Yemek yapamamak veya beceriksiz olmak..Bu yollardan geçen oldu mu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kocamın kıyafet dolabımızı toplaması gibi.
Annem bu çamaşırı sne katlamış olamazsın demişti ilk gördüğünde, zaten ben yapmadım ki kocam sağolsun demiştim :D
Ben yemek yapmayı sevmiyorum.
Demin kek yaptım olmadı bosa gitti o kadar malzeme.
Eşime de dedim sen yap toplaması yikamasi benden.

Sevgilim veya çocuğu için yemek yapmayı öğrenecek değilim.Kendi hayatım için öğrenmek istediğim bir şey bu.Ayak yıkama konusuna gelince,gerçekten trollenecek kadar yaşlı mısınız ? Hani profilinizde ayak feministi yazıyor ya.Ona ithafen bir ironiydi söylediğim şey.Nolur artık terapiste git ve tedavi ol Kudra. Burası gerçek bir yaşam alanı değil,her söylenene inanmamalısın her okuduğunu ciddiye almamalısın bazen benim gibi sağlıklı insanlar buraya gelip dalga amaçlı sorular sorabiliyor veya birşeyler diyebiliyor ve yorumlarınıza deliler gibi gülebiliyor.Burayı o kadar sahiplenmişsiniz ki hahahshsh neyse bak şey dicem çok iyi bir hastanede çalışıyorum psikiyatrist önerebilirim sana.Senin durumunu iyi görmedim🥺
Fotoğraflarını da dalga geçtiğin için mi attın bana peki sevgilim yaşlı görünüyor mu diye?

tariflere uyarsanız her yaptığınızda aynı sonucu alırsınız

Yasmini denedin mi hiç? Cok merak ediyorum da parfüm yiyormuş gibi hissetmek istemedigim icin deneyemiyorum. Pilavdan midem bulansin istemiyorum.
Bimin yasemin pirinci eskiden dediigin gibi kokuyordu.hoş bir kokusu vardı ama artık kokmuyor😕

İnternetteki yemek tariflerini, videolarını vs moron bile anlayabilir diye düşünüyorum ya
Of ayni fikirdeyim ama yazmaktan cekiniyordum dhdjhdks gramaj, mililitre ile net açık ölçüler var. Icli kofte icin, mantı kapatmak icin, gyoza gibi mantilar icin aparatlar uretmisler basit plastiklerden. Her sey cok kolay artik. Yani beceriyle alakali oldugunu düşünmüyorum ben de.

Pilavı iyi yapmak zor onu sona bırakın bence. Benim yemeğim, salata, kekim böreğin iyidir mesela ama pilavı idare eder kategorisinde🙈

Bence daha kolay şeyler deneyin, kıymalı fasulye ya da ıspanak misal sebze yemeği olsun. Sonra sulu köfte yapın. Bol şans dilerim🙋‍♀️

Of ayni fikirdeyim ama yazmaktan cekiniyordum dhdjhdks gramaj, mililitre ile net açık ölçüler var. Icli kofte icin, mantı kapatmak icin, gyoza gibi mantilar icin aparatlar uretmisler basit plastiklerden. Her sey cok kolay artik. Yani beceriyle alakali oldugunu düşünmüyorum ben de.
İnternetten bakıp yaptım hatta şef bir arkadaşıma sordum yine olmadı.Kesinlikle el lezzeti denen bir şey var.

Yemek yapma isteği bu yaşa kadar gelmediyse daha gelmez. Karnını doyuracak kadar bir şeyler yaparsın, sevdiğin şeyleri becerirsin, ama bi masterchef çıkmaz senden. İstek yoksa yoktur, zorlama olacak şey değil bu. Kayıp da değil ki, herkes yemek yapacak saatlerce yapacak, yemek yapmaktan zevk alacak, mutfaklarda kendinden geçecek diye birşey yok. Ben 2 saatten fazla mutfakta kalırsam depresyona giriyorum mesela. 😂 Zorlama, kendin ol, olmadığın birine dönüşmek o gibi davranmak çok zor, yıpratır, inan kimse için değmez.

kadınsanız o fotoğrafları buraya da atarsınız
Kim atacak kudro mu ?😂 Yoksa ben mi ? Benden izinsiz atacak kadar saf değildir heralde 😂 Aaa gerçi bundan beklenir.Biraz araştırayım fotoğrafla ne halt yediğini siteyi çok bilmiyorum belki paylaşmıştır.Sonra hanfendiyi dilinin yanması için savcılığa falan vermem gerek.Şuan ben de şüphelendim.

Yok o doğruydu.Onu herkese soruyorum kendimi rahatlatmak için.Bir başkasının fotoğrafını izinsiz atacak değilim demi.Biraz mantık şizofren Kudro..
Ha adamın haberi var yani, herkese yaşlı mı diye sorduğundan. 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X