• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evleniyorum yemek yapmayı bilmiyorum

Zaten çocukluktan yeni çıkmışsın, kaç sene olmuş ki, annen ne kadar iş yaptırabilir sana? Bi zahmet prenses gibi ol zaten. Sanırsın üniversite okutmuş, büyütmüş, meslek sahibi olduktan sonra bile her şeyi önüne getirip koymuş, araba çekmiş altına. Triplere bak. Prenses görmesem inanacağım. 💅

Biliydim zengin olduğunu.
yalanım varsa şurdan şuraya gitmek nasip olmasın. Annemle babamın rahmetli olalı 15 yıl oluyor . Biz 5 kardeşiz 15 yıldır babamın parasıyla okuduk meslek sahibi olduk evlendik hala babamın parasını yiyiyoruz yattığı yer incitmesin. annem babam sağken de iş yapmazdık annemlerden sonra ev öğrenci evi gibi 5 kardeş kaldık ; 3 ünv okuyan ,1 lise ,1 de ortaokullu . Annemin sağlığında eve yardıma gelen ablayla anlaştık 2 günde bir gelip yemek temizlik yapıp gidiyordu. şimdikiler 19 yaşında nasıl prenses ki evlilik derdine düşüyor ilginç.

yalanım varsa şurdan şuraya gitmek nasip olmasın. Annemle babamın rahmetli olalı 15 yıl oluyor . Biz 5 kardeşiz 15 yıldır babamın parasıyla okuduk meslek sahibi olduk evlendik hala babamın parasını yiyiyoruz yattığı yer incitmesin. annem babam sağken de iş yapmazdık annemlerden sonra ev öğrenci evi gibi 5 kardeş kaldık ; 3 ünv okuyan ,1 lise ,1 de ortaokullu . Annemin sağlığında eve yardıma gelen ablayla anlaştık 2 günde bir gelip yemek temizlik yapıp gidiyordu. şimdikiler 19 yaşında nasıl prenses ki evlilik derdine düşüyor ilginç.
Prenseslik nasıl bir şey farkında değiller bence. Bilmemek mutluluktur. 😑

Benım 15 yasındakı kızım gecen acmıs vıdeolu tarıflerden ne yemekler yaptı
Üstüne şekerpare fılan
Biz evlenırken bır portakal agacı vardı ordan bakardım
Şimdi hersey videolu elının altında . Bu devırde bunu dert etme .

Hatta aç bir instagram ordan basla ceyız hazırlıkları cart curt
Sonra ılk yemegım ılk temızlıgım al sana fenomenlık
Sonra eve yardımcı fılan tutarsın😅😅

Eğitim hayatı, sonrasında mesleki kariyer derken evlilik yaşının 30’ları bulması gereken bir çağda tam tersine mi işliyor zaman yoksa bana mı öyle geliyor🙄
En son benim nesilde kalmıştı sanki 18-22 yaş arası evlenme, hani herkesin kendi tercihi öyle istiyordur ama ne bileyim, kızım 18’inde anne ben evleneceğim dese yüreğime inerdi, 29’unda evlenirken bile kötü oldum ki onun evlendiği yaşta ben 7 yıllık evliydim 😵‍💫
Buyuk kizim kreste hep yazdigim icin tum forum hakim hayatima ama, kresteki en yasli 2.veliyim, ortalama veli yasimiz 26-27 yani 20'lerin basinda evlenmis 22 yas gibi dogurmuslar.

Bir iki tane anane babanne torunlari teslim almaya gelirken tanisiyoruz benden sadece 2-3 yas buyuk oluyorlar, ben mi gec kaldim diye dusunuyorum bazen ama yok, yani 30'dan once ne maddi ne manevi hazir degildim ki ben? Ben anlayamiyorum yeni nesildeki pembe gelin olma merakini, evlilik yasi 1940'lardaki seviyelere kadar dustu, bu kadar genc evlilik var iken dogum oranimiz neden yerlerde onu da hic cozemiyorum.

Su an cidden kucuk yasta evlilik (18 yas altinida kastediyorum) inanilmaz yaygin, ileri gidecegimiz yerde koşar adim geri gidiyoruz resmen.

Size komik gelebilir ama düdüklü tencere ben de hiç kullanmıyorum. Yemek yapmayı öğrenmek çok kolay, nette bir sürü videolu tarif var, istediğini yaz çıksın, baka baka yapın.

Back
X