yemek yapmayı öğrenmek istemek..

iwitttt taniskligimiz var artikinnnn
ewet taaaa millattan onceleree falannn
eewet yaaa gelioz gaza pogcalar nasil olcek aceppp:97:
yok canım yaa ben öylesine söylemiştim keşke olsaaaaa
tamam anlatalım
beğenilmek süper bişey yaptıkça yapasın geliyor
hee keskee acliktan olurdunuzzzz benim gibi gelin olsa dogru duzgun yimek yapamiommm
bende çıkıyorum zaten gidip hazırlamam lazım artık
görüşürüz Allah rahatlık versin hayırlı sahurlar
iyi geceler HAYIRLI SAHURLAR ALLAH RAHATLIK VERSINNNN
iyi geceler HAYIRLI SAHURLAR ALLAH RAHATLIK VERSINNNN

bende çıkıyorum kızlarrr hepinize kolay gelsin hayırlı sahurlar Allah'a emanet olun
twettym bekliyorum resimleri
TAMAMDIRRR MERAK ETMEEEE

acep dolma biber oymak yeterli mi ki
onu biliyomda
bende başladım işte,hem bakıyorum hem yapıyorum
pek azimliyim bu sefer
yıllardır yapıyomuş kadında bikere bile incelememişim ki :82:
anca yemişim

canım valla ben oyma ve içini hazırlama konusunda gayet başarılıyım ama ne yazıkki dolmalar hep patlıyo dağılıyolar ( napcaz bilmiyorum neyse allahtan eşim öyle onu yap bunu yap demez önüne ne konsa yer garibim

tünaaayyyyyyyyyddddınlaaaaaaaaaarrrrr
iyi pazarlaaaarrrrr

bugün akşama tek başına yapabildiğim tek yemek olan(yani buraya girmeden önce) taze fasulye vaaarrr
yanına da tarhana çorbaaa
bide salata yaptık mıydı tamamdır bu iş

eee sizlerden neler var neler yok
durun bi dün gece kaynatmış mısınız okuyayım

bende çıkıyorum kızlarrr hepinize kolay gelsin hayırlı sahurlar Allah'a emanet olun
twettym bekliyorum resimleri

haal resim bekliyoruz kız tweetyyy
gözlerimiz yollarda kaldı vallaha

kız bi var bi yok gibi arasında bişey işte..
yarın ayrıntılı konuşuruz canm bende kaçtım..:79::79:

bi var bi yok nasıl oluyo kız :26:

dolmayı ağzına kadar doldurmamak gerekiyor,annem yarıya kadar felan dolduruyor benim
valla eş konusunda şanslısın canım,bakalım biz napiiiceeeezzzz

Oşş geldinnn
ımmm çok güzel görünüyorlar ellerine sağlıkk oruçlu olduğuma bayağı cezbettiler beniii
İçlerinde ne var öyle söylermisin cnmm?

hosbulduk tesekkur ederim canim...
sekilleri biraz tam yuvarlak olmadi ama olsun,iclerini bos yaptim birsey yok ama bende farkettim resme bakinca iclerinde bisey varmis gibi duruyo

hosbulduk tesekkur ederim canim...
sekilleri biraz tam yuvarlak olmadi ama olsun,iclerini bos yaptim birsey yok ama bende farkettim resme bakinca iclerinde bisey varmis gibi duruyo

aaaa bana içinde peynir,kaşar falan var gibi geldi
Mesela içine domates vs. koysan çok güzel olur tabi sıcak sıcak yiceksin onu da domatesin suları oluyor ya malum

Mesela içine domates vs. koysan çok güzel olur tabi sıcak sıcak yiceksin onu da domatesin suları oluyor ya malum

olabilir aslinda sadece denem amacli yaptigim icin bide sadde seviyorum boyle tercih ettim ama mesela icini acip domates penir koyup sandivic gibide yapilabilir bana gore

olabilir aslinda sadece denem amacli yaptigim icin bide sadde seviyorum boyle tercih ettim ama mesela icini acip domates penir koyup sandivic gibide yapilabilir bana gore

Öyle de aklıma gelmişti evet sade de güzel oluyor ama ben domatesten yanayım Hem sade yiyemiyorsan koy içine domatesi,koy içine salatayı peyniri öyle ye
Neyseki iftara çok az kaldıııııı.....

Öyle de aklıma gelmişti evet sade de güzel oluyor ama ben domatesten yanayım Hem sade yiyemiyorsan koy içine domatesi,koy içine salatayı peyniri öyle ye
Neyseki iftara çok az kaldıııııı.....

boylesi iyi dedigin gibi koy domatesi koy salatayi peyniri nam nam nammmm yeeee

Kızlar ben bugün tavuklu makarna diyebilceğimiz türden bir şey yaptım, bakmayın basit olduğuna gerçekten çok lezzetli oluyor.

Tavuk göğsünü minik minik doğrayıp az yağda soteledim, içine de birazcık sarımsak doğradım süper bir lezzet veriyor çünkü. Pişmesine yakın salça koydum içine biraz, tavuklar piştikten sonra ( bu arada makarnayı da pişirdim ) makarnayı tavukların olduğu tavaya aldım karıştırdım hepsini.

Sunarken de yanında bi kaç kaşık yoğurt, üstüne de maydanoz. ( bunlar da muhteşem tat katıyor özellikle yoğurt )

Lezzetli oluyor, hem yavan makarna gibi de değil baya doyurucu. :) Taksimde bir kafede yapıyorlardı bu makarnayı erkek arkadaşımla yemiştik bir keresinde bana bunu yapmayı öğren çok güzel demişti, ben de yaptım oldu.

Yalnız fotoğraf yok maalesef unutmuşum Bir dahaki sefere artık. :) Bir de dikkatimi çekti bu topikteki çoğu kişi erkek arkadaşının etkisiyle yemek olayına girişmiş. Alemiz valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…