Yemek beğenmeyen eş kişisi

Hesappasif

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2016
2.405
3.368
133
Her şeye kulp bulan bir eşim var bu neden böyle oldu . Hiçbir yemeğimi beğenmiyor yeni evliyim cok iyi yapmıyorum ama diyor ki yok yemeğin başında bekle telefonla ugrasma yemeğe cocuk muamelesi yap kendisi güzel yemek yapıyor hatta cohu zaman o yapıyor yemek ama sürekli şikayet ettiği icin icimden yemek yapmak gelmiyor emek veriyorum sonucta güzel olmasada ellerine sağlık de.aileside böyle bi kere bi tatlı yapmıstım kv evinde herkes ay bu ne demişti kahve yapmıstım güzel değil diye kaynım içmemişti. Eşime bunları söyliyincede biz dobra insanlarız ikiyüzlü değiliz diyor halbuki bu ikiyüzlülük değil nezaket bence.bu arada soganıda salcayıda kavuruyorum elimin ayarı yok tadı yok galiba

Zamanla el lezzetin oturacaktır daha güzel olacaktır yemeklerin ama öyle davranmaları da çok kırıcı gerçekten insanın hevesi kalmıyor yemek yapicak.kaynanam saolsun güzel olmasa da çok güzel.olmus der yer her yaptığımi ben yok be anne olmamış derim yok yok çok güzel der herkes bir degil işte

Yaa bende öyle olcakmıyım acaba kardeşi nasıl geliştirdi kendini

internette videolar izlerdi püf noktaları öğrenmeye çalıştı bana anneme teyzelerime sorardı hep
hatta o basitten bile başlamadı ilk yemeği karnıyarıktı :)

sen de yaparsın

Zamanla el lezzetin oturacaktır daha güzel olacaktır yemeklerin ama öyle davranmaları da çok kırıcı gerçekten insanın hevesi kalmıyor yemek yapicak.kaynanam saolsun güzel olmasa da çok güzel.olmus der yer her yaptığımi ben yok be anne olmamış derim yok yok çok güzel der herkes bir degil işte
ne güzel kayınvalideniz var maşallah

3 senelik evliyim hala yemeklerim tutmayabiliyor. Eşimin bikere bile şunuda cok kotu yapmissin dedigini duymadim. Yemekte neyi eksik, fazla, kotu yaptigimi bende yiyince anliyorum zaten bidahakine dikkat ediyorum.
Kendi yaptigim yemegi kendim yiyemedigim zamanlar oldu o derece kotuydu ama esim onu bile yerdi. Diyordum cok kotu oldu yeme istersen, O diyordu biz askerde neler yedik :D
Laf söylüyorsa birak kendisi yapmaya devam etsin.

Benim eşimde kulp bulur.anasina bile bulur.allah bildigi gibi yapsin bunlari sanki hepssi umit ustanin mutfağından yemis.sende söyle madem dobraliksa yemek konusunda fikrini.herkes anasinin karnından aşçı olmuyor de.kaynın evli mi bu arada.eger bekarsa gidip 2 yumurta kiramayan bir kiz getirirse görürler ağızlarının tadını tuzunu.

Yeni evliyken bu tarz şeyler olabilir ama karşıdaki insanın da hoşgörülü olması, Birdahaki sefere daha güzel olur diyerek yemesi gerekir yemeği.
Ama yemek sevgi ister bence :)
Baştan savma, istemeyerek yapınca tadı da hiç güzel olmuyor.
Ben yemekleri ve tatlıları sabahtan yapıyorum. Dinledikçe lezzetli oluyor.
Anne yemekleri malum bilindik şeyler. Nohut, kuru fasulye, sulu köfte felan. Bunları genelde erkenden yapıyorum.
Birsuru tarif var sosyal medyada takip edip yapabileceğiniz..
İstekli olmak mühim olan..
Eşinizin ailesine de ona göre muamele yaparsınız.
Zaten mühim olan eşiniz..
Hadi beraber yapalım diyebilirsiniz gülümseyerek :)

Kimseyi huyundan vazgeçiremezsiniz ama doğruyu görmesini sağlayabilirsiniz.
Erkeklerin önce gözü doymali, yemek konusunda genelde hepsi bu şekildedir diye düşünüyorum.
Çorbalari pek tutturamiyordum yeni evliyken. Eşim de bana demişti ki, "bir gün bu çorba tasını alıp kafandan aşşa dökücem" :KK70:
Şimdi de benden başkasının yemeklerini sevmez :)

Back
X