- 20 Ocak 2010
- 47.082
- 174.256
- 1.123
- 44
Kudraya göre normal sana gore yaşlı fark orda mesela bana görede çıtır kocanYoo kudrayla yaşıt.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kudraya göre normal sana gore yaşlı fark orda mesela bana görede çıtır kocanYoo kudrayla yaşıt.
Soylemediklerim de var.Pilav tarifi vereceğdim, birebir benim verecegimi vermişin kizzz
Bu saçma muhabbetin nesini irdeleyip düşüneceğim allasen. Çocuğumu uyutuyorum oyalanıyorum şu boş vaktimde. Haftaya kim öle kim kala.Yok, gerçekten farkı anlamıyorsunuz. Asıl siz haftaya kadar iyi bir düşünün.
Hem de ne çıtır offf gidip öpesim geldi kocamı. Gerçekten libido womansın.Kudraya göre normal sana gore yaşlı fark orda mesela bana görede çıtır kocan![]()
Zamanla olacak şeyler yapa yapa deneye deneye.kac yıllık evliyim bugün çocuğuma ödev yaptırırken güzelim dolayı yaktım iyimi.İyi akşamlar.. Yemek yapmak hiç ilgimi çekmedi,ama yaşım ilerleyince artık öğrenmem gerektiğini hissettim ve yakşalık 5-6 ay önceden beri minik minik denemeler yapıyorum.Üç kere pilav yaptım ve üçüde güzel olmadı.İlki yenecek gibi değildi,ikincisinin kötü olacağını anladığım an çöpe gitti,üçünsüde lapa oldu yani evet yenebilecek seviyedeydi ama tadı güzel değildi.Mercimek çorbası yapabildim sadece.Kızartmaları falan yapabiliyorum hazır köfte kızartması,patates vb. Kızartma kolay onu herkes yapabilir zaten.Makarna da tamam ama zaten bunu yemek yapmaktan bile sayamıyorum.Pilavı 3 denemede yapamayınca hevesim kaçtı heralde beceriksizim dedim içimden.Hayalimde kek,pasta,börek vb yapmak vardı ama pilavı yapamayan onları nasıl yapsın ? Gözümde o kadar çok büyütüyorum kiYemek yapmak gerçekten bu kadar zor mu ? Herkes bu yollardan geçti mi ? Yoksa ben mi beceriksizim ? Moralim çok bozuldu bu konuda.
Hadi ordaaanBabanın vefat etmesi senin için bir yaradır.Onu kastettim.
Bana ödev verirken haftayı bekliyordunuz. Şimdi birden busy woman oldunuz, hayırlısı.Bu saçma muhabbetin nesini irdeleyip düşüneceğim allasen. Çocuğumu uyutuyorum oyalanıyorum şu boş vaktimde. Haftaya kim öle kim kala.
Üzülme kız benimde kocam çıtır yaşli sevmiyorumHem de ne çıtır offf gidip öpesim geldi kocamı. Gerçekten libido womansın.
Söyle söyleyeyim. Aranızdaki konuşmayı bilmem ama derdinizi ilk açtığınızda eminim böyle uyarmıştır sizi. Bazen insanlar düz söylenenden almaları gerekeni almayınca iğnelemek gerekir. Tokat etkisi vardır hani. Söylersin kendine gelmez, sarsarsın mesela. Öyle düşünün. 21 ya da 23, gencecik kadınsınız. Ne işiniz var elin yaşlı çocuklu adamıyla. Üstelik yanınıza yakistiramiyorsunuz bile. Sebebini de bildiğinizi söylüyorsunuz ama sorunu çözmek yerine hayatınız çok da değerli değilmiş gibi devam ediyorsunuz bu adama harcamaya.Yemin ederim bu şekilde söyleseler saldırgan olmam.Büyüktür bir bildikleri var derdim.Kudro yu zeki bulup büyüktür bir bildiği vardır diyerek ona içimi döktüm.Dökmez olaydım,kadın her sorumda ona söylediklerimi yüzüme vurdu resmen.İnsanların görmesini istesem konudan mesajlaşırdık onla ama gittim özelden yazdım büyük kadın görmüş geçirmiş nasihat alayım diye.Onların bana geliş tarzı çok farklıydı,ben bu yüzden saldırdım.
Aa sen ciddiye mi aldın beni? Napayım kız senin cevabını ben.Bana ödev verirken haftayı bekliyordunuz. Şimdi birden busy woman oldunuz, hayırlısı.
Aa sen ciddiye mi aldın beni? Napayım kız senin cevabını ben.
Kendinizi teşhis koyan doktorlarla bir tuttuğunuza göre psikiyatrsınız sanırım?Hakaret nedir bilmesem şu dediğinize inanıcam.Şizofren bir hakaretse,hastanedeki tüm doktorları savcılığa sevk edelimHadi hakaret sayalım,versin bakalım 10 sene hapiste yatıcam tühhh
Çok iyimsersinBazılarınız hasta
Hadi ordaaan![]()
Daha fazla ikinizle vaktimi harcamıcam.İkinizde malesef özel hayatlarında mutsuz kadınlarsınız.Katip sen de kudronun avukatı olmuşsun resmen.Evlatlarınıza acıyorum,sizin gibi anneleri var.YazıkBana ödev verirken haftayı bekliyordunuz. Şimdi birden busy woman oldunuz, hayırlısı.
Mutfağa 25imden sonra girdim öncesinde yumurta kırmışlığım yoktu. Birkaç deneme benim de kötü olmuştu. Şimdi 40 senelik ev hanımıyım diyenlerden iyi yapıyorum asla da mütevazi olmam. Yalnız şöyle bir sıkıntı var asla “yemek yapmak zorunda” olmayı sevmiyorum. Zorundaysam yapmam geçiştiririm. İsteyerek yapmam lazım.İyi akşamlar.. Yemek yapmak hiç ilgimi çekmedi,ama yaşım ilerleyince artık öğrenmem gerektiğini hissettim ve yakşalık 5-6 ay önceden beri minik minik denemeler yapıyorum.Üç kere pilav yaptım ve üçüde güzel olmadı.İlki yenecek gibi değildi,ikincisinin kötü olacağını anladığım an çöpe gitti,üçünsüde lapa oldu yani evet yenebilecek seviyedeydi ama tadı güzel değildi.Mercimek çorbası yapabildim sadece.Kızartmaları falan yapabiliyorum hazır köfte kızartması,patates vb. Kızartma kolay onu herkes yapabilir zaten.Makarna da tamam ama zaten bunu yemek yapmaktan bile sayamıyorum.Pilavı 3 denemede yapamayınca hevesim kaçtı heralde beceriksizim dedim içimden.Hayalimde kek,pasta,börek vb yapmak vardı ama pilavı yapamayan onları nasıl yapsın ? Gözümde o kadar çok büyütüyorum kiYemek yapmak gerçekten bu kadar zor mu ? Herkes bu yollardan geçti mi ? Yoksa ben mi beceriksizim ? Moralim çok bozuldu bu konuda.
Yemekten nerelere geldik☺.Konuya girmez olaydım, çıkamıyorum agalinçler, hakaretler, ağız dalaşları gırla..
Çekirdeğimi aldım izliyorum![]()
Ya kızım git sen kendine acı.O
Daha fazla ikinizle vaktimi harcamıcam.İkinizde malesef özel hayatlarında mutsuz kadınlarsınız.Katip sen de kudronun avukatı olmuşsun resmen.Evlatlarınıza acıyorum,sizin gibi anneleri var.Yazık
Afiyet olsun. Ne diyim o da mature seviyorsa sıkıntı yok. Bol keyifler.Üzülme kız benimde kocam çıtır yaşli sevmiyorumalip büyüttüm
![]()