunu bayram ertesine kadar yeter ona :D

Ben olsam patronla konuşurum.
Ama işten çıkmak veya artık dayanamıyorum demek için değil.
Yapmam gereken işlere mani olunuyor,kendime karşı bir tavır seziyorum,bilmenizi istedim derim.
Çözüme yönelik bir konuşma yaparım.

caım ben o konuşmayı ilk ankarada başlayalı yaptım patrona klavye sesimden rahatsız oluyormuş dedim bakın böyle devam ederse be dayanamam işte huzur lazım insana dedim yoksa işten bir korkum yok dedim.o da sittirrr et boş ver ben seni biliyorum tanıyorum keyfine bak rahatsız olan defolsun gitsin demişti ama şimdi ona destek çıkar gibi duruyo beni çağırıp savunma almaması bilmiyorum.

iğrenç insanlar,iğrenç insanlar ,iğrenç insanlar....................
her yerde var böyleleri Allah ıslah etsin yani :47:
valla Allah yardım etsin zor bi durum :44:

Back
X