- 19 Aralık 2021
- 167
- 337
- 18
- 33
Ne çok bilmediğim şey varmış yiaaaalimon suyu da katılabilir pirinçler daha beyaz ve tane tane olur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne çok bilmediğim şey varmış yiaaaalimon suyu da katılabilir pirinçler daha beyaz ve tane tane olur
Su ve su ürünleriHanki bölüm cok merak ettim
zarar veriyor mu malzemeye pekii?Banyodaki asırlık kirler olur ya. Çamaşır suyuna falan bana mısın demez. Onlar artık yoklar
Yaa ben onu kulkanfım ama pek etkisini göremedim nedense.Banyodaki asırlık kirler olur ya. Çamaşır suyuna falan bana mısın demez. Onlar artık yoklar
Neyseki mezun olmuşsunuz. Zaten tek mezun vermiş diyorlar. Açıklamadıydı kim olduğu, merak ediyorduk ki sizmissiniz meğer.Hacettepe den mezun olmam dışında sorun yok![]()
TmmSen kimsin de sanaldan teşhis getirebiliyorsun insanlara, böyle ağır hastalık adları kullanarak?
Yetkinliğin ne senin?
Şuna bak, bi de utanmadan "Hakaret değil" yazmış; hadi oradan, ne amaçla kullandığın gayet belli.
Tip 1 bipolar hastasıyım. Gel bana söyle.
O saydığın tüm hastalıkların tedavisi var- tedavi yöntemleri geliştiriliyor, tedavimi olduyorum, akıl sağlığım gayet yerinde.
Sen gibi 40 tanesini cebimden çıkarır, üzerine de helme helme dökülen pilav pişiririm.
Ancak maalesef cahilliğin böyle haplı, iğneli bir tedavisi yok, tedavin yok Mermad. Salt okumak da almıyor eşekliği işte.
Sendeki baki.
Sus boşanmışsın zaten. Okulun da tırttır kesinAaaa ev hanımlığımı yerin dibine gömmek hoşunuza mı gidiyor!!!!! Mermad kılıklı üyeler!!!! Ajdjfmfl
Aynen Strobe@Mune bu mental rahatsızlıkların hakaret yollu kullanılma cahilliğinden sıkıldım artık.
Hakaret(!) olarak seçilen hastalık adlarını okumaktan, "Şizofren misin? Şizofren, borderline mısın bipolar gibi dengesizsin" vb. imalı cümlelerle insanların aklını küçümsediklerini sanarak, aslında hasta ve hasta yakınlarını damgalamaktan öte gitmeyen bu sıfır farkındalıklı, cahil etiketleme yöntemlerinden kus geldi.
Forum içerisinde gördükçe bildirmeye çalışıyorum, bu kez aleni yazmak istedim.
Hastalık adı vererek birini aşağılamaya çalışınca siz çok zeki olmuyorsunuz, siz sadece hastaları ötekileştiriyor, damgalıyor ve bunun farkında olamayacak kadar cahil olduğunuzu ortaya koymaktan öte gidemiyorsunuz.
Hahaah Türkiyenin en iyi ünilerinden birinden mezun oldum.Tabi övüncemmmNeyseki mezun olmuşsunuz. Zaten tek mezun vermiş diyorlar. Açıklamadıydı kim olduğu, merak ediyorduk ki sizmissiniz meğer.
what?neden atarlandınız kiOff amma uzattin aç YouTube izle herşeyi yaparsın
Nuh Naci yazganda okudum ben!!!Sus boşanmışsın zaten. Okulun da tırttır kesin![]()
Onu duydum ama pilava limon kokusunu alınca hoşuma gitmedi.limon suyu da katılabilir pirinçler daha beyaz ve tane tane olur
Yav he he . Verdiğiniz örnekle zekâ seviyenin üstlüğünü gösterdiniz . Zeki kız seni .Hacettepe den mezun olmam dışında sorun yok![]()
İşte bak hep tırt hep tırtNuh Naci yazganda okudum ben!!!KudrAlobar orda ar gör olarak calısıyor hatta!!!1!1!!
fazla koymuşsunuzdur.asla kokmaz çünkü.Onu duydum ama pilava limon kokusunu alınca hoşuma gitmedi.
Bu konuyu açtığımda “yemek” ile ilgili yorumları okumak istiyorum. Konu sahibinin ayak yıkama maceralarını görmek istemiyorum. Önceki konularını merak ettiğim bir üye olursa, açıp bakıyorum.
Garip eski kocamdan bahsetmeniz beni yükseltemeyecek ne yazık ki, çünkü benim yorum yapma biçimim ve bu konu ile onun da alakası yok. Forumdaki yorumlar düşüncelerimin şekillenmesinde çok etkili olmuştu bu arada, konumda kimse bambaşka şeylerden bahsetmemişti çünkü, iyi geceler![]()
Çok başarılı bir ürün anneme denesin diye almıştım. Evin heryerinden kullanıyor neredeyse.as...... olan mı?yarın ben de alayımm
Açıkçası anneme önerdim, kullanmam ocağım çizilir dedi ama banyoya kullanıyorzarar veriyor mu malzemeye pekii?