- 27 Ekim 2019
- 538
- 969
- 53
- 40
1 e 2 yaparım sıvı yağla kavurur biraz tereyağı eklerim pirinç mutlaka baldo olacakOlcu ile yapın..1 bardak pirince 1.5 bardak su. .bazıları ölçüsüz yapar tutturur ama ben ölçüsüz yapamam..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 e 2 yaparım sıvı yağla kavurur biraz tereyağı eklerim pirinç mutlaka baldo olacakOlcu ile yapın..1 bardak pirince 1.5 bardak su. .bazıları ölçüsüz yapar tutturur ama ben ölçüsüz yapamam..
el lezzeti diye bir şey var bence ama yaptıkça alışırsınız nefis yemek tariflerindeki tarifler güzel oluyor ona göre yapınİyi akşamlar.. Yemek yapmak hiç ilgimi çekmedi,ama yaşım ilerleyince artık öğrenmem gerektiğini hissettim ve yakşalık 5-6 ay önceden beri minik minik denemeler yapıyorum.Üç kere pilav yaptım ve üçüde güzel olmadı.İlki yenecek gibi değildi,ikincisinin kötü olacağını anladığım an çöpe gitti,üçünsüde lapa oldu yani evet yenebilecek seviyedeydi ama tadı güzel değildi.Mercimek çorbası yapabildim sadece.Kızartmaları falan yapabiliyorum hazır köfte kızartması,patates vb. Kızartma kolay onu herkes yapabilir zaten.Makarna da tamam ama zaten bunu yemek yapmaktan bile sayamıyorum.Pilavı 3 denemede yapamayınca hevesim kaçtı heralde beceriksizim dedim içimden.Hayalimde kek,pasta,börek vb yapmak vardı ama pilavı yapamayan onları nasıl yapsın ? Gözümde o kadar çok büyütüyorum kiYemek yapmak gerçekten bu kadar zor mu ? Herkes bu yollardan geçti mi ? Yoksa ben mi beceriksizim ? Moralim çok bozuldu bu konuda.
Şizofreninin ne olduğunu bildiğini bile sanmıyorumYok hadi teşhis koydu, neye göre merak ediyorum.
Hakaret nedir bilmesem şu dediğinize inanıcam.Şizofren bir hakaretse,hastanedeki tüm doktorları savcılığa sevk edelimHadi hakaret sayalım,versin bakalım 10 sene hapiste yatıcam tühhh
Kudra kimin kapisina polis yollattin kiz ilk kez duyuyorum fjdjdls var mi sikayetlerin davalarin?Biraz daha yazarsan iftira, hakaret ve tehditten sen mahkemelik olacaksın gibi bir his var içimde![]()
Bu şizofreni değil. Dızzzzt yandın.
Şizofren hakarete girmiyor kudra.O bir hastalıktır.Bulsa da hakarete girer. Teşhis koyabilecek eğitime sahip değil çünkü. Kendini teşhis koyan doktorla falan kıyaslamış da yok öyle bir dünya.
Gencecigim eşimde gencecikÇok güzel bir mesleğim varÇok iyi bir ünide okudum.Çok iyi bir hastanede çalışıyorum.Yaşlı dediğin insanda 55 yaşında sanki
Yüksek ihtimalle boşandın ve eski eşinin sevgilisi var dimi yoksa bu kadar gocunmazdın
Ooooooo cesur yürek.Şizofren hakarete girmiyor kudra.O bir hastalıktır.
Ama madem hakarete girecek bir şey arıyorsun,sana gerizekalı diyeyim.Bak bu hakarettir.Dilekçeye bunu yazBundan yürü bari.
Şizo sana taktığım bir lakaptı,ama sağlıksız olduğun aşikar.Bipolar,çoklu kişilik bozukluğu veya kaygı bozukluğu vs olabilir.Şizofren denilen hastalığın en büyük belirtisi olmayan şeyleri görmektir.Ama dediğim gibi şizo sana yakışan bir lakap.Şizofreninin ne olduğunu bildiğini bile sanmıyorum![]()
Ahahha yok karıştırmış arkadaş. Benim kapıma toma yollayacağını iddia eden bir avukatsevim ablamız vardıKudra kimin kapisina polis yollattin kiz ilk kez duyuyorum fjdjdls var mi sikayetlerin davalarin?
Bana da aç.Ben kaçıncı olcam merak ettimAhahha yok karıştırmış arkadaş. Benim kapıma toma yollayacağını iddia eden bir avukatsevim ablamız vardıben kimseye yollamadım polis. Ama hakaret davası açtıklarım oldu.
sevdiğiniz sulu yemeklerden başlayınİyi akşamlar.. Yemek yapmak hiç ilgimi çekmedi,ama yaşım ilerleyince artık öğrenmem gerektiğini hissettim ve yakşalık 5-6 ay önceden beri minik minik denemeler yapıyorum.Üç kere pilav yaptım ve üçüde güzel olmadı.İlki yenecek gibi değildi,ikincisinin kötü olacağını anladığım an çöpe gitti,üçünsüde lapa oldu yani evet yenebilecek seviyedeydi ama tadı güzel değildi.Mercimek çorbası yapabildim sadece.Kızartmaları falan yapabiliyorum hazır köfte kızartması,patates vb. Kızartma kolay onu herkes yapabilir zaten.Makarna da tamam ama zaten bunu yemek yapmaktan bile sayamıyorum.Pilavı 3 denemede yapamayınca hevesim kaçtı heralde beceriksizim dedim içimden.Hayalimde kek,pasta,börek vb yapmak vardı ama pilavı yapamayan onları nasıl yapsın ? Gözümde o kadar çok büyütüyorum kiYemek yapmak gerçekten bu kadar zor mu ? Herkes bu yollardan geçti mi ? Yoksa ben mi beceriksizim ? Moralim çok bozuldu bu konuda.
Eşinin genç olmasıyla övünmene gerek yokGencecigim eşimde gencecikhele kariyer konusuna girersek sanmam çok zor olur kiyaslanmamiz sadece durumun kötü millete niye sevgilini atıp yaşlı mi diye soruyorsun çok tuhaf değil mi ya
Ay ne boşanması kız ağzını hayra aç ..
Sana da en kısa zamanda boyu boyuna yaşı yaşına eğitimine uygun seninle birlikte çocuk duygusunu yaşayacak eş nasıl etsin inşallah Allah . Gocundugumu nerden çıkardın anlamadım ama senin bakış acini sağlıklı görmedim
Bir şey sorabilir miyin sende biraz gerizekalılık var mıSevgilimden habersiz attığımı kim söyledi.Kendi aileme kendi arkadaşlarıma yanımda sence çok sırıtıyor mu diye sormuşluğum var.Erkek arkadaşımın yüzünede söylemiştim zaten.Kudro paylaşsın bakalım,gerçi şu mesajınla benden izinsiz sana attığını düşünüyorum.Başkasının fotoğrafını izinsiz atmayı hafife almış bayan şizo.Bence onun dilinin yanması gerekiyor
Sana ne ? İstediğim şeyi istediğim kişiye sorarım bu benim kararım. Seni mi gerdi menepoz bozuntusu.Git burnunu yaptır önce bana laf atacağına.Şu sarılarına bak mahalle kuaföründe yaptırmış gibi ıyyyyBir şey sorabilir miyin sende biraz gerizekalılık var mınerden uyduruyorsun fotolarını attığını ayrıca madem bu kadar dert ediyordun önûne gelene sevgilinin fotosunu atmasaydın
![]()
Kadına o kadar laf sokmaya çalışıyorsunuz ama kusura bakmayın asıl saygısız olan sizsiniz. Ayrıca coştukça coştunuz resmen. Neyse size güle güle zaten bir kaç gün en azından burada olmayacaksınız.Şizofren hakarete girmiyor kudra.O bir hastalıktır.
Ama madem hakarete girecek bir şey arıyorsun,sana gerizekalı diyeyim.Bak bu hakarettir.Dilekçeye bunu yazBundan yürü bari.
Eşimin gençliğiyle ovunecegimi mi düşündün cidden kırk yıl düşünsem gençliğiyle övünmek aklıma gelmezEşinin genç olmasıyla övünmene gerek yokÖvünülecek bir şey değil yaş konusu.Şuanki hayatımdaki insanı başlarda yanıma yakıştıramadım,yaşlı gözüküyor mu diye hep merak ettim ve aşırı rahatsız oldum.Yolda yürürken elini bile tutmazdım.Aileme,çevreme çok sormuştum ben mi öyle düşünüyorum yoksa yanıma yakışıyor mu diye.Verilen cevaplara görede içim rahatladı zaten.Hala ara ara bazen rahatsız olurum bu konudan.Kendimi tatmin etmek için sorduğum bir soruydu.Aşk denilen şey yaş tanımıyor.Birden bire olunan bişey.Benim içinde büyük bir sorundu 17 yaş ama sevdikten sonra pek önemi kalmıyor.Kariyer konusuna gelince ben kendime göre çok iyi bir kariyerim var dedim
senden daha iyi kariyerim var demedim ki.Yani benden daha iyi bir ünide okumuş ol hatta hakim ol.Banane yani.Ben kendimce mesleğimi seviyorum kendimce çok iyi buluyorum hayır senle kıyaslama mı yaptım ?
Ay yazık acıdım. Midem bulandı nasıl bir kadınsın sen, hemcinsine nasıl bu cümleleri kurabiliyorsun?Sana ne ? İstediğim şeyi istediğim kişiye sorarım bu benim kararım. Seni mi gerdi menepoz bozuntusu.Git burnunu yaptır önce bana laf atacağına.Şu sarılarına bak mahalle kuaföründe yaptırmış gibi ıyyyy