• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makarnalar Yemek Yarışması Yeni Kategorisi Ne Olsun?

Yemek Yarışması Yeni Kategorisi Ne Olsun?

• Ankete Katılan
    85
  • Anket Kapalı .
Makarnalarda ne güzel tarifler çıktı.:kk77:Yeni kategoride katılım fazla olursa yine güzel ,farklı,denenmiş tarifler öğreniriz:-)
Bi de herkesin kolayca yapabilecegi bisey makarna olsun, yumurta olsun, hatta corba da oyle. Simdi pasta olursa ben beceriksizim uzerine afiyet:oops:Yapamam katilamam, katilmak cok istiyorum ama her yarismaya. İnsallah herkesin kolayca yapabilecegi bisey olursa katilim da yuksek olur.:KK54:

Bi de herkesin kolayca yapabilecegi bisey makarna olsun, yumurta olsun, hatta corba da oyle. Simdi pasta olursa ben beceriksizim uzerine afiyet:oops:Yapamam katilamam, katilmak cok istiyorum ama her yarismaya. İnsallah herkesin kolayca yapabilecegi bisey olursa katilim da yuksek olur.:KK54:
İnşaallah canım:KK60:
Ben de zor bir kategori olsun istemiyorum:KK19:

Bizim yumurtaya alerjimiz var:KK53: Çorbalaaaarrrr:KK73::KK73:
Nevoş bir yerde karar kıl:KK70: Bırak şimdi yumurtayı sen çorbada kal:KK19:
Vallahi yarın Pastalara oy veren biri beni o tarafa çekse ben o tarafa giderim:KK35::KK70:
Vuslat çorbalar kategorisi yapılırsa katılmak zorundasın ona göre:KK20:
Aaaa gerçi sen 15 yıl boyunca her kategoriye katılacaktın:rolleyes::rolleyes:
Tamam çorbalarEn Büyük KKEn Büyük KK

Vallahi yarın Pastalara oy veren biri beni o tarafa çekse ben o tarafa giderim:KK35::KK70:
Vuslat çorbalar kategorisi yapılırsa katılmak zorundasın ona göre:KK20:
Aaaa gerçi sen 15 yıl boyunca her kategoriye katılacaktın:rolleyes::rolleyes:
Tamam çorbalarEn Büyük KKEn Büyük KK
Ben çorbayı seçmemin gerekçesini söyledim ama çeşit bilmediğim için:rolleyes: Hem sen niye konuyu dağıtıyorsun sıvışmak için beni ortaya atıyorsun yemezler:4::27:

ama kızlar bakar mısınız şunların şirinliğinee :kk77:

PEyLgb.jpg

sadece yumurta haşlama süresi kadar zaman harcayarak siz de bu tabağı koyabilirsiniz kahvaltı masanıza :KK73:

Back
X