yem olduğunu hissediyorum

bu suskunluktan nefret ediyorum kimseyle konuşmuyorum artık içimden ettiğim duaların haddi hesabı yokk bugün oruçluymuş gerizekalı acaba biraz osun anlarmı bana neler yaşatığını pis kaşar ...kimse gelip korkudan soramıyo noldu diye herkez arkasını kolluyo yılan bir gün onlarıda sokacak ..

Son düzenleme:
Bence patronunuz da neyin ne olduğunun farkında ama ses çıkarmıyor.Çünkü o bayan ağzından girip burnundan çıkıyor ve kendini aklamayı beceriyor.Patronunuz sizin hatalı olduğunuzu düşünseydi sizinle konuşurdu.Sizi hatalı görmüyor ama aranıza girmek ya da o bayanı uyarmak işine gelmediği için hiç bir şey yapmıyor.

teşekkür ederim yorumun için ben yaz başında gittim dedim sözle hakkındann gelemiyorum bunun kamerasız bi yerde kracam ağzını karadenizliyim bende sabır ölçülmez aynen böyle oda yapma sakın konuşurum dedi ok dedim..biraz düzeldi sonra gene aynı patron beni ona diş bilediğimi biliyo zaten.bide bu sıra bana patron yeni işler kitliyo bana.

sana güveniyoruma getirecek cümleler kuruyo şimdi sustum oturuyorum zaten tatile girecez bekleyen işleri için bayramdan sonra ayrıca konuşcam şimdi kimseyle konuşmak istemiyorum..

Son düzenleme:
bence kadından öte patronuna boyun eğme, peşini bırakma olayın. belliki kadın dominant, sözünü geçiriyo adama.benimde başıma gelmişti böyle birşey müdürüme şikayet ettiğimde "o sizin ablanız, olur böyle şeyler" demişt. kadın beni tuvalete sıkıştırıp nerdeyse dövüyodu yani. bende ikisi bir kimi kime şikayet ediyim diyip sustum. bu susmamdan öyle güç alıp daha da üzerime gelmeye başladılar. en sonunda dayanamayıp işten ayrıldım. ayrılmadan önce o müdürümlede konuştum, böyle böyle oldu, sizin hakkınızda bile konuşuyolar dedim. o bana sadece "böyle şeyleri konuşmak istemiyorum artık, en başında söyleyecektin" dedi ya :@

yok dominattan ziyade teknik bilgisi olmayan bildigi zanlettigi şeyi aynı cümlede defalarca kullanan kendi işiini pazarlama derdinde biri ve yalaka onun yanında solda sıfır kalır yaşlı değil 31 yaşında biri ama heralde patronda uğraşamıyo bunla kimse bulaşmıyo pislik tam eşeledikce kokuyoo arsız benim işin ondan kat ve kat iyi bildigimide biliyo (onun 6 ayda öğrendiği programı 2 güde söktüm oda var :))bilmiyorum yeri gelir elbet patroa geçiririm laflarımı anlamasada benden çıkar..yoruldum haksızlıktan

o zaman Allah yardımcın olsun canım. kadının kaybedecek bişeyi yok demek ki, bu kadar çirkef olduğuna göre işin zor.birde anlamam patronlar müdürler ona muhataç değiller, herkes ondan rahatsızken şikayetçiyken neden çekiyolar, niye yol vermiyorlar.

konumu paylaştıktan sonra olanları söylüyorum daha sonrası için fikir istiyorum sizlerden nasıl davranmalıyım arkadaşlar;

olay yaşandıktan sonra ben gayet sakın hiç bişiy olmamış gibi işimi devam ettirdim patronun yanına gitmedim işlerim olduğu halde arada göz göze geliyorum biraz tavır var sanki .

hatunun görmediği işimide oturdum kendim tanımladım ve gördüm.
şu anda izinde ve ortalık acayip sakın ve huzurlu hiç bir sıkıntı yok.
inşallah pazartesi gelmez özlediğim bu huzurun tadını çıkartmak istiyorum.
şirket inanılmaz derecede huzurlu ya inanamıyorum ama gecici mutluluk .....
şimdi patron hala konuşmadı çağırmadı yanına ne yapmam lazım bilemiyorum..

Son düzenleme:
merhaba kızlar size olayın sonunu açıklıyorum ve bu konuyu kapatıcam; sonuç olarak dün bir arkadaşla yemege cıktık burdakı en dürüst kızdır ve en çalışkan zaten kavga ettiğim gün burda yoktu sonradan öğrendi aradı sordu.sonuç patron bunu aramış tekniker kavga etmiş onunla çok üzüldüm keşke yapmasaymış demiş.ben o kızı gidici teknikeri kalıcı olarak görüyorum tek istediğim herşeyi ögrensin o salagın yapıpda tenikerin yapamıyca hiç bişiy olmasın istiyorum.
tekniker onunla kavga etti demiş.
sonra ben teknikere sonuna kadar hak veriyorum işine baksın takılmasın yeter. ben herşeyi görüyorum biliyorum zaten yanıma bile çağırıp bişiy demedim haklıydı çünkü sonuna kadar demiş acayip mutlu oldumm kızlar.kurutulardan kurtuldum.
içimde de bu konuyu kapattım artık işime ve yoluma bakarım işimide bırakmam bu yola 4 yılımı verdim az degil.emek biliniyomuş demek..

yorum yapıp destegini esirgemeyen herkese sevgiler....

Back
X