Mutfak Dekorasyonu yemek odammm:))fikirlerinizz??

_Elifceee_

Guru
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2011
260
4
318
İstanbul
Kızlar ben yemek odası yerine sadece masa sandalye ve konsol almak istiodum iki yemk takını birleştirdimm bnde szcede vitrin almak doğru değil dimi bide ben kiracı olcam daha sonra ev alıcam

-masanın rengi konsolun renkli kısmı gibi olcak lake üst tablanın altındaki şerit beyaz olcak.Sandalyedki renkli kısımlarda beyaz lake olcak
sizce nasılll

Eklentiler

• $2012-09-09-455.webp
    21 KB · Görüntüleme: 128
  • $2012-09-09-457.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 136
  • $2012-09-09-462.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 128
  • $2012-09-09-463.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 121
  • $2012-09-09-468.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 124
  • $2012-09-09-469.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 123
vıtırn alma na gerek yok cnaım!toz yuvasından baska bır sey degıl!!eger alacaksan da ya buzlu cam al,yada sıyah ayna olanlardan al!!ıcındekı tozlar gozukmesın!!ama gercekten süper mobılyalarınn!kalıtelı oldukları bellı!1nerden aldınn???

bnde aynen senin gibi düşündüm canımmcanım camlıca mobilyacıalr çarşısında lider mobilya var ordan aldım benim nişanlımın müşterisi tanıdık ama gerçekten çok kaliteli malzemelerin en iyisini kullanıyorlar ve ilgileri muhteşemm:))

Canım çok güzel düşünmüşsün Bende vitrin almayı düşünmüyorum Zaten artık vitrin modası kalmadı Çoğu mobilyacıda takımlara vitrin yerine
lcd ünitesi ekliyo Onun temizliği içini dekore etmekte ayrı bi sorun zaten
Bide oturucağım ev küçük benim seninde öyleyse kesinlikle düşünme

çok güzel bir seçim, çok beğendim
ve ben birde parkelere bayıldım, açık renk olduğu için iz de göstermez :) harika.

masallah cnm begendım cok sık kesinlikle
aslında gayet yeterli zevk meselesi sonra evin olursa ve vitrin seviyorsan alabılırsın ama benım sana tavsiyem kendi evine gecince takıma uygun duvar unitesiyle takımlaman

masallah cnm begendım cok sık kesinlikle
aslında gayet yeterli zevk meselesi sonra evin olursa ve vitrin seviyorsan alabılırsın ama benım sana tavsiyem kendi evine gecince takıma uygun duvar unitesiyle takımlaman

teşekkür ederim canım zaten tv ünitesi aldımm o da ormal boyutlarda kendi evim olursa belki alırım

Çok güzel seçim
Bende çok düşünüyorum
Seneye evleneceğim kısmetse
Ve kiracı olarak yerleşeceğim Senin gibi yemek masası tv. ünitesi almak istiyorum
Ve mobilyalarımı beyaz istiyorum(Bayılıyorum beyaz mobilyaya)
Fakat düşünmedende edemiyorum
Çok kararsız kaldıgım bir konu...

teşekkür ederim canım benimkide hem beyaz hem başka bi renk var lake olcaklar çok güzel duruyor beyaz bncede

çok güzelmiş takımın mutlulukla, sağlıkla kullan inşallah. bu sene çok moda bu mobilya rengi beyazlı kombinli takımlar

merhaba güle güle kullanın yemek odanızı, güzelmiş. ben de yemek odası bakıyorum da aldığınız yeri yani lider mobilya yı tavsiye eder misiniz? teslimatında vs bir problem oldu mu? ve kullandıkları malzemeden memnun musunuz?

merhaba evet ben özel yaptırdım herşeyi istediğim şekilde oldu tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…