Yemeden duramıyorum

Ay nicki sabri bilici okudum 😂 dedim konusunu bile bamyası açmış 😂
Sabirli cici de yeterince üzücü...

Hayatta sabırlı olmak gereken tek konu, nisan ayının gelmesiyle can eriğe kavuşabilecek olmamız olmalı bence.:KK68:

Kocaya karşı sabır göstermek hiç bana gore degil.

1- Yalnız kalamıyorsunuz.
2- Spor yapmanıza izin yok.
Nerede kalıyorsunuz, Nazi kampı falan olsa gerek?
Hadi diyelim spor salonuna gidemiyorsunuz. Çıkıp yürüyün bari. Olmadı Youtube'da bir sürü evde yapılabilecek spor videosu var. Leslie Sansone var, evde yürütüyor mesela. Hiç mi merak edip de arama motoruna yazmadınız ya?
Z kuşağından olan birinin bunlardan haberdar olmaması acayip.
Ben bile 10 sene evvel biliyordum. Ergendim, beş parasızdım, açtım Leslie ile yürüdüm spor niyetine.
Sizinkisi çaresizlik değil tembellik. Hiç boşuna bahane aramayın.

Iyi günler. Ben 3-4 aylik evliyim evlenmeden once 58-61 kilo arasinda gidip geliyordum. Suan ise 72 kilo oldum. Normalde 55 ten yukari cikmazdim. Ama ilac kullandim bir donem 65 e kadar yukseldim. Daha sonra diyet uyguladim 58 e kadar indim. Simdi ise dayanamiyorum. Ac kalamiyorum. Dusundugum sadece yemek. Herkes bana cok yeme kilo aldin ileride cocuk olursa daha da alacaksin diyor. Yani bogazimi tutmam gerek biliyorum ama olmuyor. Cok korkuyorum sismanlamaktan. Giydigim hicbirsey yakismiyor. Kusmak istiyorum ama yalniz kalamiyorum. Spor yapmak istesem yalniz yapmama izin yok. Esim de istemiyor yapmak. Yani hanimlar benim derdim imkansiz belki ama 1-2 ay icerisinde en az bi 15 kilo vermek. Yani hicbirsey yemesem anca.
Spor salonu sahibi ve onlarca kisiyi zayiflatmis biri olarak sunu soyleyebilirim ki 2 ayda 15 kilo vermek mumkun. Bunun icin az yemek cok spor sart. Ama oyle yuruyus ile falan olacak is degil nabzinizi yukseltecek agir spor yapmaniz lazim. Sonra ne olacak biliyor musunuz? 15 kilo vereceksiniz ama butun hormonlariniz altüst olacak. Sonra onlari duzeltmekle ugras dur. Bir de istediginiz kiloya ulasinca az yemeyi ve agir sporu birakacaksin verdiginiz kilolalar birbir geri gelecek. Eger bir acele yoksa ayda 5 kilo idealdir. Gerisi maceradan baska bir sey degil.

Iyi günler. Ben 3-4 aylik evliyim evlenmeden once 58-61 kilo arasinda gidip geliyordum. Suan ise 72 kilo oldum. Normalde 55 ten yukari cikmazdim. Ama ilac kullandim bir donem 65 e kadar yukseldim. Daha sonra diyet uyguladim 58 e kadar indim. Simdi ise dayanamiyorum. Ac kalamiyorum. Dusundugum sadece yemek. Herkes bana cok yeme kilo aldin ileride cocuk olursa daha da alacaksin diyor. Yani bogazimi tutmam gerek biliyorum ama olmuyor. Cok korkuyorum sismanlamaktan. Giydigim hicbirsey yakismiyor. Kusmak istiyorum ama yalniz kalamiyorum. Spor yapmak istesem yalniz yapmama izin yok. Esim de istemiyor yapmak. Yani hanimlar benim derdim imkansiz belki ama 1-2 ay icerisinde en az bi 15 kilo vermek. Yani hicbirsey yemesem anca.

Yalnız başınıza spor yapma yasağından sonra ; internet erişimi ve telefon , bilgisayar kullanımı da yasaklandı sanırım.

Geçmiş olsun.

2 ayda 8 verilir yani ben sporsuz 6 veriyorum sporla 8 gider çok rahat
15 zor yani hemde sağlıksız
Psikolojik olarakta bitirir
Aslında çok sporada gerek yok şekersiz beslen ev işi yap tamamdır
Çaktırmadan gider kilolar

"Spor yapmak istesem yalniz yapmama izin yok" Derken ?
Salondakiler kasla,kuvvetli abiler olunca esin kiskaniyor mu gordugunde ? O yuzden mi ?
Yada oncesinde spor yapiyorum diyerek evden cikip,baska bir yere gittigin icin mi ?
Yani ben spor yapacaksam parka cocuk goturur gibi kocam neden elimden tutsun ki?
Anlamadim ben.

Mesajimi sildim cünki konu hiç beklemedigim yerlere sarkti. Seftali bamyalar ucusuyor yorumlarda. Yani bozulan moralimi daha da bozdunuz allah razi olsun.
Ahmet apa ismini duydunuz mu?google dan sayfasını bulup,inceleyip aklınıza yatarsa seviyeler ismi ile sağlıklı beslenme programı var inceleyip beslenmenize düzen verebilirsiniz.

Back
X