Kızlar bıktım artık resmen yemek hazırlayıp bulaşık yıkamaktan. 21 haftalık hamileyim sürekli açım. Hiç doymuyorum ama hiçbişeyde yemek istemiyorum. Sabah(11-12de) ekmekle kahvaltı yapmayi sevmiyorum poğaça felanda kim yapacak havada buz gibi. Öyle aç durduğum oluyor bazen sadece bi öğün yemek yediğim oluyor. Yemediğim zamanlarda çookk acıkıyorum ama. Kızım da var 1 buçuk yaşında ona azar azar corba yemek yapiyorum yediği kadar ama asla kendim yemek istemiyorum. Kalkıyorum ev temizliyorum kızıma bişeyler vs ama kendime hazırlamaya sanki üşeniyorum resmen.
Ev yemeği özellikle salçalılardan tiksindim zorla yiyorum.
Kızlar kısaca açım ama canım istemiyor kendime uygun yiyecek şeyler bulamıyorum sanırım.bugün öğlen eşimle dışarda yedik daha onla duruyorum karnımda acıktı ama ne yiyicem diye düşünmekten tansiyonum düştü. Zaten kızım sağolsun bulaşık bile yıkatmaz ortalığı yıkar buda etken.
Bebeğim 21 haftalık ama 18 de görünüyor
doktora söyledim hiç umursamadı normal dedi hafta arası açılırsa sıkıntı olurmuşmuş. Kızlar napicam böyle ya vitamin felan mı yazdırmalıyım ki 
Ev yemeği özellikle salçalılardan tiksindim zorla yiyorum.
Kızlar kısaca açım ama canım istemiyor kendime uygun yiyecek şeyler bulamıyorum sanırım.bugün öğlen eşimle dışarda yedik daha onla duruyorum karnımda acıktı ama ne yiyicem diye düşünmekten tansiyonum düştü. Zaten kızım sağolsun bulaşık bile yıkatmaz ortalığı yıkar buda etken.
Bebeğim 21 haftalık ama 18 de görünüyor