Spor ve değişik hoş bir takım güle güle kullan
merhaba güle güle güzel günlerde kullanın, bende bir arayış içindeyim, memnun musunuz yatak odasını yemek takımını kaça aldınız öğrenebilir miyim?
vitrin ve gümüşlük yoksa 5300 masa sandalyeler mi tutdu ? niye o kadar çok :26:Canım ben henüz evlenmediğim için kullanmaya başlamadım fakat baktıkça görüntüden çok memnunumBi arkadaşım benden sonra Alfemodan aldı kendisi çok memnun inşallah ben de memnun kalırım. Biz yatak odamızı 4.600 e yemek odasını da 5,300 e aldık pazarlıkla bu arada yemek odasının içinde vitrin gümüşlük yok ben vitrin sevmiyorum çok demode geliyor. çünkü bütün mobilyalar oradan alındı canım . Bi bak istersen zaten bi alfemo bi doğtaş tarz olarak bana çok yakın geldi
vitrin ve gümüşlük yoksa 5300 masa sandalyeler mi tutdu ? niye o kadar çok :26:
güle güle eskitin :))
Çok güzelmiş güle güle kullanın.
güle güle kullan tabi tv ünitesi girince fiyat normal ama bizim bütçe yetmez
canım yok özel bir soru değil de bize pek düşmediler biz pek pazarlık yapabilen insanlar olmadığımız için ama yanlış hatırlamıyorsam 5.500 liraya aldık diye hayırlıyorum yemek odamızı totalde 12.500 tuttu yemek odası yatak odası ve oturma odası köşe takımı salon koltukları yok. Köşe takımı 3000lira idi onu hatırlıyorum yemek odam da 5.500 tuttu . 7000 lira idi normalde komple takım fiyatı ben gümüşlük ve vitrin istemedim. komple takıma orta sehpa yaşam ünitesi falan dahil ama.Gümüşlük ve vitrin çıkınca fiyat 5.500 oldu. Aslında sıfır pazarlık yaptık diyebilirim , yapamadık yani adamlardan 3 takımı 12.500 liraya aldık ne bir kuruş indirdiler ne de bir kırlent hediye verdiler çok pintiler çoook
eğer bu dediklerinizi manavgattan aldıysanız indirim yapmamaları normaldir,manavgat kadar malını pahalı satan bir yer görmedim ben.ama mobilyaların güzel,güle güle kullan canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?