Çok haklısın gerçekten milletçe şu düşünceye ulaşırız insallahYok misafir takımı yok günlük takım diye ayırım yapma beğendiysen al gitsin herkesin tercihi ayrıdır. Alıyorsan da kullan bence eskindenmiş o vitrinde saklayanların hepsi de şu an toprakta :)
İcim rahatladı ne güzel yorum yapmışsınız çok teşekkür ederimGayet güzel. Gösteriş ve abartı işleri bitti artık çok şükür. Neyi beğendiyseniz, bütçenize ne uygunsa onu alın.
Yaa benimde içime sindi şimdi dediğim gibi bime geliyor uygun fiyatıda diğer yerlere göre ilgilenirsenizBence çok fazla gösterişli değil çok hoş bir takım içten içe çok beğenirdim bu takımı.
Neden zor mu yıkanması falan???Siz beğendiyseniz gerisinin önemi yok. Ben olsam kenarları dalgalı olduğu için tercih etmezdim.
Evet çok görüyorum gold desen çok teşekkür ederim yorumunuz içinBence çok şık bir takım. Gold detayları bu sezonun modası zaten.
Ben öyle ağır desenleri sevmiyorum. Desensiz olması, onun yerine dalgalandırarak hareket vermeleri güzel olmuş
Bence gayet hoş biliyorum bu takımı basit te değil ayrıca sade ve gayet şıkMerhaba herkese,
12 Kişilik yemek tk için Kütahya porselen'den bu ürünü buldum fakat yorumlarınıza ihtiyacım var. Bütçem fazla yok o yüzden uygun fiyatlılara bakıyorum bununda indirimini yakaladım fakat alanların yorumu kafamı karıştırdı. Ben sade şeylerden hoşlanırım ama sormak istediğim aşağıdaki yemek takımı misafir için uygun olur mu? Basit kalır mı yoksa daha gösterişli mi olmalı ? (buarada beğenen olursa bim kataloğuna bakabilirsiniz henüz gelmedi fiyatı piyasaya göre uygun)
Eki Görüntüle 2709940 Eki Görüntüle 2709941 Eki Görüntüle 2709941
Eki Görüntüle 2709942
Ne konuda ilgileneyim?Yaa benimde içime sindi şimdi dediğim gibi bime geliyor uygun fiyatıda diğer yerlere göre ilgilenirseniz
Ben karacadan almıştım çiçek desenli simli kenarları uygun bulup almıştım bütçeyi zorlamaya gerek yokBence gayet hoş biliyorum bu takımı basit te değil ayrıca sade ve gayet şık
Çok iyi oldu yorumlarınız yoksa başka takima iki katı fiyatını verecektim onun yerine başka birsey alabileceğim teşekkür ederimBence gayet hoş biliyorum bu takımı basit te değil ayrıca sade ve gayet şık
Ben almayı düşünüyorsunuz sandım yanlış anlamışımNe konuda ilgileneyim?
Hatta misafir bardaklarımı bimden alıcam şu kenarları gold detaylı sade olan var yaÇok iyi oldu yorumlarınız yoksa başka takima iki katı fiyatını verecektim onun yerine başka birsey alabileceğim teşekkür ederim
Simleri gitti mi acaba yikandikca çıkıyor diyorlar umarım bunun da kenarları silinmezBen karacadan almıştım çiçek desenli simli kenarları uygun bulup almıştım bütçeyi zorlamaya gerek yok
Bende bakım onlara zaten hersey uçmuş gitmiş indirimleri takip ediyoruzHatta misafir bardaklarımı bimden alıcam şu kenarları gold detaylı sade olan var ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?