- 25 Kasım 2021
- 1.059
- 5.443
- 88
- Konu Sahibi Sabirlicici
Bulimiya Nervoza olabilir. Psikoloğa gidin.Kusmak istiyorum ama yalniz kalamiyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bulimiya Nervoza olabilir. Psikoloğa gidin.Kusmak istiyorum ama yalniz kalamiyorum.
10 kg almissiniz zaten pek de korkuyor gibi degilsinizCok korkuyorum sismanlamaktan.
Ayy nasıl canım sıkkındı şu yorumu görünce kahkaha attımBamyalar kendilerini bişey sanamaz şeftaliler izin vermedikçe![]()
Derken? Kim izin vermiyor?Spor yapmak istesem yalniz yapmama izin yok. Esim de istemiyor yapmak.
Sabirli cici de yeterince üzücü...Ay nicki sabri bilici okudumdedim konusunu bile bamyası açmış
![]()
Hamile varsa konuda, fenaŞeftali, can erik, bamya... konu sahibi canin cektiyse kusura bakma. Sorununu tetikledik gibi oldu biraz.![]()
Bamyayı kimse sallamaz da bahar/yaz meyveleri için sorry sevgili üyelerHamile varsa konuda, fena![]()
Spor salonu sahibi ve onlarca kisiyi zayiflatmis biri olarak sunu soyleyebilirim ki 2 ayda 15 kilo vermek mumkun. Bunun icin az yemek cok spor sart. Ama oyle yuruyus ile falan olacak is degil nabzinizi yukseltecek agir spor yapmaniz lazim. Sonra ne olacak biliyor musunuz? 15 kilo vereceksiniz ama butun hormonlariniz altüst olacak. Sonra onlari duzeltmekle ugras dur. Bir de istediginiz kiloya ulasinca az yemeyi ve agir sporu birakacaksin verdiginiz kilolalar birbir geri gelecek. Eger bir acele yoksa ayda 5 kilo idealdir. Gerisi maceradan baska bir sey degil.Iyi günler. Ben 3-4 aylik evliyim evlenmeden once 58-61 kilo arasinda gidip geliyordum. Suan ise 72 kilo oldum. Normalde 55 ten yukari cikmazdim. Ama ilac kullandim bir donem 65 e kadar yukseldim. Daha sonra diyet uyguladim 58 e kadar indim. Simdi ise dayanamiyorum. Ac kalamiyorum. Dusundugum sadece yemek. Herkes bana cok yeme kilo aldin ileride cocuk olursa daha da alacaksin diyor. Yani bogazimi tutmam gerek biliyorum ama olmuyor. Cok korkuyorum sismanlamaktan. Giydigim hicbirsey yakismiyor. Kusmak istiyorum ama yalniz kalamiyorum. Spor yapmak istesem yalniz yapmama izin yok. Esim de istemiyor yapmak. Yani hanimlar benim derdim imkansiz belki ama 1-2 ay icerisinde en az bi 15 kilo vermek. Yani hicbirsey yemesem anca.
Bamyayı ezdirmeyiz hanfendiiiğğ...Bamyayı kimse sallamaz da bahar/yaz meyveleri için sorry sevgili üyeler![]()
Iyi günler. Ben 3-4 aylik evliyim evlenmeden once 58-61 kilo arasinda gidip geliyordum. Suan ise 72 kilo oldum. Normalde 55 ten yukari cikmazdim. Ama ilac kullandim bir donem 65 e kadar yukseldim. Daha sonra diyet uyguladim 58 e kadar indim. Simdi ise dayanamiyorum. Ac kalamiyorum. Dusundugum sadece yemek. Herkes bana cok yeme kilo aldin ileride cocuk olursa daha da alacaksin diyor. Yani bogazimi tutmam gerek biliyorum ama olmuyor. Cok korkuyorum sismanlamaktan. Giydigim hicbirsey yakismiyor. Kusmak istiyorum ama yalniz kalamiyorum. Spor yapmak istesem yalniz yapmama izin yok. Esim de istemiyor yapmak. Yani hanimlar benim derdim imkansiz belki ama 1-2 ay icerisinde en az bi 15 kilo vermek. Yani hicbirsey yemesem anca.
Ahmet apa ismini duydunuz mu?google dan sayfasını bulup,inceleyip aklınıza yatarsa seviyeler ismi ile sağlıklı beslenme programı var inceleyip beslenmenize düzen verebilirsiniz.Mesajimi sildim cünki konu hiç beklemedigim yerlere sarkti. Seftali bamyalar ucusuyor yorumlarda. Yani bozulan moralimi daha da bozdunuz allah razi olsun.