- 1 Mayıs 2013
- 7.132
- 4.597
- 398
- Konu Sahibi sassyassyy
-
bagdat caddesine git orda bulursun"Sonradan görme gavurdan dönme" bu atasözünü çok kullanırım...
Şarap soslu midye de nedir limoncu?? Midye şarap sosla mı yeniyormuş? İlk kez duydum vallahi...
O yüzden 15 yıl sürmüş iştekurufasulye pilav candir
Konu açda saldırmasınlar mümkün değil dün beni kötü anne ilan ettiler hiç tanımadığım insanlar sırf bilgi almak niyetiyle açtığım konuda düşün yani.
Tamam öyle deyin o zaman, kalkıp kuru fasulye yiyenleri de ıy mıy diye küçük görmeyinbilmem benim tarzım degil oyle sulu yemeker hatta kendimi esim yemese dahil her hafta balık ve kuzu yemeye calısrım saglıgım icin ozel yaparım geceden marineler mühürler fırında pisiririm esim der sen kendince cokkk bakıyosun kesin 120 yasında kadar yasarsın diye severim kendime iyi yemekler yedirmeyi
bide su var ben bekarkende oyle seyler yemezdim cok zenginlikle alakası yok goy goycular yazmaya basladı ama damak tadı
Hayırdır limoncu tadın yok yine, sohus ne ya ?soganlı sohus mu allah askına o yanında sogan yerken sen nasıl rahat durucan böyle bi manzara bence igrenc wintic ında seyini cıkardılar yani
Ben çok cahilim. Hiç kahve çeşidi bilmiyorum. Nescafeden başka. Kendime abiye kuzu gibi espiresco makinesi alasım var.Canım bol salçalı tost çekti valla kalkıp yapayım sonra da Fransa’da Şatobiryan yemek için özel uçağıma atlar giderim
hayır kucuk görmekle alakası yok herkez bayhancı olmustuta deniz seki laf söylediginde bunlarda böyle muhalefet neden insan sulu yemek yemek zorundamı bence degil hele hele sofrada sogan bilmemn sögüs nedir yani 50 sene oncesi köyde yasanmıs seyler haa yiyen yer banane ama burda yazılmısca bende kendime göre cevap veririmTamam öyle diyin kalkıp kuru fasulye yiyenleri de ıy mıy diye küçük görmeyin
Ooo bu iyiymiş ya:)
Ama bizim veletler eteğimizden çekiştirirken pek havaya giremeyebiliriz
Hayatınızı yaşayın anacım çocuk olmadan, sonra sadece anne yemekleri besleyici büyütücü (kız çocukları için sihirli) saç uzatıcı tarifler deneniyor
AhahahahahahBen çok cahilim. Hiç kahve çeşidi bilmiyorum. Nescafeden başka. Kendime abiye kuzu gibi espiresco makinesi alasım var.
dalgacılar burdaBen çok cahilim. Hiç kahve çeşidi bilmiyorum. Nescafeden başka. Kendime abiye kuzu gibi espiresco makinesi alasım var.
Boşver bilerek yapıyorlarsadece bu akşam denediğim ve "olmayan" bir şeyi yazmıştım. halbuki dün de menemen yemiştik
dalgacı saklabaının 2 ciside buHaklısın limoncuğum, Bende kuru fasülye yapıyorum ama o kuru tanelerin yerine çeyrek altın kullanıyorum. Daha afilli duruyor
hayır kucuk görmekle alakası yok herkez bayhancı olmustuta deniz seki laf söylediginde bunlarda böyle muhalefet neden insan sulu yemek yemek zorundamı bence degil hele hele sofrada sogan bilmemn sögüs nedir yani 50 sene oncesi köyde yasanmıs seyler haa yiyen yer banane ama burda yazılmısca bende kendime göre cevap veririm
once yazmasını ögren hanım abla..... laf söyleyip gitme cesare öyle yazıp gitmekte olmazAhahahahahahay ben konudan çıkıyorum Allahım sen affet espiresco Candır
Nasıll ağzından mı püskürttüBizim bir arkadaş bir kere bizi grupça evine davet etmişti size şarap soslu bilmem ne yapıcam diye, gittik. Şarabı içti ağzıyla attı yemeğin içine ben böyle bir şey görmedim, güya komiklik yapacak.Sonuç: Aç kaldık ve gidip dışarıda pizza yedik. Hala şarap soslu yemekleri görünce o arkadaş aklıma gelir istemeden içim bulanır, ayy.
S sassyassyy ben dalga geçmiyorum. Sizi kırdıysam affola..
Nasıll ağzından mı püskürttü
Üstüne aynı gün başka yemek yiyebildiysez iyi valla
İsterseniz hergün yeyin canınız sağolsun. Sizi kırmayayım da...yok sanırım yanlış anlaşılma oldu da,her gün bunu yemiyorum yahu soğan sarımsağa deliyim mesela. saçma triplerim yok bu sadece başarısız olan bir yemekti yani. sıkıntı yok iyi geceler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?