yemeği şapırdatarak yiyen, çayı höpürdeterek içen insanlar..

Bende nefret ediyorum bu tip insanlardan.
Birde azini sapirtadiyosun yada cay icerken ses cikartiyosun dediklerimde inkar ediyorlar.Bunlardan da tiksiniyorum

iş yerinde, yan masamdaki kişide çayı bu şekilde içiyor. normalde çay içeceği zaman ya kulaklık takar müzik açardım, ya da odadan çıkardım. bir kaç gündür alışayım bu seslere diye kulaklık takmıyorum, yerimden de kalkmıyorum. hala sinir olma durumu oluyor ama çay geldiğinde apar topar kulaklığa saldırmamak bile bu işin üstesinden gelirim inancımı arttırmaya başladı.
siz şimdi uzak doğudaki insanlarda bu şekildeymiş deyince aklıma şey geldi youtube'dan açıp yemek yemelerini mi izlesem ben bu insanların. ayy gülmeyin olur mu :)) bu durumun üstüne gitmeden düzelebileceğime ihtimal veremiyorum çünkü artık.

Dayanabilirseniz izleyin tabi ..
Ben gercekten boyle yendim ve su an zerre rahatsiz olmuyorum ..
Sadece sakiza takintim var sanirim ona dayanamiyorum :(

Kendi zorla başka çaresi yok. Zamanla umursamadığını göreceksin. Bunun ilacı yok malesef..

Bende de zaman zaman oluyor. Bazen çok takıyorum o zaman daha çok sinirleniyorum. Bazen başka şeylere odaklanıp duymamaya çalışıyorum. Şimdilerde ise oğlum hep kucağımda onunla yemek savaşı verirken dikkat etmiyorum. Dayanamadığın yerde kulaklık veya tıkaç tak.

Eşim çayı çorbayı sesli içer. Hüpleterek yani. Uyarsam da değişen bir şey yok. Artık takmıyorum..

mukbang_eatingshow bu instagramda bir yemek yeme sayfası.Ben tesadüfen gördüm ve 1 aydır sesli yemek yiyip içen insanları izliyorum.O kadar iyi geldiki anlatamamIzle bakalım sana iyi gelecekmi ??

mukbang_eatingshow bu instagramda bir yemek yeme sayfası.Ben tesadüfen gördüm ve 1 aydır sesli yemek yiyip içen insanları izliyorum.O kadar iyi geldiki anlatamamIzle bakalım sana iyi gelecekmi ??
yaa hemen bakıyorum çok teşekkür ederim. umarım faydasını görürüm. tekrar teşekkürler.

ben de hiç hoşlanmam babam çok acıkdığında bu şekilde yerdi sorradan kalktığım bile olmuştur ama şimdi yanımızda olsa da şapurtada şapurtada yese diyorum çok özledim

Bende dayanamam.babam artik yaşlılık ve dişsizlikten bu sekilse yiyip iciyor.gec oturup erken kalkiyorum masadan cani sagolsun napayim diye.

kızlar merhaba.
kendimi bildim bileli yemek yerken şapırdatan insanlara, çayı höpürdeterek içen insanlara nefretim var.. sevmemek değil direkt nefret ediyorum ve bu durum benim insanlarla ilişkilerimi, psikolojimi çok etkiliyor. bu sesleri duyduğumda sinirden oturup ağlayasım geliyor. düzeltmek istiyorum bu durumumu ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.
yeni evliyim, eşimin ailesiyle farklı şehirlerdeyiz. onların yanına gittiğimizde ya da onlar bize geldiğinde resmen yemek saatleri benim için işkence oluyor. çünkü kayınvalidemde tam da bu bahsettiğim beni rahatsız eden durumlar mevcut. normalde seviyorum kendisini, iyi de anlaşıyoruz ama o yemeğe başladığında çorba içtiğinde, salatanın suyunu içtiğinde çay içtiğinde tüylerim diken diken oluyor ve kadına sırf bu sebeplerden nefret duymaya başladığımı hissediyorum. yani sırf birinin yemek yeme şeklinden dolayı o insandan nefret etme noktasına gelmek, beni de mutsuz ediyor.​
kendi annemde bu şekildeydi uyara uyara düzeldi. çok kavgalar ettik onunla da, defalarca kalkmışlığım olmuştur sofradan.
hamileyim ve doğumuma da gelecek kayınvalidem. benim tek düşündüğüm şey bu durum. resmen geriliyorum düşündükçe.
hastaneye gitsem hangi bölümden yardım almam lazım ? ya da hastaneye gitmeden ben bu durumumu atlattım diyebilecek bana yardımcı olabilecek birileri var mı ?

ayyy aynı ben
kollarım karıncalanıypr resmen , rahmetli babamla ne kavgalar ederdik , o da beni sinirlendirsin diye daha çok yapardı ama masalar ters dönerdi resmen o kadar yani ,
bunun tedavisi varmı hiç bilmiyorum ama bulursanız bende faydalanmış olurum

ayy sizi en iyi ben anlarim.bekarken babamda oyleydi.sirf oyle yapiyo diye bahaneler uydurur onlarla ayni anda yemezdim hatta herkes dalga gecerdi neden en son geliyosun diye.benimki bi ara cildirma derecesindeydi.su anda oyleyim biri agzini sapirdatirsa kafayi yiyorum bu cocuklar bile olsa cildiriyorum.keske bi cozumu olsa bende cok isterim bu durumdan kurtulmayi

Bu bir hastalık dahi olsa, ağız şapırdatıp yemek yiyeni, hopurdeterek çay vs gibi şeyleri içeni daha hastalıklı buluyorum. Sofra adabı, görgü diye bişey var sonuçta. Yanımda yapılınca " doydum" deyip kalkıyorum. Huylu da huyundan vazgeçmiyor maalesef...

oturma odasında yemek yesek zaten servisle falan ilgilenip zaman geçiririm de mutfakta yenildiği için duymama şansım olmuyor maalesef.
meyve falan yenirken mutfağı toplama bahanesiyle odadan kaçıyorum ama. hele o karpuz yenmesi..
ben en çok çay içerken çıkardıkları sese sinir oluyorum işyerimde bu yüzden kaç kişiyle tartıştım sayısını bile hatırlamıyorum takıntı sanırım yada hastalıkmı acaba bu durum

Ay hastalıkmıymış bu! peh yıllarca takıntılı damgası yedim:63:
Arkadaşım hastayım hasta bundan sonra:deli:
Sesli cart curt sakız çiğniyeni öldürme kapasitesine sahip biri olabiliyor bu hastalar bilginize:olamaz:
Yaf şu beyindeki bilgiler yapılar resetlense yeni programlar algılar yükselse ne iyi olur:super:

Bunlara genelde dikkat etmem ama hele o sakızı agzinda bir sağa bir sola cakkidi cakkidi ciğneyenler yok mu ahh bütün sinir uçlarım uyarılıyor

Ben babamın oturduğu sofrada kulaklık takar son ses müzik dinlerdim :ıslık:

Bence sofrada başkasının ağzını kontrol etmek görgüsüzlük herkes sizin gibi olmak zorunda değil sonuçta geyirmiyor ya çayı höpürdetsin ne olacak ki belki öyle yemeğin tadını alıyordur

Back
X