yemeği şapırdatarak yiyen, çayı höpürdeterek içen insanlar..

Bu sebepten arkadasimin abisi, aekadasimim elinr catal saplamisti. Onunki hastalik derecesindeydi artik. hos bende nefret ederim. Benimde coktur kavga ettigim. Anlayabiliyorum. Duzelmesi gerekende karsi taraf bence. Sofra adabi diye bir sey var canim.

Bende de cok ciddi boyutlarda şuan bu sorun , gebelikten önce antidepresean eşliğinde umursamıyodumda şuan kullanamıyorum hiçbişi ,gebeliğim gectikten sonra ilk işim doktora gitmek olacak hiç tahammül edemiyorum , eşime sürekli kızan biri haline dönüştüm, el çıtlatma sesine takığım mesela o da aksi gibi istemsizde olsa aşırı cıtlatıyo çıt çıt çıt elimde ne varsa kafasına geciriyorum :KK70: sonra bişi yediğinde hertürlü ağızdan cıkan ses aşırı rahatsız ediyo , ömür boyu böyle yaşayamam , ciddi sinir yapıyo bende, çözümü varsa cok mutlu olcam :dua: iş yerinde de yan tarafımda çalışan arkadaş sürekli eli ağzında emiyo mu napıyosa tırnak y iyo bişi yapıyo tuhaf sesler cıkıyo, kulaklık takıyorum ama sinirlerim bozulmuş oluyo coktan :KK43: ben mi hastayım onlar mı bilemiyorum, sessiz sakin takılmak cok mu zor ..

kızlar merhaba.
kendimi bildim bileli yemek yerken şapırdatan insanlara, çayı höpürdeterek içen insanlara nefretim var.. sevmemek değil direkt nefret ediyorum ve bu durum benim insanlarla ilişkilerimi, psikolojimi çok etkiliyor. bu sesleri duyduğumda sinirden oturup ağlayasım geliyor. düzeltmek istiyorum bu durumumu ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.
yeni evliyim, eşimin ailesiyle farklı şehirlerdeyiz. onların yanına gittiğimizde ya da onlar bize geldiğinde resmen yemek saatleri benim için işkence oluyor. çünkü kayınvalidemde tam da bu bahsettiğim beni rahatsız eden durumlar mevcut. normalde seviyorum kendisini, iyi de anlaşıyoruz ama o yemeğe başladığında çorba içtiğinde, salatanın suyunu içtiğinde çay içtiğinde tüylerim diken diken oluyor ve kadına sırf bu sebeplerden nefret duymaya başladığımı hissediyorum. yani sırf birinin yemek yeme şeklinden dolayı o insandan nefret etme noktasına gelmek, beni de mutsuz ediyor.​
kendi annemde bu şekildeydi uyara uyara düzeldi. çok kavgalar ettik onunla da, defalarca kalkmışlığım olmuştur sofradan.
hamileyim ve doğumuma da gelecek kayınvalidem. benim tek düşündüğüm şey bu durum. resmen geriliyorum düşündükçe.
hastaneye gitsem hangi bölümden yardım almam lazım ? ya da hastaneye gitmeden ben bu durumumu atlattım diyebilecek bana yardımcı olabilecek birileri var mı ?

canım benim olabilir tabi bunlar, hassas olabilirsin. psikologa gitmende fayda var. atlatacağına eminim.

öğle arası biraz izlemeye çalıştım. önce 5 sn tahammül edebildim kapattım hemen, sonra tekrar açtım 10 sn dinlemeye çalışıp kapattım. böyle böyle süreyi arttırmayı düşünüyorum.
Böyle devam et cnm.sakın bırakma.ben şuan çok çok iyiyim.bu videolar bana ilaç gibi geldi.

kızlar merhaba.
kendimi bildim bileli yemek yerken şapırdatan insanlara, çayı höpürdeterek içen insanlara nefretim var.. sevmemek değil direkt nefret ediyorum ve bu durum benim insanlarla ilişkilerimi, psikolojimi çok etkiliyor. bu sesleri duyduğumda sinirden oturup ağlayasım geliyor. düzeltmek istiyorum bu durumumu ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.
yeni evliyim, eşimin ailesiyle farklı şehirlerdeyiz. onların yanına gittiğimizde ya da onlar bize geldiğinde resmen yemek saatleri benim için işkence oluyor. çünkü kayınvalidemde tam da bu bahsettiğim beni rahatsız eden durumlar mevcut. normalde seviyorum kendisini, iyi de anlaşıyoruz ama o yemeğe başladığında çorba içtiğinde, salatanın suyunu içtiğinde çay içtiğinde tüylerim diken diken oluyor ve kadına sırf bu sebeplerden nefret duymaya başladığımı hissediyorum. yani sırf birinin yemek yeme şeklinden dolayı o insandan nefret etme noktasına gelmek, beni de mutsuz ediyor.​
kendi annemde bu şekildeydi uyara uyara düzeldi. çok kavgalar ettik onunla da, defalarca kalkmışlığım olmuştur sofradan.
hamileyim ve doğumuma da gelecek kayınvalidem. benim tek düşündüğüm şey bu durum. resmen geriliyorum düşündükçe.
hastaneye gitsem hangi bölümden yardım almam lazım ? ya da hastaneye gitmeden ben bu durumumu atlattım diyebilecek bana yardımcı olabilecek birileri var mı ?
bu bir hastalık ismini hatırlamıyorum profesyonel bir yardım almalısınız bu seslere bende ifrit olurum eşimin ailesi bu konuda number one şapır şupurlar ama artık dikkatimi başka yöne vermeye başladım zira 23 aylık bebem de şapırdatıyor ağzını napayım ben :D

Bir kere sofrayı terkedemeyip hüngür hüngür ağladığım olmuştu 8-9 yaşlarındaydım. Allah size de kolaylık versin.

Back
X