Popüler Konu Kış hazırlıkları başladı,siz neler yapıyorsunuz?

Benim balkonda öyle 😁

bayramlarda beni görüyor herkes ama onu göremiyorlar.
biraz zor bir süreçti.
İşte dediğimde şaşırıyorlardı
Akraba çevresi.
Bazı gerekli işlerimi alışveriş konusunda ilkbahardan beri mağazalara gidip halledemedim hep internete yüklendim mecbur ordan seçtim umuta ne lazım olduysa. 😃😀
vakti olsa zaten beni kendisi götürür.
Oda bunun farkındaydı hep. İnşallah yeni düzen daha iyi olur.
Antep’te kutsal pazar ve diğer tüm tatiller aşırı önemli olduğu için anlam veremiyorlardır eşinin çalışmasına. Öyle bir şehir ki dönercide et bitti diye saat 2’de dükkan kapatır, Katmerci Zekeriya katmer sabah daha iyi gider zaten deyip öğle olmadan dükkan kapatır. Butikler asla sabah 9-10 gibi açık olmaz. Bayram günü açık esnaf bulmak çölde vaha bulmak gibi skdkdkdk.

Arkadaşlar kız hazırlığına ben pek başlamadım. Sadece fajita yapacağım diye aldığım California biberlerini doğrayıp buzluğa attım işte. Bir de yaz başında bezelye koymuştum dört poşet. Onları Eylül gelmeden bitirdik zaten. Yaz hazırlığı gibi oldu. Teşekkürler.

Antep’te kutsal pazar ve diğer tüm tatiller aşırı önemli olduğu için anlam veremiyorlardır eşinin çalışmasına. Öyle bir şehir ki dönercide et bitti diye saat 2’de dükkan kapatır, Katmerci Zekeriya katmer sabah daha iyi gider zaten deyip öğle olmadan dükkan kapatır. Butikler asla sabah 9-10 gibi açık olmaz. Bayram günü açık esnaf bulmak çölde vaha bulmak gibi skdkdkdk.
Doğru evet haklısın kime desem bayram da bile yokmu ?
Özel gün resmi günde yine mi yok ?
bende market olduğu için kuralı öyle diyordum.
bunun en öncesini zaten hatırlarsınız.
Geçen yıl hamileyken ben şokun içinde çalışıyordu .
bu dönem de dışında çalıştı markette durmasada 😀 geçen kıştan beri kafam yorgun aslında Gerçi her şeyde bi hikmet var.
Hamileyken ayrı bekledim işten dönüşlerini.
Doğurdum doğumdan sonra ayrı bekledim.
Gelmesini. 😃 arada bi sayıma kalırdı 12 yi 1 i bulurdu . 3 ayda olan bir sayım işi .
o gecelerde umut ağlardı emzik verirdim öyle oyalardım.

Arkadaşlar kız hazırlığına ben pek başlamadım. Sadece fajita yapacağım diye aldığım California biberlerini doğrayıp buzluğa attım işte. Bir de yaz başında bezelye koymuştum dört poşet. Onları Eylül gelmeden bitirdik zaten. Yaz hazırlığı gibi oldu. Teşekkürler.
Tabi kayınvaliden her şey yapıyor sana veriyor. 🧿Yapmana gerek var mı😁

Görümcemde 2. Çocuğuna hamile.
Oda kızmış.
İlkide kızdı. Kız şuan ana okuluna gidiyor.
Sezeryan doğurduğu için kaynanam orda biraz uzun kalacak doğum zamanı geldiğinde. Ocak ayında doğum.
Birde o geç iyileşiyormuş.
İlk doğumda da öyle olmuş. Tabi onda ben yoktum eşim bekardı daha 😂.

Oturduğum semtte bir giyim mağazası vardı. Saat 3 civarı dükkanı açardı. Millet hergün kapıda kuyruk 3-5 saat sürmez her şey biterdi. Ertesi gün yine aynı 😁

Umut sünnet olduğu gün annem bendeydi.
kaynanamda bendeydi.
İşte konu bebek çocuktan açıldı.
işte umut biraz büyüsün
Arkasından bir tane daha olmalıymış.
Bende ben bir süre arayı açıp dinlenmek istiyorum dedim. Annemde işte bakacak hal lazım hem dedi . senin kızda da bi tane daha çocuk dedi sıra onda bence asıl dedi.
kaynanam gülüp doğru olursa yine bakacak yardım edecek benim dedi.
meğer o zamanda zaten hamileymiş ama bana geç duyurdular ..🤣
mayısta belli olmuş .
(Hatta eşimin dayısı vefat etmişti )
(Temmuzda eşimin anneannesi vefat etmişti )
bana bu temmuzun ortasında duyurdular.
Şaşırdım bozuntuya vermedim .
Hayırlı olsun dedim.

Benim doğum yaptığım aynı hastanede. Doğum yapmak istemiş.
Hoşuna gitmiş benim doktorum güldüm.
😅😄

Ben de yazayım 🤗
Domates yaptık tabii, turşu kurduk, tarhana yaptık, makarnaya/tavuga atmalık sos yaptık, ben çalıştığım için buzluğa börek poğaça ve tatlı yaptım. Annem biber ve domates kuruttu
Bu kadarına vakit, Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin🙏🏻
Amin🤲 Sağlıkla, afiyet ile tüketin 🤲 🥰 💜

Umut sünnet olduğu gün annem bendeydi.
kaynanamda bendeydi.
İşte konu bebek çocuktan açıldı.
işte umut biraz büyüsün
Arkasından bir tane daha olmalıymış.
Bende ben bir süre arayı açıp dinlenmek istiyorum dedim. Annemde işte bakacak hal lazım hem dedi . senin kızda da bi tane daha çocuk dedi sıra onda bence asıl dedi.
kaynanam gülüp doğru olursa yine bakacak yardım edecek benim dedi.
meğer o zamanda zaten hamileymiş ama bana geç duyurdular ..🤣
mayısta belli olmuş .
(Hatta eşimin dayısı vefat etmişti )
(Temmuzda eşimin anneannesi vefat etmişti )
bana bu temmuzun ortasında duyurdular.
Şaşırdım bozuntuya vermedim .
Hayırlı olsun dedim.
Bence bozulacak birsey yok Mayıs'ta yeni hamileymiş demek ki temmuzda 3 ay olunca duyurmak istemişlerdir çoğunlukla 3 aylık olunca duyuruyorlar ya 🤭

bayramlarda beni görüyor herkes ama onu göremiyorlar.
biraz zor bir süreçti.
İşte dediğimde şaşırıyorlardı
Akraba çevresi.
Bazı gerekli işlerimi alışveriş konusunda ilkbahardan beri mağazalara gidip halledemedim hep internete yüklendim mecbur ordan seçtim umuta ne lazım olduysa. 😃😀
vakti olsa zaten beni kendisi götürür.
Oda bunun farkındaydı hep. İnşallah yeni düzen daha iyi olur.
inşallah canım Allah kolaylık versin

Back
X