• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yemek Seçme Problemi :/

dilan7

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2016
1
0
1
27
Herkese merhaba, 1 aydan kısa bir süre sonra 18 yaşıma gireceğim, küçüklüğümden beri çok fazla yemek seçiyorum. Yumurta, peynir, et, tavuk, balık vs hayvan ürünleri yiyemiyorum ayrıca patates haricinde sebze de yemiyorum. Her sabah gevrek yiyorum okulda bir şey yeme ihtiyacı hissetmiyorum eve gelince de her gün patates yiyorum. Protein hapı vs kullanmak istemiyorum çünkü hap yutamıyorum ayrıca yemeyi gerçekten denedim mesela peynir yemeye labne ile başladım ama olmadı. Ne yapabilirim sizce?

Sevmiyorsaniz direk degil farkli sekilleri ile tuketin o zaman , sut yerine muhallebi ,yumurta yerine krep , et yerine kiyma ,sebze yerine mucver gibi ...

Sen şimdi çok zayıfsındır da
Ya yemek yemek çok güzel bir şey bence :mad:
Şaka bir yana gereken vitamin ve minerali alamıyorsun büyük olasılıkla biraz zorla kendini yavaş yavaş alışırsın. Bende senin yaşında dolmanın içini yerdim dışını yemezdim kaymak yemezdim ama artık yiyorum.

Sen nasıl yaşıyorsun ablacım?
Yemediğin listesinde eksik bırakmamışsın.
Tamam patates candır ama miden bulanmıyor mu her gün yiyince ?
Ayrıca hiç anlam veremiyorum bir insan kırmızı eti nasıl sevmez ?

Bekarken bende çoğu şeyi yemezdim.Evlendikten sonra alıştım.Annem nazın bana mıydı dedi sonradan:KK70:.Sende zamanla alışırsın.

Her gun her gun patates mi yenir yahu?

Serumla damardan beslen. Secici de olmazsin hem :p

İyi de vücudunun ihtiyaç duyduğu hiç birşeyi alamıyorsun o zaman

En azından hapla-vitaminle takviye yapmalısın
Sağlığın için

Hayvansal ürünler yemezsin anlarım da sebze de yemiyorsun.
Sadece patatesle ömür mü geçireceksin o_O

Canim sen ailenden bi ayril bi sehir disina okumaya git ya da evlen o zamn her seyi yersin... ben de bir cok sebzeyi yemiyordum simdi bayila bayila yiyorum... :KK70:

Herkese merhaba, 1 aydan kısa bir süre sonra 18 yaşıma gireceğim, küçüklüğümden beri çok fazla yemek seçiyorum. Yumurta, peynir, et, tavuk, balık vs hayvan ürünleri yiyemiyorum ayrıca patates haricinde sebze de yemiyorum. Her sabah gevrek yiyorum okulda bir şey yeme ihtiyacı hissetmiyorum eve gelince de her gün patates yiyorum. Protein hapı vs kullanmak istemiyorum çünkü hap yutamıyorum ayrıca yemeyi gerçekten denedim mesela peynir yemeye labne ile başladım ama olmadı. Ne yapabilirim sizce?
bende de var o canım çok kötü birşey aslında bulduk da bunuyoruz rabbim elimizden almasın..vitamin vs takviye bitkisel ilaç al

Ben de seçerim, ama yiyemeyeceğim için değil, tamamen bile isteye yemek istemediğim için seçerim :D
Ekmek, un içeren hiç bir gıdayı ağzıma sürmem. Pirinç yemem, şeker kullanmam, kızartılan hiçbir şeyi yemem. Sakatatların hiçbirini yemem. Makarna yemem. Fast food tarzı yiyeceklerin hiçbirini yemem. Hal böyleyken çoğu zaman da aç kalırım. Dışarıda yemek yemek imkansıza yakın benim için. Çünkü uygun hiçbir şey yok.

peki yemek secmenin asil nedeni nedir kokusu mu kotu ya da yedin tadini mi begenmedin veya ailde baska senin gibi biri var mi

Allah askina ne yiyorsun tamam et yemiyorsunda bari sebze ye. Ikisinden birini yemen lazım. Geriye baska yemek. kalmıyor.

Bakliyat da mı yemiyorsun kısır vs ye buğday salatası yeşil mercimek vs vs

Dışarıda çok alternatif olan yerlere git tek lokmalık tatlarına bak belki beğendiğin çıkar

Back
X