Yo tehdit ettiğim falan yok.Ha olaki ettim varsaysın,tehdit ettiğim için hukuksal yollara başvurabilir.Kendisi fotoğrafımı birine izinsiz attıysa elbet bedelini ödemesi gerekir.Şizo bir hakaret değil ayrıca.Şizofrenin kısaltılmış halidir.Yani psikolojik olarak ya şizofren ya da çoklu kişilik bozukluğu falan var kadında belki bipolar.Napabilirim,tedavi olsun ben de şizo demeyim.Lütfen benim çarkda kırılsın,çok korktum akeşdşdlle

Hukuk bilmesek,hatta abim savcı olmasa şu yazılarınızı okuyup başıma bela gelmesin diye gerçekten kudrodan korkup özür dilerdim.Vereyim adımı hatta açık adresimi vereyim de tehditten şikayet etsin beni,yemin ederim bu iyiliği yaparım ona.Ayrıca şuanki konu YEMEK dimi.Kendisi gelip saçma sapan yorumda bulunuyor.Yemek yapmak istemekle sevgilim ne alaka ? Yaşı benden büyük diye bu zamana kadar bişey demedim de.Bugün büyük saçmaladı.Gerçi 7 24 sitede bulunduğundan dolayı kendine buradan konuşacak birileri edinmiş lekdkdkekdk napsın bu siteden başka bir hayatı yok ki,bari sitede yönetici falan yapın,hiç olmazsa girdiğine değer