Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evetttPasta isteyenler çoğunlukta galiba![]()
Allah kavuştursun canımevetttcanim benim gibi asker bekleyen yarenleri yarismalara cekiyorum ne guzel zaman geciriyoruz sayende
![]()
amiiin insallah canimm insallahhAllah kavuştursun canımSağ,salim gelmeleri nasip olsun inşaallah
Ben de sayenizde yeni tarifler öğrenip,eğleniyorum.![]()
Ben evliyim canım 12.5 yıl olduamiiin insallah canimm insallahhsen evlimiydin canim?
uuu hay massssaaalllahhh canim ne kadar guzel yaa allah huzurunuzu mutlulugunuzu hic eksik etmesin insallahBen evliyim canım 12.5 yıl oldu![]()
Çok sağol canımuuu hay massssaaalllahhh canim ne kadar guzel yaa allah huzurunuzu mutlulugunuzu hic eksik etmesin insallahdarisi da bizim basimizaaa
![]()
Haklısın Adra'cımNiye bu çorbalar hep es geçiliyor acaba?12 kere katıldım hiç çorba yapılmadı.Bizim mutfağımızda çok önemli bir yere sahip halbuki.Haksızlık yapılıyor çorbalara.
Haklısın Adra'cım
Çorbaları ilk yarışmaydı, 2 yıl oldu nerdeyse![]()
Ben de çorbalar veya şerbetli tatlılar istiyorumEvet Nevoş ya niye yapılmıyor.Bir çorbasever olarak değişik tarifler öğrenmek istiyorum.Pastaları kekleri yeni yaptık zaten.![]()