o zaman o adamın ayıbıdır söylemediyse... yok öyle bi dünya yani yemeğe davetlisiniz deyip de sonra misafirin kuru pasta koyduğuna şükredeceği... fazlasıyla ayıp yapmş o aile hiçbir şekilde savunulmayı haketmiyor..
Ayrıca benim burda takıldığım birşey var... herkes kadıncağızı çok saf bulmuş hani şu kuru pasta çıkaran
haberi yoksa bile.. (ki ben olmadığına inanmıyorum) insan bir açıklama yapmazmı? kusurabakmayın benim haberim yoktu yemek yapamadım vs.. flan diye?? yapmayın Allahaşkınıza o kadar da değil......
sen niye celallendin bana onu anlamadım
biz de zaten adamın ayıbı diyoruz
kadın bilerek yaptıysa tabiki ayıp ama ben öyle düşünmüyorum
bi düşünsene kadının eşi yemeğe gelin dese ama karısına haber vermese
ya da kadının dediğini yanlış anlayıp söylese tekrar konuşmayabilirler evde
kadının da yemek yapacağından haberi olmayabilir o yüzden de bi açıklama yapmaz yani
her erkek evde konuşmaz ki karısıyla akşama gelicekler şu saatte der mesela benim babam öyle şahsen karışmaz ve konuşmaz hiç
ben kadının özellikle yemek diyip sonra pasta vereceğini düşünmüyorum
sen öyle inanabilirsin ama ben inanmıyorum aralarında problem vs varsa bilemem ama yoksa kimse böyle birşey yapmaz
bu tarz şeyler kadınlar arasında önemlidir özenilir çünkü
o kadın da böyle bi ayıbı neden yapsın ki durup dururken
o çaya çağır demiştir eşi yanlış aksettirmiştir diye düşünüyorum
burada konu sahibinin de suçu yok ama kuru pastada vermeyebilirdi yani en azından azda olsa açlığı gitmiş o yüzden şükret yazdım ironi olarak onu bile eleştirmişsin
biz de çok görüyoruz evlerine çağırıp bi çayla gönderen çok insan var yani
ben olsam çay da olsa börekten tut keke kuruyemişe vs pekçok çeşit hazırlarım o ayrı ama herkeste o kültür yok ki
bazı insanlar var sen çeşit çeşit hazırlayıp misafir ediyosun onlara gittiğinde önüne biskivi tarzı şeyler koyup çayla idare ettiriyolar
birşey de denmiyo yani napalım
konu sahibide onları çağırıp aynısını yapsıın madem
ne diyelim yani kötüleyip kadını nefretle mi dolduralım diğer bayana karşı