• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yemek yapamayan sevgili - ramazan sorunsalı

Ay çok itici bi düşünce. Annesi değil sevgilisi ol adamın. Yoksa saçımı süpürge ettim yaranamadım diye ağlarsın bi kaç yıl sonra.

Koskoca adam yapmayın Allah aşkına simartmayin böyle erkekleri. İki gün sonra tepenize çıkar..uzulursunuz. siz annesi degilsiniz sevgilisiniz..başka türlü anlayışlı olun sevginizi böyle gostermeyin

Yazıııık o ağzınıda silemez çok üzücü bir an önce yemek yapıp göndermelisin :kk77:ama uyar sıcak tutsunlar gönderdiklerini üzerine not yaz
Ya bi erkek değilmi alla sen sonrada konu açarsınız yok yardım etmiyor diye g... Kalkarsa olacağı bu:bicak:

Neden bu kadar çok yuklenilmis anlayamadım, kız sevgilisine hoşluk yapıp düşündüğünü belli etmek için birşeyler yapmak istiyor, ne var bunda. Belki sevgilisi de başka konularda dusuncesini belli ediyordur, o da karşılığını vermek istiyordur. Detayları bilmeden bu kadar eleştirmek doğru gelmedi bana.
Sorunun cevabına gelince, kargoyla isitip yiyebileceği yemeklerden gönderebilirsiniz, Mesafe çok değil nitekim, orn.,buzluk börek yaparsaniz , gerektikçe buzluktan çıkartıp pişirip yiyebilir, pratikte olur

Yasiniz kac bilmiyorum ama konu komik geldi bana :))
Litfen bu kadr ustune duameyin. Birakin basinin caresine baksin.. emin olun ne kadar az fedakarlik yaparsaniz o kadar az beklentiniz olut ve o denli mutlu olursunuz.
Hem ben simdiye kadar kendisini bu kadar dusunen bir kadina asik olani gormedim. Erkekler in bi tarafi cabuk kalkar unutma sakin...

Neden bu kadar çok yuklenilmis anlayamadım, kız sevgilisine hoşluk yapıp düşündüğünü belli etmek için birşeyler yapmak istiyor, ne var bunda. Belki sevgilisi de başka konularda dusuncesini belli ediyordur, o da karşılığını vermek istiyordur. Detayları bilmeden bu kadar eleştirmek doğru gelmedi bana.
Sorunun cevabına gelince, kargoyla isitip yiyebileceği yemeklerden gönderebilirsiniz, Mesafe çok değil nitekim, orn.,buzluk börek yaparsaniz , gerektikçe buzluktan çıkartıp pişirip yiyebilir, pratikte olur

Teşekkür ederim çok yönlü düşünceniz icin :)

Ben de börekte karar kıldım. Poğaça olabilir ya da.. digerleri için cok vakit kaybederim sanırım ..

Yasiniz kac bilmiyorum ama konu komik geldi bana :))
Litfen bu kadr ustune duameyin. Birakin basinin caresine baksin.. emin olun ne kadar az fedakarlik yaparsaniz o kadar az beklentiniz olut ve o denli mutlu olursunuz.
Hem ben simdiye kadar kendisini bu kadar dusunen bir kadina asik olani gormedim. Erkekler in bi tarafi cabuk kalkar unutma sakin...

Yani aslında o daha da ilgilenmemi istiyor, fiilen degil ama sözde en azından. Sorayım merak edeyim falan.. mesela yemek yediğinde ne yedigini sormadıysam bozuluyor :D ilgilenmemi çok istiyor. Ve cidden mutlu oluyor bununla. Normalde bunalır ya erkekler, bizde böyle bir durum yok tuhaf bir sekilde. :D

Arkadaşlarının sevgililerine göre daha katı sınırlarımın oldugunu söylemisti bikeresinde. O kızlar daha bi pasifti.. yani aslında evet bıcır bıcırımdır, ararım sorarım ilgilenirim, ama o da öyle işte.

Bu yüzden endise etmemistim hiç negatif bir etkisi olur mu diye..

Konuyu okurken, bu kadar olumsuz yorumlar yazılmış olabileceğini asla düşünmemiştim.
Bence cok dusuncelisiniz. Hic bir zararını göremedim. Yazın kargoda börek vs bozulur gibi geldi bana. Ama bolca sarip bi gittiginizde buzluga koyabilirsiniz, çıkarıp firina atar yer. Mahalle lokantalarında da dediğiniz şey mümkün.
Yine de aynı bütçeyle bir microdalga fırın alabilirsiniz. Onda yapilmayacak yemek yok. Izgara kofteden, baliktan, kumpirden, patates tavuga kadar herşey. Bence kendi işini kendi yapmayı öğrenmeye baslasin azar azar

Merhaba hanımlar günlerdir içime dert olan bir konuda size danışmak istiyorum.

Sevgilim erkek arkadaşlarıyla bekar evinde yaşıyor. Tek kendisi oruç tutacak, arkadaşları tutmuyor. Hal böyle olunca da sahurdur aksam yemeğidir falan tek kalacak ve hic yemek yapmayı bilmiyor öğrenmeye de meyli yok zaten. :63:

Size 2 sorum var:
1) kargo firmaları börek gönderimi yapıyor mu? Yapiyorsa nasıl?

2) evinin yakınlarındaki lokantalarla atiyorum 10 günlük yemek parasını ödesem o da 10 gun boyunca gidip yese iftar zamanları, böyle bir anlaşma yapabilir miyim? Restaurantlar zinciri değil etraftaki yerler.

Yani aslında yemek ısmarlamak istiyorum, hem yemeğini yerken beni de hatırlayarak yer içi ısınır ailesinden uzaktayken diye düşündüm. Olabilir mi bu tarz bir sey?

Doğum günü de ramazana denk geliyor hem onun hediyesi gibi de olur :)

Biz birbirimizden 2 saatlik mesafedeyiz, ve ben de 10 gün sonra yogun bir sınav temposuna giricem. O yüzden hem bu kargo olayını hem de yemek olayını öğrensem şimdiden cok güzel olur :)

Tabi farklı fikirlere de açığım :KK49:

Teşekkürler simdiden kadınlar :KK200:

EDIT: ay kızlar bi alemsiniz. Neden aç kalacak diye korkayım ki. Sadece benim hosuma giderdi bak bak neler düşünürmüş nasıl da bilirmis neler sevdiğimi der diye seyaptım. Yoksa kac yıldır ailesinden ayrı adam, her yıl oldugu gibi yine gider yerdi yemegini dışarıda :)
iyi niyetiniz çok hoş ama ayy benim sevgılım benı dusunmuste yemek yollamıs demez sadece yer ohhh bugunde karnım doydu der sadece ;) bırakın kendı dusunsun ne yıyecegını sımdıden bu kadar özverılı olmayın bence, o elbet yıyecek bırsey bulur hem ıllakı evde yemek pısıyordur ona da bır tas ayırırlar merak etmeyın...

Konuyu okurken, bu kadar olumsuz yorumlar yazılmış olabileceğini asla düşünmemiştim.
Bence cok dusuncelisiniz. Hic bir zararını göremedim. Yazın kargoda börek vs bozulur gibi geldi bana. Ama bolca sarip bi gittiginizde buzluga koyabilirsiniz, çıkarıp firina atar yer. Mahalle lokantalarında da dediğiniz şey mümkün.
Yine de aynı bütçeyle bir microdalga fırın alabilirsiniz. Onda yapilmayacak yemek yok. Izgara kofteden, baliktan, kumpirden, patates tavuga kadar herşey. Bence kendi işini kendi yapmayı öğrenmeye baslasin azar azar

Teşekkür ederim anlayışınız için :)

1-2 ay sonra evden ayrılıp gemide çalışmaya baslayacak. O yüzden fırın olayına girmiyim dedim. Zaten bu sürede anca 1 ya da 2 kere börek vs gönderebilirim. Lokanta olayından da vazgeçtim, çoğu kişi tuhaf bulmuş. Kendilerine yapılsa da sevmeyeceklerini söylemiş.

iyi niyetiniz çok hoş ama ayy benim sevgılım benı dusunmuste yemek yollamıs demez sadece yer ohhh bugunde karnım doydu der sadece :KK66: bırakın kendı dusunsun ne yıyecegını sımdıden bu kadar özverılı olmayın bence, o elbet yıyecek bırsey bulur hem ıllakı evde yemek pısıyordur ona da bır tas ayırırlar merak etmeyın...

Evde yemek pişmiyor. Hep dışarıdan söylüyorlar. Ya da dışarı çıkıp yiyorlar. Cok nadiren de makarna sandviç falan yapıyolar işte. Yoksa hepsi iyi cocuklar, yemek yapsalar ayırırlardı muhakkak.

Öf yorumların iticiliği beni bile baydı 2 sayfayı zor okudum.
Yok annesi olma sevgilisi ol, yok ağzını da sen sil.
Bir taktikler bir tüyolar. Sanki kendileri dünyanın en uzun soluklu ve kusursuz ilişkisini yönetiyor bu sekilde.
İnsanın sevgilisini düşünmesinin nesi saçma ve komik anlayamadım. Annesi mi düşünebiliyor sadece bir insanı?
Nasıl ilişkiler yaşadınız sizler bugune kadar böyle, nasıl değmeyecek adamlarla ugrastınız demek ya üzüldüm valla.
Konu sahibinin sevgilisi değecek bir adam belki ne biliyorsunuz ki hemen o sana yapmazdı, o etmezdi. 9 yıldır anlamıştır herhalde adamın değip değmeyeceğini.
Burada kimse sevgilisine sıkı giyin üşütme de demiyor galiba annecilik oynamamak adına.
Dısarda haldır haldır kışın sevgilisine atkı ören kızlar şimdi annecilik oynama diyor.
Neyse
Kargoyla kek, börek yollamak güzel fikir bence de. Ama bir lokantayla anlaşmak gereksiz diye düşünüyorum. Çünkü bir gün canı belki ev yemeği ister diğer gün fast food veya kebap. Zorlamış olursun bence lokantaya gerek yok. Doğumgünü hediyesi de baska bir sey düşün yemek hediye etmek tuhaf kaçar.
Sevgilini de hep düşün böyle. Karnı aç mıdır diye düşün, üşüyor mudur diye düşün, canı sıkkın mıdır diye düşün. Bu senin inceliğin ve verdiğin değeri gösterir bana göre isterse 40 yasında olsun.

Öf yorumların iticiliği beni bile baydı 2 sayfayı zor okudum.
Yok annesi olma sevgilisi ol, yok ağzını da sen sil.
Bir taktikler bir tüyolar. Sanki kendileri dünyanın en uzun soluklu ve kusursuz ilişkisini yönetiyor bu sekilde.
İnsanın sevgilisini düşünmesinin nesi saçma ve komik anlayamadım. Annesi mi düşünebiliyor sadece bir insanı?
Nasıl ilişkiler yaşadınız sizler bugune kadar böyle, nasıl değmeyecek adamlarla ugrastınız demek ya üzüldüm valla.
Konu sahibinin sevgilisi değecek bir adam belki ne biliyorsunuz ki hemen o sana yapmazdı, o etmezdi. 9 yıldır anlamıştır herhalde adamın değip değmeyeceğini.
Burada kimse sevgilisine sıkı giyin üşütme de demiyor galiba annecilik oynamamak adına.
Dısarda haldır haldır kışın sevgilisine atkı ören kızlar şimdi annecilik oynama diyor.
Neyse
Kargoyla kek, börek yollamak güzel fikir bence de. Ama bir lokantayla anlaşmak gereksiz diye düşünüyorum. Çünkü bir gün canı belki ev yemeği ister diğer gün fast food veya kebap. Zorlamış olursun bence lokantaya gerek yok. Doğumgünü hediyesi de baska bir sey düşün yemek hediye etmek tuhaf kaçar.
Sevgilini de hep düşün böyle. Karnı aç mıdır diye düşün, üşüyor mudur diye düşün, canı sıkkın mıdır diye düşün. Bu senin inceliğin ve verdiğin değeri gösterir bana göre isterse 40 yasında olsun.

Eline sağlık ya. Ben hadi polemik çıkmasın konu dağılmasın da istediğim cevapları alabileyim hadi kalp kırmıyım diye yazmadım. Icimden gecenleri yazmışsın, teşekkür ederim :)

9 yılda o beni ben onu tanıdım. Üstelik hayatlarımızda çizeceğimiz yollarda da birbirimize danıstık, o kadar biliyorum ki kafasını içini.. he yine de yanılırsam da kader der yola bakarım.

Aslında x günlük yemek kuponu gibi düşünmüstüm dediğim şeyi. Ama gercekten de pek sevimli bir hediye fikri değilmiş anladım. :) ben arada bie kek börek yollayayim sadece :)

Burdaki yorumlar ne olursa olsun düşünmeye devam edicem zaten. Dediğiniz gibi insanı birtek annesi düşünecek diye bir sey yok :) bikaç kişi de sadece "abartıp annelik rolü üstlenme" diye uyardı beni onlara da cok teşekkür ederim iyi niyetlerinden dolayı :)

Eline sağlık ya. Ben hadi polemik çıkmasın konu dağılmasın da istediğim cevapları alabileyim hadi kalp kırmıyım diye yazmadım. Icimden gecenleri yazmışsın, teşekkür ederim :)

9 yılda o beni ben onu tanıdım. Üstelik hayatlarımızda çizeceğimiz yollarda da birbirimize danıstık, o kadar biliyorum ki kafasını içini.. he yine de yanılırsam da kader der yola bakarım.

Aslında x günlük yemek kuponu gibi düşünmüstüm dediğim şeyi. Ama gercekten de pek sevimli bir hediye fikri değilmiş anladım. :) ben arada bie kek börek yollayayim sadece :)

Burdaki yorumlar ne olursa olsun düşünmeye devam edicem zaten. Dediğiniz gibi insanı birtek annesi düşünecek diye bir sey yok :) bikaç kişi de sadece "abartıp annelik rolü üstlenme" diye uyardı beni onlara da cok teşekkür ederim iyi niyetlerinden dolayı :)

Gördüm yorumlarını kibar kibar cevap vermişsin hep. Keşke yorumlar da öyle olsaymış. Hala düşünüyorum bu kadar neyi komik buldular diye.
İlişki dediğin taktiklerle stratejilerle yürümüyor. Her ilişkinin dinamiği farklı. Mühim olan karsındakinin yaptıklarına kıymet verecek bir insan olması ki dediğine göre de öyle biriymiş. Eh o zaman afiyet olsun sevgiline:)

Yalnız kargoda ıspanaklı börek kabul etmiyorlar :KK70:Banada böyle bi sponsor lazım aylık olanından ama:KK70:

Gördüm yorumlarını kibar kibar cevap vermişsin hep. Keşke yorumlar da öyle olsaymış. Hala düşünüyorum bu kadar neyi komik buldular diye.
İlişki dediğin taktiklerle stratejilerle yürümüyor. Her ilişkinin dinamiği farklı. Mühim olan karsındakinin yaptıklarına kıymet verecek bir insan olması ki dediğine göre de öyle biriymiş. Eh o zaman afiyet olsun sevgiline:)

Ay teşekkürler, herkese afiyet olsun :D

Back
X