- Konu Sahibi teknikerim
merhabalar herkese inanın dün sabahtan beri bogazıma bişiy düğümlendi ağlamak ağlamak boşaltmak istiyorum içimi.1 yıllık evliyim eşimin memleketi olması sebebiyle ankaraya geldim.3 yıl çalıştığım şirkette devam ederken ankara şubesine geçtim 1 yıldır da buradayım.fakat buraya ilk geldiğimden beri ofiste herkezin dedikodusunu yapan çokca yalanını yakaladığımız herşeyi kendine malzeme yapan yaş bunalımında herkesi canından bezdirmiş bir kadın var.1 yıldır dayanıyorum inanın yazarken hala elim ayağım titriyor.ağlamak istiyorum hoşuna gidecek zayıflık sayacak sevinndirmek istemiyorum yutkunuyorum.herşeyine katlamaya çalıştım yeri geldi şikayet ettim yeri geldi laf soktum alta kalmak ezilmek hakkımı yedirmek bana göre degil.yine çalışan bir arkadaşıma iftira atıp gönderdi kadın evli çocuğu vardı.sonunda dün yaptığıyla resmen cinnet geçirdim benim işimi yapabilmem için sisteme tanımlaması gereken bilgiler vardı mail attım tanımla diye sen kendi kendine iş üretiyosun senin işin degil patronla konuş yazmış cevap yazdım yine edebiyat geri geliyo sürekli işimi görmüyo patronu yakaladım dedim böyle yapıyo bana işimi göremiyorum dedim konuşurum bankaya gidii gelim dedi tamam dedim.onu beklerken mail yazmış bana bir daha yazma işim gücüm var mail kutumu doldurma falan amacın ne falan işte o noktada ben cinnet saatıne girdim cevap yazdım şuursuz seyler söylüyorsun işimi yapmaya çalışıyorum dedim yerinde konuşmaya başaldı bende bir anda başladım aklıma geleni söyledim.en çokta salak ve edepsizsin dedim onları hatırlıyorum.patrona şikayete gitti 1,5 saat görüştüler kahkahalarla dışarı çıktı patron beni çağırmasını bekledim çağırmadı.işim hala görülmemiş duruyor kız akşam sevgilisini kapıya dikmiş beni korkutacak
etkilemedim eşime anlattım dayanamadım morali bozuldu sabah işe bıraktı.paatron sanırım beni buna yem ediyor 5. yılıma girdim bu şirkete emek veriyorum kendi işim gibi sahiplendim kimseye kötülük düşünmem tam mutlu olacam derken bu pisliğe ve patronuma nasıl davranmalıyım bilmiyorum aslında işi bırakmak istiyorum evimi dibinden tuttum ulaşımım kolay fikirlerinizi bekliyorum kızlar acilenn..

Son düzenleme: