sadelıkden yanaysan üsttekı ama böle desenden yanaysan alttakı ben olsam alttakını alırdım ve aldıgım da desenlı ve cok şık duruyor masada :)
Kızlar artık karar vermem lazım . sizce misafir için hangi yemek takımını alıyım?
düğüne az zaman kaldı,ama orta da pek bişiy yok acele etmem lazım.
Eki Görüntüle 176878
1. yemek takımı 100 parça ve fiyatı diğerine göre daha uygun( aradaki farkla 2 tane günlük yemek takımı alabilirim) bu model en az bi 10 -20 senelik modelmiş. hersene aynı model çıkıyormuş
Eki Görüntüle 176879
2. yemek takımı ise yeni model ve 75 parça . demin bahsettiğim gibi arada fiyat farkı da var.bu daha pahalı olan
nolur yardım edin haftasonu gidip birini alıcam
teşekkürler cnm. çok kararsızım elim kolum bağlanıyor. hiçbirşey alamıyorum.çok üzgünüm.karar veremediğim ok kadar çok şey varki.
tencere setime, günlük takımlarıma, bardak takımlarıma...bakıp bakıp alamıyorum.çok geziyorum. en uygun fiyatlı yeri buluyorum ama karar veremediğimden alamıyorum. offf
http://www.kadinlarkulubu.com/mutfa...6-jumbo-celik-tencere-setinde-kararsizim.html
buda karar verip alamadığım tencerem
inan alamıyorum.daha güselini görürsen aklımda kalır diye korkuyorum.ama artık gözümü kararttım.zam gelmeden gidip almam lazım. bak misafir için aldığım çatal bıçak setimde bu,yıkarıdaki modellere uyar dimi?Eki Görüntüle 176975
alttaki daha hos duruyor canimm, ama icinden muhakkak birine karsi daha bir egilim vardir... o hissine kulak ver ,kolaylasir isin ....
gule gule kullanirsin insallah
2.olan daha güzel tabiiki kararı sen vereceksin yinede canım..Kızlar artık karar vermem lazım . sizce misafir için hangi yemek takımını alıyım?
düğüne az zaman kaldı,ama orta da pek bişiy yok acele etmem lazım.
Eki Görüntüle 176878
1. yemek takımı 100 parça ve fiyatı diğerine göre daha uygun( aradaki farkla 2 tane günlük yemek takımı alabilirim) bu model en az bi 10 -20 senelik modelmiş. hersene aynı model çıkıyormuş
Eki Görüntüle 176879
2. yemek takımı ise yeni model ve 75 parça . demin bahsettiğim gibi arada fiyat farkı da var.bu daha pahalı olan
nolur yardım edin haftasonu gidip birini alıcam
slm benim yemek takımım 1. resimdeki annem almıştı ve ben hiç beğenmemiştim desenli neden almadın vs söylendim bu da desenli ama renksiz çiçek kabartmaları var şu an kullanıyorum o kadar memnunum ki sade ve şık duruyor bi parçası kırılsa kolaylıkla bulabiliyorsun hem gri hem de altın yaldızlı sufleler ve masa örtüsüyle kullanabiliyorsun. Tabiki renkliler de güzel ama ben iyiki annem bu yemek takımını almış diyorum
Verdiğin seçenekler arasında 1.sini beğendim.
Ancak çok daha hoş modeller var, daha modern. Klasik yuvarlak şekilde değil de mesela, tabakları biraz daha farklı şekilli olan, ara sıcaklar için çok değişik konseptte servis tabakları olan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?