Merhaba hanımlar günlerdir içime dert olan bir konuda size danışmak istiyorum.
Sevgilim erkek arkadaşlarıyla bekar evinde yaşıyor. Tek kendisi oruç tutacak, arkadaşları tutmuyor. Hal böyle olunca da sahurdur aksam yemeğidir falan tek kalacak ve hic yemek yapmayı bilmiyor öğrenmeye de meyli yok zaten.
Size 2 sorum var:
1) kargo firmaları börek gönderimi yapıyor mu? Yapiyorsa nasıl?
2) evinin yakınlarındaki lokantalarla atiyorum 10 günlük yemek parasını ödesem o da 10 gun boyunca gidip yese iftar zamanları, böyle bir anlaşma yapabilir miyim? Restaurantlar zinciri değil etraftaki yerler.
Yani aslında yemek ısmarlamak istiyorum, hem yemeğini yerken beni de hatırlayarak yer içi ısınır ailesinden uzaktayken diye düşündüm. Olabilir mi bu tarz bir sey?
Doğum günü de ramazana denk geliyor hem onun hediyesi gibi de olur :)
Biz birbirimizden 2 saatlik mesafedeyiz, ve ben de 10 gün sonra yogun bir sınav temposuna giricem. O yüzden hem bu kargo olayını hem de yemek olayını öğrensem şimdiden cok güzel olur :)
Tabi farklı fikirlere de açığım
Teşekkürler simdiden kadınlar
EDIT: ay kızlar bi alemsiniz. Neden aç kalacak diye korkayım ki. Sadece benim hosuma giderdi bak bak neler düşünürmüş nasıl da bilirmis neler sevdiğimi der diye seyaptım. Yoksa kac yıldır ailesinden ayrı adam, her yıl oldugu gibi yine gider yerdi yemegini dışarıda :)