Mutfak Dekorasyonu Yemek odamız Alfemodan...

BaLsUu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2009
412
4
96
37
Ankara

tesadüf o ki yemek odamı da yatak odamın aynı takımından beğendim oooh çok rahat valla öle şıkır şıkır olsun diye rahatsız bir takım almadım gözüme de hoş görünüyor koltuklarım aksesuarlarımla . bitince fotoğraflarım umarım beğenirsiniz

özellikle duvar ünitesi çok güzel duruyor. güle güle iyi huzurlu mutlu günlerde kullan. AMİN

kızlar sağolun en güzelleri sizin olsun inşallah sandalyelerini değiştim yalnız ? daha geniş koltuğumsu sandayleyer aldım

merhaba güle güle güzel günlerde kullanın, bende bir arayış içindeyim, memnun musunuz yatak odasını yemek takımını kaça aldınız öğrenebilir miyim?

merhaba güle güle güzel günlerde kullanın, bende bir arayış içindeyim, memnun musunuz yatak odasını yemek takımını kaça aldınız öğrenebilir miyim?

Canım ben henüz evlenmediğim için kullanmaya başlamadım fakat baktıkça görüntüden çok memnunum Bi arkadaşım benden sonra Alfemodan aldı kendisi çok memnun inşallah ben de memnun kalırım. Biz yatak odamızı 4.600 e yemek odasını da 5,300 e aldık pazarlıkla bu arada yemek odasının içinde vitrin gümüşlük yok ben vitrin sevmiyorum çok demode geliyor. çünkü bütün mobilyalar oradan alındı canım . Bi bak istersen zaten bi alfemo bi doğtaş tarz olarak bana çok yakın geldi

Son düzenleme:
vitrin ve gümüşlük yoksa 5300 masa sandalyeler mi tutdu ? niye o kadar çok :26:

vitrin ve gümüşlük yoksa 5300 masa sandalyeler mi tutdu ? niye o kadar çok :26:

olur muuuu ??? Fotoğrafta da var ya konsol , konsol aynası , geniş yaşam ünitesi ( xl ) resimde çok geniş görünmemiş ama odanın bir duvarını kaplıyor . sonra orta sehpa masa ve sandalyeler 5300 tuttu . Ben istemiyorum vitrin gümüşlük çok demode artık onun yerine salonuma özel bi şaraplık yaptırıcam o kadar tv ünitem zaten geniş istediğim dekrasyonu orada kullanırım ki zaten çok fazla ıncık cıncık sevmem bikaç koku ve mum benim işimi görür

canim cok hos gercekten bende bayildim.cok dogal bir takimmis bende mutlaka bakicam.boyle dogal ahsap gorunumlu takimlari begeniyorum.pazarlikta ne kadar dustuler eger cok ozel bir soru olmazsa ? :)

canım yok özel bir soru değil de bize pek düşmediler biz pek pazarlık yapabilen insanlar olmadığımız için ama yanlış hatırlamıyorsam 5.500 liraya aldık diye hayırlıyorum yemek odamızı totalde 12.500 tuttu yemek odası yatak odası ve oturma odası köşe takımı salon koltukları yok. Köşe takımı 3000lira idi onu hatırlıyorum yemek odam da 5.500 tuttu . 7000 lira idi normalde komple takım fiyatı ben gümüşlük ve vitrin istemedim. komple takıma orta sehpa yaşam ünitesi falan dahil ama.Gümüşlük ve vitrin çıkınca fiyat 5.500 oldu. Aslında sıfır pazarlık yaptık diyebilirim , yapamadık yani adamlardan 3 takımı 12.500 liraya aldık ne bir kuruş indirdiler ne de bir kırlent hediye verdiler çok pintiler çoook

güle güle kullan tabi tv ünitesi girince fiyat normal ama bizim bütçe yetmez

güle güle kullan tabi tv ünitesi girince fiyat normal ama bizim bütçe yetmez

Tv ünitesi girdi ama vitrin ve gümüşlük de çıktı, ben sevmiyorum vitrindi gümüşlükdü aslında bişi değişmedi tv ünitesinin girmesi Canım eşya falan güzel tabiki de ama önemli olan ağıztadı o yerinde ise gerisi fasafiso bugün bütçe yetmez yarın bi bakmışsın eşyanın en kralını almışsın önemli olan kalplerin birliği

eğer bu dediklerinizi manavgattan aldıysanız indirim yapmamaları normaldir,manavgat kadar malını pahalı satan bir yer görmedim ben.ama mobilyaların güzel,güle güle kullan canım.

eğer bu dediklerinizi manavgattan aldıysanız indirim yapmamaları normaldir,manavgat kadar malını pahalı satan bir yer görmedim ben.ama mobilyaların güzel,güle güle kullan canım.

hayır canım oradan almadık ama kurumsal biyer sonuçta ne bileyim . Ama biz ayrıldık o mobilyalar ne alemde bi fikrim de yok artık Rabbim ne verirse hayırlısını versin çok yüreğim acıyor inşallah vuslat vardır önümüzde , hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…