1 kg kıymadan köfteler yap sonra onları porsiyonlara ayırıp dondurucuya at akşam çıkarıp kızartması kalıyor bi tek yanına da çorba vs
aynı şekilde bulgurlu köfteler hazırlayıp poşetleyip dondurucuya koy akşam yağda salçanı kavurup 2 patates doğra patateslerini at ve köfteleri kaynat o kadar
yazdan menemenlikler yap tavaya yağını koy kavanozu boşalt bi taşım kaynat 2 yumurta kır yanına da bi makarna tamamdır
bende 8-6 çalışıyorum eve girmem 7 yi buluyor ve eşimle beraber giriyoruz eve dolayısıyla yemek yapmaya ne vakit oluyor ne derman kalıyor ben yemeklerimi 1 gün önceden pişiriyorum ve yaptığım yemekleri 2 günlük olarak yapıyorum yanındaki salatayı değiştirip yoğurt ayran vs koyup afiyetle yiyoruz
düdüklü tencere kullan hem zaman kazandırıyor hem pratik oluyor soğanı biberi salçayı kavurup mercimekleri üzerine koyup suyunu baharatını atıyorum ve kapağını kapatıp 20 dk pişiriyorum piştikten sonra blenderdan geçirdim mis gibi çorba
aklıma gelenler bunlar inş düzenini kurarsın ne yemek yapıcam derdi gerçekten insanı bunaltıyor