Yemek yapamamak veya beceriksiz olmak..Bu yollardan geçen oldu mu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Soğuk suya koy dilimledikten sonra. Buzlu su daha iyi olur. Ya da akşamdan soy dilimle suya koy dolaba. Sabah kızart. Tabi suyunu süzdükten sonra kağıt havluyla kurula biraz.
Cinsiyle alakalı beybisi patatesin cinsi iyi değilse istersen amuda kaldır yine çıtır olmaz 😌

Soğuk suya koy dilimledikten sonra. Buzlu su daha iyi olur. Ya da akşamdan soy dilimle suya koy dolaba. Sabah kızart. Tabi suyunu süzdükten sonra kağıt havluyla kurula biraz.
Kız patates pratik yemek değil mi? Bu kadar seremoni yapacaksam namusumla ve şerefimle makarna haşlarım!11!!1!!!

Ben kek sevmediğim için fazla yapmıyorum.Yumurtaya dokunamıyorum,dokunsam da defalarca elimi yıkıyorum falan,böyle saçma takıntılarım var.Eşim geçen anneme şikayet ediyor du😐.
Ay nasıl şikayet etmesin her şeye giriyor yumurta. Bende şikayetçiyim ben beyde yumurta yemez ama keke bayılır kokusunu almasın diye neler deniyorum.

Türkiye’de en sıkı kurallara sahip forumlardan birisi burası. Bence yemek konusuna gelip de aniden eski konuyla ilgili laf sokup mikserlik yapmak da yasaklanmalı ve ban sebebi olmalı. Herkes gidip alakalı konuya ya da profile yazabilir pekala, “dobrayım behn!” demeye çalışmak için patavatsızca alakasız konulardan zırt diye fırlamanın ne anlamı var ki?

Benim de çok merak ettiğim bir şey var.
Sizi ne zaman görsem; bugün, dün, 1 ay önce, 3 ay önce vs, ne zaman ama ne zaman görsem konularda konuya yorum yapmak yerine konuya yorum yazan üyelere sallıyor oluyorsunuz. Normalde "aman bana ne" deyip geçerim ama aynı şeyi o kadar çok yaptınız ki sormadan edemeyeceğim artık.
Belki yanılıyorumdur ama garip kocanızdan buradaki yorumlar sayesinde boşandığınızı düşünüyorum. Konular, konular, üyelere sorular vs vs...
Madem bu kadar beğenmiyorsunuz burayı, neden 23654 konu açtınız ki?
Burayı en çok eleştirenlerin milyon tane konu açan üyeler olması ilginç yani.

Ben bu konuda geyik yaptım mı? Yaptım.
İlk mesajımda konuya konu bağlamında yorum da yaptım.
Banlanmam gerekirse banlanırım da. Ama sizin benden ya da geyik yapan başka birinden 1 cümle daha fazla katkınız yok yani konuya. 2 mesaj yazmışsınız, ikisi de üyeler üzerine eleştiri. Asıl bunun ne anlamı var?

Günün yarısını ne yemek pişirsem diye düşünerek geçirince ne olacaktı 😆😆
haftalık liste yap as buzdolabının üstüne.malzemeleri de boş gününde doğra at buzluğa.böylece 1 haftanı harcamazsın yemek yapacağım diye.mesela benim pırasalarım temizlenmiş doğranmış dolapta havucum da öyle.yarın çabucak yemeğe dönüştürürümm.

Konu sahibinin kendini savunmak adına bir rahatsızlık ismini hakaret amaçlı kullanması yanlış.

Konu sahibinin yemek tarifi konusu içerisinde KudrA nın gelip kişinin özel hayatıyla ilgili dalga geçerek yorum yapması daha da yanlış. Ki bu kişi KudRa ile özelde de sohbet etmiş. Bunu genelde ifşa etmesi hiç hoş bir davranış değil.

KudRanin akılcı yorumlarına da denk geldiğim oldu, konu sahibini pek bilmem. Fakat bu konuda konu sahibini tahrik eden KudrA ve yanlış bilmiyorsam eğitimci kendisi.
Çünkü elin beş para etmez herifinin elinde kendini heder ediyor. Evet biraz fazla sarkastik oldu ilk mesajım, çoğu insanın anlam verememiş olması da normal ama gerekiyordu bence. Ha bir işe yaradı mı, yine yaramadı muhtemelen.

Bana söylediği ve genele yazmadığı hiç bir şeyi buraya yazmadım. Baba meselesini bile kendi söyledikten sonra yazmıştın bana zaten diye yazdım. Yani ifşa falan etmedim, sakin...

Yemek yapmak resim yapmak gibi doğuştan gelen bir beceri bence . Bazı insanlar öyle güzel yemek yapıyor ki görünce wooowww diyorsunuz ama tatsız tuzsuz bişey yiyorsunuz ( bugünki iş yemeği gibi 😖) buna nazaran bazı kişiler ise yarım saatte harikalar yaratabiliyor. Örnegin ben en son 15-16 yıl önce yaptığım yaprak dolmasını dün tekrar denemek istedim , koca tencerede tek sarma dahi kalmadı 😂😂 olmuyorsa olmuyordur fazla sıkmayın kendinizi ☺️

Yemek yapmak resim yapmak gibi doğuştan gelen bir beceri bence . Bazı insanlar öyle güzel yemek yapıyor ki görünce wooowww diyorsunuz ama tatsız tuzsuz bişey yiyorsunuz ( bugünki iş yemeği gibi 😖) buna nazaran bazı kişiler ise yarım saatte harikalar yaratabiliyor. Örnegin ben en son 15-16 yıl önce yaptığım yaprak dolmasını dün tekrar denemek istedim , koca tencerede tek sarma dahi kalmadı 😂😂 olmuyorsa olmuyordur fazla sıkmayın kendinizi ☺️
Yorumları okumadan geldin dimi 😁

Benim de çok merak ettiğim bir şey var.
Sizi ne zaman görsem; bugün, dün, 1 ay önce, 3 ay önce vs, ne zaman ama ne zaman görsem konularda konuya yorum yapmak yerine konuya yorum yazan üyelere sallıyor oluyorsunuz. Normalde "aman bana ne" deyip geçerim ama aynı şeyi o kadar çok yaptınız ki sormadan edemeyeceğim artık.
Belki yanılıyorumdur ama garip kocanızdan buradaki yorumlar sayesinde boşandığınızı düşünüyorum. Konular, konular, üyelere sorular vs vs...
Madem bu kadar beğenmiyorsunuz burayı, neden 23654 konu açtınız ki?
Burayı en çok eleştirenlerin milyon tane konu açan üyeler olması ilginç yani.

Ben bu konuda geyik yaptım mı? Yaptım.
İlk mesajımda konuya konu bağlamında yorum da yaptım.
Banlanmam gerekirse banlanırım da. Ama sizin benden ya da geyik yapan başka birinden 1 cümle daha fazla katkınız yok yani konuya. 2 mesaj yazmışsınız, ikisi de üyeler üzerine eleştiri. Asıl bunun ne anlamı var?
Bu konuyu açtığımda “yemek” ile ilgili yorumları okumak istiyorum. Konu sahibinin ayak yıkama maceralarını görmek istemiyorum. Önceki konularını merak ettiğim bir üye olursa, açıp bakıyorum.
Garip eski kocamdan bahsetmeniz beni yükseltemeyecek ne yazık ki, çünkü benim yorum yapma biçimim ve bu konu ile onun da alakası yok. Forumdaki yorumlar düşüncelerimin şekillenmesinde çok etkili olmuştu bu arada, konumda kimse bambaşka şeylerden bahsetmemişti çünkü, iyi geceler 🐣

haftalık liste yap as buzdolabının üstüne.malzemeleri de boş gününde doğra at buzluğa.böylece 1 haftanı harcamazsın yemek yapacağım diye.mesela benim pırasalarım temizlenmiş doğranmış dolapta havucum da öyle.yarın çabucak yemeğe dönüştürürümm.
Aaa kadina bak neler yapiyo, kiz pratik tarif insani, beni de yesillendir arada varsa böyle pratiklikler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X