- 6 Nisan 2013
- 3.545
- 1.687
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen ne seçmiştin? ben bulgur pilavı :)Oylama böyle giderse oyumu değiştirmem gerekecek.![]()
sen ne seçmiştin? ben bulgur pilavı :)
Şerbetli tatlılara vermiştim oyu ama seçilemeyecek gibi duruyor.![]()
ikinci tercihin ne?
her seferinde bütün yarışmalara katılmayı planlayıp ve her seferinde katılmayan benim.. işte o benAra sıcaklar- mezeler .Sen de katılacaksın değil mi yarışmaya.![]()
her seferinde bütün yarışmalara katılmayı planlayıp ve her seferinde katılmayan benim.. işte o bentamam sen katılıyorsan katılırım o zaman
![]()
ben ara sıcaklara verdim oyumu,hadi sen de gelAra sıcaklar- mezeler .Sen de katılacaksın değil mi yarışmaya.![]()
ben ara sıcaklara verdim oyumu,hadi sen de gel![]()
yarışmalık ara sıcak hiç aklımda yok ama o zamana kadar gelir herhalde :))Geldim valla şerbetli tatlılarda hayat yok.![]()
yarışmalık ara sıcak hiç aklımda yok ama o zamana kadar gelir herhalde :))
Günaydın :)) ara sıcak olsunnnn… dün araştırmaya başladım ne yapsam diyeAra sicaklar-mezeler one gecmis
Yeni kategori ne olsun![]()
Ben de ona daha sicak bakiyorumGünaydın :)) ara sıcak olsunnnn… dün araştırmaya başladım ne yapsam diye![]()
Sutlu tatlilar 2 defa yapildi..Mezeler-ara sicaklar 2 yil once yapildiSütlü tatlılar haziranda yapılmış,ara sıcaklar-mezeler iki sene önce.![]()
Sutlu tatlilar 2 defa yapildi..Mezeler-ara sicaklar 2 yil once yapildi
Vakti geldi bence![]()