kızlar merhaba.
kendimi bildim bileli yemek yerken şapırdatan insanlara, çayı höpürdeterek içen insanlara nefretim var.. sevmemek değil direkt nefret ediyorum ve bu durum benim insanlarla ilişkilerimi, psikolojimi çok etkiliyor. bu sesleri duyduğumda sinirden oturup ağlayasım geliyor. düzeltmek istiyorum bu durumumu ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.
yeni evliyim, eşimin ailesiyle farklı şehirlerdeyiz. onların yanına gittiğimizde ya da onlar bize geldiğinde resmen yemek saatleri benim için işkence oluyor. çünkü kayınvalidemde tam da bu bahsettiğim beni rahatsız eden durumlar mevcut. normalde seviyorum kendisini, iyi de anlaşıyoruz ama o yemeğe başladığında çorba içtiğinde, salatanın suyunu içtiğinde çay içtiğinde tüylerim diken diken oluyor ve kadına sırf bu sebeplerden nefret duymaya başladığımı hissediyorum. yani sırf birinin yemek yeme şeklinden dolayı o insandan nefret etme noktasına gelmek, beni de mutsuz ediyor.
kendi annemde bu şekildeydi uyara uyara düzeldi. çok kavgalar ettik onunla da, defalarca kalkmışlığım olmuştur sofradan.
hamileyim ve doğumuma da gelecek kayınvalidem. benim tek düşündüğüm şey bu durum. resmen geriliyorum düşündükçe.
hastaneye gitsem hangi bölümden yardım almam lazım ? ya da hastaneye gitmeden ben bu durumumu atlattım diyebilecek bana yardımcı olabilecek birileri var mı ?