Yemeğe Gideceğim

yesilmavigri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2012
341
0
46
İstanbul
Arkadaşlar yarın babamın eskiden çalıştığı üniversitedeki çok eski arkadaşları yemek düzenledi. Yıldız Teknik Üniversitesi restoranında olacakmış yemek sanırım. Annem gidemiyor babamla, o yüzden ben gideceğim. Yemek öğlen 14.00 gibi olacak. Arkadaşları benim küçüklüğümü biliyorlar. Şimdi yıllar sonra gördüklerinde onların beğenisini kazanmak istiyorum açıkçası. Günlük bir şeyler tercih edeceğim ama ne giyeceğim konusunda kafam çok karışık. Saçlarımı nasıl yapsam, makyajım nasıl olsa acaba? Topuklu mu giysem? Çizme mi? Bu arada yaşım 18, boyum 165 kilom 47 zayıfım yani. Saçlarım belime kadar dümdüz ve kahküllerim var. Maşa mı yapsam? Düzleştirsem mi? Bilemiyorum. Fikirlerinizi bekliyorum, lütfen yardım edin.

Son düzenleme:
Ne giyersen giy önemli bir yemek insanlar değer vermiş yemek düzenlemiş özen gösterdiğini belli etmen lazım elbise uygun bence çizmeyle falan iyi gidebilir nacizane fikrim:)

Ne giyersen giy önemli bir yemek insanlar değer vermiş yemek düzenlemiş özen gösterdiğini belli etmen lazım elbise uygun bence çizmeyle falan iyi gidebilir nacizane fikrim:)

Bir de yemekte fotoğrafçı olarak görev alacağım. Babam arkadaşlarına önermiş.Onu yazmayı unutmuşum. Elbisem yok maalesef, kışlık. Elbiseye en yakın etek olabilir.Mini etek giysem uygun olur mu?

Gündüz vakti oldugu icin fazla abartmadan minik dokunuslarla cok $ik olabilirsin
Mini etek olabilir muz corap ile firfirli puantiye cizgili fiyonklu detayli bi üst ile yada sana yakistigini bildigin üstle kombin yapabilirsin cizme yada ayakkabi sana kalmis..
Saclarin makyajin hepsi dogal güzeligini ortaya cikaracak sekilde yaparsan cok hos olursun,az ama öz olsursa bir o kadar etkileyici olur

İspanyol paça kot pantolon, topuklu bot tarzı ayakkabı, siyah ışıltılı bir bluz ve boynuma da siyah uzun bir şal taktım. Saçlarımı düzleştirdim. Hafif bir makyaj ve halka küpeler taktım. Herkes iltifatlar yapdırdı :))) Yardım eden iki arkadaşa teşekkür ederimmm.

Ben de ne giydin diye sormak için mesajını arıyodum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…