- 21 Aralık 2014
- 9.020
- 28.466
- 798
- Konu Sahibi Ponciginannesi
Çocuğunuzu neden yeğenim diye anlatıyorsunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman da çocuk kaçırma çoktu tecavüz etmişlerdi benim yaşımda bir kıza apartmanın çatısında bulunmuştu bilmiyorum bu kadar prenses prens gibi yetişiyorlar iş hayatında onlar gibi prens prenseslerle nasıl geçinecekler vahim bir x y yi geçtim q kuşağı bizi bekliyor nasıl evlenip eşleriyle geçinecekler birşey denmiyor ufak kaşık büyük kaşık sorun oluyor o kuşağı görürmüyüz bilmem inş bu doğrudur da iyi olurBence asıl özgür çocukluk yaşayan bizdik şimdilerin hepsi apartman kuşu insanlar kötü çocuklara acımıyor kimse o yüzden aileler üfürükten nem kapıyor maalesef![]()
Çocuğunuzu neden yeğenim diye anlatıyorsunuz?
belki yemek kasıgı sıkıntı olmazdı ama dolu dolu veriyormuş buda tıkanıp püskürtmesine yol açmış şimdi yice tiskindiği için yemiyormuş ne yapmalı sonuç olarak ?
Ben eskileri karıştırmayı sevmiyorum ama buna ne hikmetse bakasım geldi. Yazı diline gıcık oldum.Bu soruyu ben de sordum ama konu sahibi cevap vermedi:) Eski konusu var gene bakıcıyla alakalı tepki görmekten çekindiği için yeğenim diye konuyu açtı bence.
Zaten forumda hep tepki görülmekten korkulunca böyle başkası adına açılır ama her ne hikmetse her detaya hakim olunur...
Kendi adına açsaydı bu kadar tepki göstermeyecektim ama sinir oldum resmen.
Afedersiniz ama bakıcının zekasından şüphe ettimTecrübeli anneler bize yardımcı olursanız çok sevinirim yeğenim için açıyorum bu konuyu sizlere
annesi çalıştığı için 4 aydır bakıcı bakıyor evde kamera sistemleri var ama herşeyi en ince ayrıntısına kadar göremiyorlar. artık bir güven olduğu için de çok sık bakmıyorlarmış kadın birde uzaktan akraba ..
yiğenim iştahsız bir çocuk değil ve henüz 18 aylık olduğu için çorbasını hep tatlı kaşığı ile yer, yemeklerini küçük lokmalar ile yediriyor annesi.
2 aydır bakıcıda çorba içmemeye yarıda bırakmaya, püskürtmeye başlamış, ve sonuç iyice tiskinmiş sanırım..
ne yaparsa yapsın çorba içmiyormuş yeğenim, annesi tesadüfen öğreniyor ki çocuğa yemek kasığı ile içiriyormuş henüz çok küçük yemek kaşığı büyük gelir elbette ki bakıcı kendi telefonundan videoya alınca anlıyorlar yemek kasıgı ile verdiği için, hem ağzını zorluyor hemde çok geldiği için tek seferde püskürtüyor kuzum.. sanırım çabuk bitsin diye böyle yaptı
malesef 2 aydır böyleymiş geç fark ettik.. bakıcının kendini savunması ise ; yemek kasığı ile e yiyebileceğini düşünmüştüm artık büyüdü demesi olmuş''
dün itibari ile bu yanlışı düzeltmeye çalışıyorlar yalnız çocugun tepkisi devam ediyor sizce ne yapmalı ?
evet çocuk belki yemek kaşığı ile yiyebilir ama dolu dolu verirse nasıl yesin tıkanıp püskürtüyormuş
yiyebilir diye düşünmüş olabilir ama 2 aydır bu cocugun öyle yemediğini hiç mi görmüyor ki anlamadık gitti