Yemek yapamamak veya beceriksiz olmak..Bu yollardan geçen oldu mu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen Strobe 👍🏻 Benimde dayım sizofreni tedavisi sebebiyle 1 sene klinikte yattı. Başlık sahibinin alaycı tavırla “sizo, sizofren, biposun” mesajlarını raporladım. Daha sonra bir de çocuk sahibi olamamakla ilgili alçakca bir mesajı vardı. Allah ıslah etsin 🙏🏻
Nihal çocuk sahibi olmamakla ilgili mesajı nedir ? Canım

Aynen Strobe 👍🏻 Benimde dayım sizofreni tedavisi sebebiyle 1 sene klinikte yattı. Başlık sahibinin alaycı tavırla “sizo, sizofren, biposun” mesajlarını raporladım. Daha sonra bir de çocuk sahibi olamamakla ilgili alçakca bir mesajı vardı. Allah ıslah etsin 🙏🏻

Tam bir vakit kaybı. İnsan bunu karşısına alıp eğlenemez de, hani böyle dalgaya bağlarsın atışırsın biraz vakit öldürürsün filan cıks, bundakinin şöyle bir şey olduğunu düşünüyorum: Pişkinlikle cahilliğin harmanı bi şey, böyle şey gibi, surata tükürürsün de yapışacak yüz olur ya, bundan kayar öyle bi şey.

İyi akşamlar.. Yemek yapmak hiç ilgimi çekmedi,ama yaşım ilerleyince artık öğrenmem gerektiğini hissettim ve yakşalık 5-6 ay önceden beri minik minik denemeler yapıyorum.Üç kere pilav yaptım ve üçüde güzel olmadı.İlki yenecek gibi değildi,ikincisinin kötü olacağını anladığım an çöpe gitti,üçünsüde lapa oldu yani evet yenebilecek seviyedeydi ama tadı güzel değildi.Mercimek çorbası yapabildim sadece.Kızartmaları falan yapabiliyorum hazır köfte kızartması,patates vb. Kızartma kolay onu herkes yapabilir zaten.Makarna da tamam ama zaten bunu yemek yapmaktan bile sayamıyorum.Pilavı 3 denemede yapamayınca hevesim kaçtı heralde beceriksizim dedim içimden.Hayalimde kek,pasta,börek vb yapmak vardı ama pilavı yapamayan onları nasıl yapsın ? Gözümde o kadar çok büyütüyorum ki 🥺 Yemek yapmak gerçekten bu kadar zor mu ? Herkes bu yollardan geçti mi ? Yoksa ben mi beceriksizim ? Moralim çok bozuldu bu konuda.
Bende evlenene kadar (25) hiç yemek yapmamıştım yumurta kırmayı bile beceremezdim . Ama elimden canım isteyince kekler pastalar kurabiyeler botek poğaça ne ararsan gelirdi . İlkin de e kötü yapsam da ailem çok güzel bidaha dene diye teşvik ederdi . Evlendim 3 yıl oldu hiç bilmediğim yemekleri çok da güzel yapıyorum yavaş yavaş eliniz alışıyor ayarınız tutuyor. Arada hâlâ pilavı tam istediğim gibi yapamadığım olur acele edetsem fln . Ama deneye deneye eli de ayarı da tutuyor zamanla pes etmeyin .ben hiç bişey bilmeden girdim şuan eşim inanmıyor ama hiç pes etmedim . yanık da yedi tuzlu da tuzsuz da ilk kez beraber yapıp çok beğendigimiz de oldu hiç beğenmedigimiz de . Normal şeyler bunlar 3 kere yapmakla kendinizi beceriksiz ilan etmeyin ben :)

Tam bir vakit kaybı. İnsan bunu karşısına alıp eğlenemez de, hani böyle dalgaya bağlarsın atışırsın biraz vakit öldürürsün filan cıks, bundaki şey, pişkinlikle cahilliğin harmanı bi şey, böyle şey gibi, surata tükürürsün de yapışacak yüz olur ya, bundan kayar öyle bi şey.
Z kuşağı ergeni gırla dolu artık bunlardan .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X