Yemeğe misafir çağırmam lazım ama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence tavuklu bir menu yapma🙂 hem basit hem doyurucu hemde davet sofralarına yakısan bir menu yazayım size

Çorba olarak klasik mercimek çorbası yap. Hemen hemen herkes sever malum..

Ana menu olarak, fırında İzmir Köfte yanına Pilav bu ikili gercekten efsane😊(nefis yemek tariflerinden bakabilirsin)

Ortada meze ve salatalar.. Meze olarak köz kırmızıbiber hazır konserve satılıyor yağda çevir sarımsaklı yogurtla karıstır misss😊 tarator olabilir, haydari, mevsim salata ve tabiki turşu

Ortaya birde zeytinyaglı ekliyim dersen cok guzel olur sarma, kurutulmus biber dolması veya z.yaglı fasulye yapabilirsin, dolmaları hazırda alabilirsin.

Bu menu seni hiç yormaz hem şık hem lezzetli hemde doyurucu daha ne olsun

Çok fazla yorum olmuş, ben tava tarzı tüm malzemelerin tek tepside karıştırıp yapıldığı bi et tava yapacağım 😄 çorba yok, ayran , pilav . Bir de bir gün önceden kuru patlıcan dolması. Tatlı belki yapabilirim ama gelen misafirlerde tatlı getiriyor baklava gibi . Yaz salatası mısır,dereotu,yoğurt tarzında. Başka da aklıma bişey gelmiyor yeterli sanırım.
Buna rağmen ben yorulurum o kesin çok çabuk yoruluyorum😅
Temizliğe de bayram temizliği adına şimdiden başladım, dün sadece bir cam sildim. benim ayrıntılı ev işlerim var çok iş birikti malesef
Menunuz güzel ama önden bir çorba yapın bence mercimek çorbası basit ve herkesin sevdiği corba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X