Merhabalar herkese..benim sorunum eşimin yemek problemi.et yemiyor sebze yemekleri yap diyor.yaprıklarımı da çok beğenmez.bazen güzel olmamış şunu şöyle yap böyle yap der ama kırmaz tadına bakar kalkar.evlenmeden söylemişti bunu ama bu kadar Zırlsnacağımı bilmiyordum.zira vejeteryan değil dışarıda adnadan tut lahmacuna kavurmaya kadar her sey yer.sebebi de amcası zorla sakatat yedirmiş küçükken tiksinmiş.fakat ben şebep olarak annesini görüyorum .kendisi et yemez diye et yemeği de yapmaZmış.öyr alıştırmış hiç bir çocuğu doğru düzgün et yemiyor .biraz kaybım yiyor eltim de bana nispet yapar gibi ben alıştırdım diyor .ben de denedim kıymalı yemekler üzülmeyeyim diye Bi ağız yedi bıraktı.benim de içim el vermiyor Ramazan'da hele o kadar uğraştım ki ama bir ağız yiyip kalktı sofradan hep üzülüyorum zayıflıyor

bana her gün kahvaltı hazırla diyor e her gün sabah akşam kahvaltı da olmuyor.cips kola ve aşırı derecede sigara tüketiyor .2 buçuk yıllık evliyim kısın neyse karnabaharı ıspanağı var da yazın domates biner patlıcanla da bir yere kadar yemek yapmak.vejeteryan yemek kitapları aldım netten yemekler araştırdım yaptığımı da yemiyor .kayın validem e soruyorum bekarken yaptıklarını söyle bende yapayım diye.bi iki çeşit sayıyor zaten bekarken Bi gün evde beş gün dışarıda yerdi sen döne döne aynı şeyleri yap o yer diyor.o da hem ben hem onu bıktırıyo.dısarıdan söylüyoruz çoğu Zaman ama Bn evde güzel yemekler yapmak eşimin karnını doyurmak istiyorum.benşm gibi olan farklı sebze ve vejeteryan yemek tarifi bilen ya da bu duruma tavsiyeleri olan lütfen yardım,fikirlerinize ihtiyacım var