- Konu Sahibi Son Edebiyat
Et pişecekse düdüklü ile kanka ol
Her gün köfte çeşidi olmaz zaten
Ben İzmir köfte yapıyorum bizimkiler ekmek banıyor kuru köfte kuru geliyor
Bir gün balık patates fırınla
Çorba yap yanına az kavurma makarna
Bir gün sulu tavuk yap pilav yap
Ertesi güne tavuk suyu çorba ile zeytinyağlı bir şey ayarla
Kuru ve nohut u unutma kışın haftada bir mutlaka birisi olsun yanına da bulgur ya da pirinç pilavı
Yemek gözüne az gelirse kaynat suyu dök bulgurun içine baharat salça az soğan rendele zeytinyağ nar ekşisi oldu sana çiğ köfte hem görsel hem erkek doyurucu
Bu yemeklerin nerede ise hepsi 30 saatlik menü hadi sen 45 dakikada yap
Kapıdan girip sofraya oturup kalkmamız bir saat sürüyor biçim pratik olmak önemli
Bir de yemeği az yaparsan çabuk pişer
Bu arada bezelye vs yazmamışım eşin et istiyorsa küçük et katabilirsiniz içine hatta bugün kavurma yapıp biraz ayırıp yarın o et ile bezelye türlü hatta patates yemeği yaparsın pratik olarak
Her gün köfte çeşidi olmaz zaten
Ben İzmir köfte yapıyorum bizimkiler ekmek banıyor kuru köfte kuru geliyor
Bir gün balık patates fırınla
Çorba yap yanına az kavurma makarna
Bir gün sulu tavuk yap pilav yap
Ertesi güne tavuk suyu çorba ile zeytinyağlı bir şey ayarla
Kuru ve nohut u unutma kışın haftada bir mutlaka birisi olsun yanına da bulgur ya da pirinç pilavı
Yemek gözüne az gelirse kaynat suyu dök bulgurun içine baharat salça az soğan rendele zeytinyağ nar ekşisi oldu sana çiğ köfte hem görsel hem erkek doyurucu
Bu yemeklerin nerede ise hepsi 30 saatlik menü hadi sen 45 dakikada yap
Kapıdan girip sofraya oturup kalkmamız bir saat sürüyor biçim pratik olmak önemli
Bir de yemeği az yaparsan çabuk pişer
Bu arada bezelye vs yazmamışım eşin et istiyorsa küçük et katabilirsiniz içine hatta bugün kavurma yapıp biraz ayırıp yarın o et ile bezelye türlü hatta patates yemeği yaparsın pratik olarak