yemege bekliyoruz deyip cay vermek;0

Arkadaslar sadece saka yaptim yaaa aynisini yapicam diye ... dostlar bi sakin olun tabiiki aynisini yapacak degilim

evet canım bende zaten öle bi fikir vermemiştiiim benden alıntılamışsın ya haniii :1: sadece bi çay içip hemen kalksaydınız dedim çünkü öğlende bişey yememişsin ya dokunur diye erken kalkıp mahçup olsalardı anlasalardı aç oldunuzu dedim :1:

olmuş bitmiş canım ama haklısın takmakta ama işin aslı ne bilmiyoruz boşveeeer eşin ya yanlış aktardı yada müdür :1:

:) Ben de patronun işgüzarlığı olduğunu düşünüyorum..eşine sormadan yemeğe misafir çağırıyosa o zaman kadında al sana yemek der gibi önüne kuru pasta koymuş olabilir:)) tabi bu urumda aç kalan siz oldunuz olsun napalım bu da tecrübee:) bundan sonra yemeğe çağırsalar bile evde azcık bişe atıştırıp öyle gidersiniz her ihtimale karşı:)))
Aynen yaaa :)
Annem cocukken bizi misafirlige goturecekse onceden evde yedirirdi. Sonra komsunun evinde görgüsüz gibi herseyi yemeyin diye :)))))) oyle yapayim esime de bundan sonra:)

evet canım bende zaten öle bi fikir vermemiştiiim benden alıntılamışsın ya haniii :1: sadece bi çay içip hemen kalksaydınız dedim çünkü öğlende bişey yememişsin ya dokunur diye erken kalkıp mahçup olsalardı anlasalardı aç oldunuzu dedim :1:

olmuş bitmiş canım ama haklısın takmakta ama işin aslı ne bilmiyoruz boşveeeer eşin ya yanlış aktardı yada müdür :1:

Canim senle ilgisi yok baktim ortalik karışıyor aceleyle yazdim omdan oyle olmus :)))))
Birak birak ikisine de guvenim itimadim kalmadi artik :)))))

Annem cocukken bizi misafirlige goturecekse onceden evde yedirirdi. Sonra komsunun evinde görgüsüz gibi herseyi yemeyin diye :)))))) oyle yapayim esime de bundan sonra:)

Ayy evet yaa size demi anneniz öyle yapardı :1: anneemm benim yaaa :) ben de çocuğuma öyle yapayım bari:)

Iste bu yüzden bir yere gitmeden önce evde az da olsa biseyler atistirip öyle giderim

Canim senle ilgisi yok baktim ortalik karışıyor aceleyle yazdim omdan oyle olmus :)))))
Birak birak ikisine de guvenim itimadim kalmadi artik :)))))

:9::9: tamammmmm :9:
ayyy bizimkide öleydi valla tembihlerdi birde görmemişlik yapmayın :9:

Ayy evet yaa size demi anneniz öyle yapardı :1: anneemm benim yaaa :) ben de çocuğuma öyle yapayım bari:)
Ayy bende bi tuhaftim ama kardesimde ayni :) mesela evde elma var dimi biz onu evde hayatta agzimiza sürmezdik ama komsuya gidince elmaaaaaaa diye ortalogi yikardik sanirsin kitliktan geldik ;)))) yasimiz da bes fln
Yazik annem eve gidince yersin yavrum dedikce bizim evde yokkiiiiiii derdik :)))))))) babam bi kasa elma getirirdi halbuki memleketten :)))
Iste bu yüzden bir yere gitmeden önce evde az da olsa biseyler atistirip öyle giderim
Bizde oyle yapcaz canm nundan boyle
:60:

Zaten oldu bitti iştahsızdım. Annem de zaten öyle bir şey yapmazdı. :39: Canım annem benim.
:38:

:)))))) bizde evde istahsiz komsunum evinde canavardik ;)

Ayy bende bi tuhaftim ama kardesimde ayni :) mesela evde elma var dimi biz onu evde hayatta agzimiza sürmezdik ama komsuya gidince elmaaaaaaa diye ortalogi yikardik sanirsin kitliktan geldik ;)))) yasimiz da bes fln
Yazik annem eve gidince yersin yavrum dedikce bizim evde yokkiiiiiii derdik :)))))))) babam bi kasa elma getirirdi halbuki memleketten :)))

Biz öyle değildik ama annem yine de yedirirdi önceden :))

öyle olur zaten bu işler. elin evinde tatlı gelir.
annemi de annesi uyarırmış. "dayınlara gidince girer girmez acıktım deme." gelinden çekiniyormuş anneannem
annem de "tamam" dermiş. oraya gidince de daha anneannem rahmetli üzerini çıkartmadan annem "acıkkkktımmm" diye kendini paralarmış. :1: güler misin? ağlar mısın?

öyle olur zaten bu işler. elin evinde tatlı gelir.
annemi de annesi uyarırmış. "dayınlara gidince girer girmez acıktım deme." gelinden çekiniyormuş anneannem
annem de "tamam" dermiş. oraya gidince de daha anneannem rahmetli üzerini çıkartmadan annem "acıkkkktımmm" diye kendini paralarmış. :1: güler misin? ağlar mısın?

:)))) yapacak biaey yok . Cocuk iste ;)

Yanlis anlasilma olmus olabilir
Yada mudur esinden habersiz davet etti sizi eside kizinca boyle yapti:44:

yanlış anlaşılma olmuştur bencede..
eskiden ne güzelmiş misafire kahveyle su ikram ederlermiş..misafir önce suyu içerse karnım aç anlamına geliyormuş hemen masa kurulurmuş..bu yüzden kahvenin yanında su geliyormuş...

yanlış anlaşılma olmuştur bencede..
eskiden ne güzelmiş misafire kahveyle su ikram ederlermiş..misafir önce suyu içerse karnım aç anlamına geliyormuş hemen masa kurulurmuş..bu yüzden kahvenin yanında su geliyormuş...

Cok guzrl bi adetmis gerçekten. .. ama bizimkiler bunu uygulamaya koysa herhalde su koymadan direkt kahveyi verirlerdi :)

Cok guzrl bi adetmis gerçekten. .. ama bizimkiler bunu uygulamaya koysa herhalde su koymadan direkt kahveyi verirlerdi :)

heheh türk insanı misafirperverdir yedirmeyi sever...ama cidden bi anlaşmazlık olmuştur..adam belki kendi kendine fikir değiştirdi yemeğe gelin dedi karısına söylemeden..kadında napsın o da kendini kötü hissediyodur belki..

Garip olmus..aslinda en guzeli misafirlige gitmeden once hafif atistirmak..boylece yemek gwlmezse acliktan olmezsin,yemek gelirse de az yersin nezaket olur :)

Patronun esinin haberi yoktur bile yemekten cay diye biliyodur hazirlanmistir.Yanlis bi organizasyon olmus.Saglik olsun.

Bi de kucuktuk daha bir akrabamiz memketten Bize bir kutu lokum getirmisti daha kutusu acilmadan kendi cocuklari acmis yemisti yarisini.Evlerinde de bolca varmis.Neyse Afiyet olsun da garip gelmisti ilk gorunce :)

Back
X