- 1 Kasım 2011

- 19.185

- 32.027

- 798

Bizim çocuklarda aynı NevoşBen de çok severimBizde çok sık yapılır.Çocuklar çok seviyor
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim çocuklarda aynı NevoşBen de çok severimBizde çok sık yapılır.Çocuklar çok seviyor
![]()
Çorbalar olabilir meselaYumurta tarifleri geriden gelmeye devam ederse sirf pasta kategorisi olmasin diye ben de oyumu degistirebilirim, ama gonlum yumurtadan yana, tariflere bile baktim![]()
Oyle gorunuyorÇorbalar olabilir mesela![]()
Sen onu bile çok güzel yaparsınSen beni rezil etmeye niyetlisin
Ne basit çorbayla katılmış diye dalga geçsinler benimle
Evet ya Adra da çorbalara oy vermiş destek versin bize![]()
O zaman çorbalara geçiş yaparsınYumurta tarifleri geriden gelmeye devam ederse sirf pasta kategorisi olmasin diye ben de oyumu degistirebilirim, ama gonlum yumurtadan yana, tariflere bile baktim![]()
Bizim de öyle canımBizim çocuklarda aynı NevoşDiğer çorbaları yarım kepçe zorla yediriyorum, yoğurtlu oldu mu tabak tabak gidiyor
![]()
Bakalim abla yumurta bi atak yapamazsa gecerim yeter ki pasta olmasinSen onu bile çok güzel yaparsın
Trip attı gitti
O zaman çorbalara geçiş yaparsın
![]()
Ya tabiSen onu bile çok güzel yaparsın
Trip attı gitti
O zaman çorbalara geçiş yaparsın
Bizim de öyle canım![]()
Tamam canımBakalim abla yumurta bi atak yapamazsa gecerim yeter ki pasta olmasin![]()
Nevoş tabletdeyim dardayım zordayım.Adra
Nereye kayboldun hiç destek vermiyorsun![]()
Tamam yumurtanın oyları o kadar daha atağa geçmezBakalim abla yumurta bi atak yapamazsa gecerim yeter ki pasta olmasin![]()
Pastlar olmasın çorbalar olsun dediYa tabi
Ne oldu niye trip attı![]()
Adra'cım bizde çorba isityoruzNevoş tabletdeyim dardayım zordayım.Kırk saatte bir mesaj yazabiliyorum.Biraz sorunlu bu meret.
Ama çorbalar atak yapmış bak.
![]()
Hipnoz yapalımTamam yumurtanın oyları o kadar daha atağa geçmezÇorbalar
![]()
Gel Adra gel çorbalara destek çıkalımNevoş tabletdeyim dardayım zordayım.Kırk saatte bir mesaj yazabiliyorum.Biraz sorunlu bu meret.
Ama çorbalar atak yapmış bak.
![]()
Çorbayı gün yüzüne çıkaran benim ki.Evet ya Adra da çorbalara oy vermiş destek versin bize![]()
Gel Adra gel çorbalara destek çıkalımSen niye trip attın merak ettim
![]()
Adra'cım bizde çorba isityoruzOylamaya destek lazım
![]()
Ha tamam o zaman haklı trip atmaktaPastlar olmasın çorbalar olsun dedi![]()
Sen başla NevoşHipnoz yapalım![]()
Çorba çorba.Gel Adra gel çorbalara destek çıkalımSen niye trip attın merak ettim
![]()
Bence de haklıHa tamam o zaman haklı trip atmakta
Sen başla NevoşUsta sensin hipnozda
![]()
Ben hep haklıyımdır ki zaten.Bence de haklı
Tamam ben hallederim
![]()