- 8 Şubat 2013
- 613
- 688
- 103
dün akşam 9 buçuk gibi yorgun argın işten gelip mutfakta yemek hazırlığı yaparken eşim ailesine maddi destekte bulunma mevzusunu açtı sebebi; kendisinin eline 3 bin lira kadar bir para geçecek, 3 kuruş geçse eline oooo çok paramız var harcayalım hemen moduna geçiyor burası ayrı.. maddi destekte bulunmak istediği ailesi diğer oğullarının çocuğuna bakma, pazar alışverişini yapma gibi bütün yükleri yüklenmişler, herkesin keyfi yerinde aslında..benim kocam aileye hürmeti onlara maddi olarak katkıda bulunmakla karıştırıyor. gerçekten ihtiyaçları olsa yediğimden içtiğimden kısar gönderirim ama diğer oğullarının küçücük bir ilçede aşağı git yukarı gel şeklinde hareketleri için aylık 500 tl gibi benzin paraları ödeme vs gibi hareketlerinin telafisini yapmak da istemiyorum. tartışmamız ilerledi ilerledi ve eşim en son onun fikrine tamam bey sen bilirsin demediğim için yemeğimizin ortasına yumruk attı, herşey dağıldı..bir haftadır çok büyük bir tartışmanın içindeydik ve yeni çıkıyorduk, bu ne şimdi yani
ölür müsün öldürür müsün
hiç alttan falan da almadım bu arada kendisini de alıp bütün kazandığıyla birlikte babasının evine gitmesini tembihledim