• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeme bağımlılığı

KarincaKadin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2016
4.622
5.328
88
Arkadaşlar merhaba
Cok ciddi bir sorunum var. Ben yemek yiyorum. Deliler gibi yiyorum. Asla doymuyorum.
Hayatımın buyuk bir kısmını normal kiloda geçirmiş birisi olarak son 2 3 yilda aldığım ama asla veremedigim kilolarım var. Diyetisyene para vermekten ve yapmamaktan biktim.
Amacim yarin zayıflamak asla değil ama su psikolojik destek almali miyim? Ve eger evetse böyle bir durum için kimden ve nasil destek almalıyım bilmiyorum.
Dipnot: son 2 3 yilda bir suru değişiklik yaşadım (boşanmak dahil) etkilenmedigimi düşündüm ama acaba içimde bir yerlerde birşeyler kötü gidiyorda ben mi farkında degilim.
Bununla alakali destek almış olanlardan destek istiyorum.
Dipnot: tavsiye ankarada birisi olursa şahane olur.
Yazim yanlışları için özür dilerim.

Ve dogum yapar yapmaz yine soyle Bı ıkı ay gecer delı gibi diyete baslıcam simdıden kendimi telkin ediyorum. Bu halde hayattan insan zevk alamıyor hıc bısey yapasım yok doguma kadar bitkin haldeyim. Bir an once dıyorum dogsun bende eski halime döneyım. Ama stresin cok buyuk etkisi var.

Akapunturla veren arkadaşlarım var.. 80 den 48 e indiler.. araştırabilirsiniz.. isim veriliyor mu emin değilim ama Ankara akapuntur yazarsanız ismi direkt çıkıyor.

Sa
Ve dogum yapar yapmaz yine soyle Bı ıkı ay gecer delı gibi diyete baslıcam simdıden kendimi telkin ediyorum. Bu halde hayattan insan zevk alamıyor hıc bısey yapasım yok doguma kadar bitkin haldeyim. Bir an once dıyorum dogsun bende eski halime döneyım. Ama stresin cok buyuk etkisi var.
Saglikla alin insallah kucaginiza

Yeeeerimmm :rapci::KK48: cok severimm. Yalniz dogum kilolarim icin ekmegi kestim suan iyi durumdayim 2 3 kilo kaldi. Pek sallamiyorum. Biraz once makarna yediim ohh :))

Makarnanin yanin da ekmek yemedim ama normal sartlarda ekmek arasi makarna tercihimdir :KK23:

Nasıl verdiniz o doğum kilolarinj ya :(
Ben 22 kilo aldım 11ini verdim 11i kaldı. Gitmiyor hala :/

Yeeeerimmm :rapci::KK48: cok severimm. Yalniz dogum kilolarim icin ekmegi kestim suan iyi durumdayim 2 3 kilo kaldi. Pek sallamiyorum. Biraz once makarna yediim ohh :))

Makarnanin yanin da ekmek yemedim ama normal sartlarda ekmek arasi makarna tercihimdir :KK23:
Ayyy çok tatlısınızz ya :)) bende gece gece ev yapımı hamburger yapan bir mekana gittim ve en büyük boyundan yedim ama kola şekersiz :)))

Akapunturla veren arkadaşlarım var.. 80 den 48 e indiler.. araştırabilirsiniz.. isim veriliyor mu emin değilim ama Ankara akapuntur yazarsanız ismi direkt çıkıyor.
T.Y. mi yoksa A.K.H. MI ? Ikisinide denedim. Ikiside super bir sürü insan eridi ama ben maalesef

:) evet ama 2 sıkıntı var: 1. Benim beslenme şeklim kizimida etkilemeye baslayacak. 2. Cidden sagligim bozulacak

Nasıl verdiniz o doğum kilolarinj ya :KK43:
Ben 22 kilo aldım 11ini verdim 11i kaldı. Gitmiyor hala :/
18 kilo aldim canim. 6si dogum da gitti. 78le doguma gormistim. 1 ay kadar 72 de takildim. Ben yurumeyi ve su icmeyi cok severim etkisi var diye dusunuyorum. Cok ekmek yerim. Ekmek arasi ekmek falan :))) emziriyorum da bunlar hep etken.

:) evet ama 2 sıkıntı var: 1. Benim beslenme şeklim kizimida etkilemeye baslayacak. 2. Cidden sagligim bozulacak
Ayy sorma bacim. Ben ekmek arasi ekmem yiyince oglum da oyle oldu. Önune gecemedik. Ve kepekli eklmek aldik. Ve daha doyurucu oldu oglum da begenmedi biraz toparladik gibi bakalim. Krese soyledim onlarda vermiyo. Tost ciktigi gunler 2 yarim yiyomus yavrum :))

Back
X