Hahaah Türkiyenin en iyi ünilerinden birinden mezun oldum.Tabi övüncemmm
Hangi bölüm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahaah Türkiyenin en iyi ünilerinden birinden mezun oldum.Tabi övüncemmm
Aşkım, seni buldu oturtacak evde. Anladın? Sen de çocuk sev yalandan, kek çırp falan. Tam istediği kıvama gel. Tamam mı canım? Tamam mı şekerim?Aynen bende zaten angeline jolie falanım anejjwjsjsjsj ben gibi asla bulamaz aynen aynen
İstediği üniyi ve bölümü okuyamamış bir kezban daha.
Ego ve zekâ,ünvan gibi şeyler ters orantılı olmalıdır.İstediği üniyi ve bölümü okuyamamış bir kezban daha.
Israrla belirtmiyor. Hepimiz bu akademik mucize hangi bölümmüş meraktan çatlıyoruzHangi bölüm![]()
Ya açıklanan verilere göre o yaş aralığı iki kişiydi. Biz de daha fazla görünce şaşırıyoruz ne yapalım. Suç bizim mi?Ergen değil genç diyoruz.Ergenlik 13-18 de kaldı yalnız.Gırla dolu diyorsun da sence de normal değil mi milyonlarca 22-23 yaşındaki birilerinin olması.Hani insanlar ürüyor falan ya.
Dip no verAynen bende zaten angeline jolie falanım anejjwjsjsjsj ben gibi asla bulamaz aynen aynen
benim ne master ım ne de doktoram var .konudan sessizce ayrılıyorummmDip no ver
Ayy canım ciddi sen 23 müsün ? Gerçekten Hacettepe li mermad misin nesin sen ? Neyin ispatındasın ? Hayırlı işler sana ,bu güzel kafayla çok yol alırsın.Ergen değil genç diyoruz.Ergenlik 13-18 de kaldı yalnız.Gırla dolu diyorsun da sence de normal değil mi milyonlarca 22-23 yaşındaki birilerinin olması.Hani insanlar ürüyor falan ya.
Allah ın bipoları.Sen önce git hastalığında uğraş bana burada laf yetiştireceğineHa böyle tahmin etmeceleri de mi varmış bunun? Konunun neden 40 sayfa olduğu daha anlaşılır oldu şimdi.
Kezban anandır Mermad. Anandır, babandır. Ortadaki çocukları belli.
Üzmesene kızı. Sen su ve su ürünleri okusan söylemek ister miydin? Utandırma litfen!1!1!1!Hangi bölüm![]()
Her şeyden önce çok teşekkür ederim. Siz de aşina olduğum ve ilk mesajınızda ima ettiğinizin (ya da düşündüğünüzün?) aksine gayet yorumlarını beğendiğim bir üyesiniz.Yemek ile ilgili yorum okumak istiyorsanız forumun yemek bölümü mevcut. Bu konunun yeri burası değil zaten.
Garip eski kocanızdan bahsetme sebebim sizi yükseltmek değildi. Aşina olduğum bir üyesiniz ve boşandığınızı öğrendiğimde belki inanmayacaksınız ama gerçekten sevindim de. Bir kadının göz göre göre mutsuz olmasını istemem çünkü.
Ama neredeyse her konuda yorum yapanları eleştirmekten başka yaptığınız bir iş yok.
Siz de bambaşka şeylerden bahsetmez, mesela kimin, hangi yorumu, neden yaptığıyla ilgili değil konuyla ilgili yorum yaparsanız, en azından sizin konu sahiplerine faydanız olur değil mi? Tabii ki siz bilirsiniz ama en azından eleştirilerinizin bir mantığı olmuş olur böylece.
İyi geceler.
İncir uyutmasi diye muazzam bir şey var. Bilir misin çok severimYa ne güzel platform kırmayın birbirinizi daaa :))
Hadi hadi size basit ama bir o kadar da diyabet hastaları dahil rejim yapan yapmayan kişilerin seveceği bir tatlı tarifi vereyim :))
3 tane yaş hurma
3 tane Medine hurması (ılık suda bekletin)
1 tatlı kaşığı kakao
1 tane muz
Bi çimdik tuz
Yaş hurmanın içini ve diğer malzemeleri bızt bızzzt
En son Medine hurmasını atın tekrar bızzzt bızzzt
Doğal bir puding oluyor tavsiye ederim ve şekersiz![]()
Ayyy aynı ben. Yalan yok ben çok ev temizlemem, bir hanım geliyor. 2 Haftada bir kendim yapıyorum. Çok severim ama işte deterjan kokusunu. Ama her seferinde dilber halaya inat tuz ruhuyla banyo ovan makbuleye dönüşüyorum.
Ürünün bence kesinlikle ağır bir kokusu yok ama mutfakta kullandıysam çok iyi duruluyorum ne olur ne olmaz diye.
Israrla belirtmiyor. Hepimiz bu akademik mucize hangi bölümmüş meraktan çatlıyoruz![]()
Dostum sen hacettepenin kömürlüğünde çalışan babanla kapıdan içeri gir çık falan mı yaptın bu nasıl cehaletAllah ın bipoları.Sen önce git hastalığında uğraş bana burada laf yetiştireceğinegerçi bipolar olan birisi hayatta ne kadar başarılı olabilir kiiiiiiiii.En zor psikolojik rahatsızlıklardan birine yakalanmışsın ve gelip burda bana mı sataşıyorsun ? Üzüldüm adına.Gerçi şimdi sana bir çok şey yazardım da üzülüp duyguyu en uç noktada yaşayacağını bildiğimden sana bunu yapamıcam.İyi geceler bipo
Yok artık. Sizin şu yaptığınız nasıl bir yorumdur. Evet konunuzda konu çok dağıldı ve alakasız konulara girildi ama bu düşünce yapısı inanılmaz düzeyde korkunç. Bipolar olan birisi de çok başarılı olabilir, şizofren olan birisi de. Ama siz bu kafa yapısıyla asla olamazsınız. Burada olduğu gibi taşlanırsınız. Kendinizi düzeltmenizi öneririm.Allah ın bipoları.Sen önce git hastalığında uğraş bana burada laf yetiştireceğinegerçi bipolar olan birisi hayatta ne kadar başarılı olabilir kiiiiiiiii.En zor psikolojik rahatsızlıklardan birine yakalanmışsın ve gelip burda bana mı sataşıyorsun ? Üzüldüm adına.Gerçi şimdi sana bir çok şey yazardım da üzülüp duyguyu en uç noktada yaşayacağını bildiğimden sana bunu yapamıcam.İyi geceler bipo
Senden başka senin yaşlarda olup da kendisine bakacak bir kadın bulması imkansıza yakın da ondan.Dünyada tek ben mi kaldım ? Neden son umuduyum![]()